Skip to content

10 asiaa, jotka on tiedettävä ennen pelaamista Miles Morales: Spider-Man PS4: llä

12 de heinäkuu de 2021

Kehittäjä Insomniac Games jatkaa Spider-Man-tarinaa Marvel’s Spider-Man: Miles Morales -elokuvalla. Saatuaan hämähäkkikykynsä vuoden 2018 pelin aikana Miles Morales saa oman tarinansa uudesta nimestä PS4: lle ja PS5: lle. Uudessa pelissä on uusia hahmoja ja uusia käsitteitä; Tässä on kymmenen avaintietoa, jotka on tiedettävä ennen pelin aloittamista.

Jengisota Roxxonin ja maanalaisen välillä

Miles joutuu keskelle väkivaltaista konfliktia Harlemissa, samalla kun hän tukee äitinsä poliittista kampanjaa kaupunginvaltuustossa. Marvel-harrastajat saattavat tunnistaa Roxxon Energy Corporationin yhdeksi pääryhmistä, jotka ovat esiintyneet aiemmin sarjakuvissa, televisiossa ja elokuvissa. He ovat sodassa maanalaisen, korkean teknologian rikollisarmeijan kanssa. Kumpikaan osapuoli ei ole erityisen hyvä, mutta Milesin on selvitettävä, miten tämä taistelu voidaan ratkaista ilman merkittäviä uhreja.

Tinkerer johtaa maanalaista aluetta

Tinktuuri Marvelin Hämähäkkimiehestä: Miles Morales

Maanalaisen johtaminen on Tinkererin melko tuttu luonne. Tämä iterointi on kuitenkin aivan erilainen kuin mitä Spider-Man-fanit ovat tottuneet. Yleensä Tinkereria kuvataan keski-ikäisenä tai ikääntyneenä miehenä, jonka toinen Spider-Man-roisto palkkasi luomaan vempaimia ja aseita taistelussa verkkohulluttajaa vastaan. Tällä kertaa Tinkerer on nuori nainen, naamioitu hahmo omalla vendettallaan ja taistelee itse kentällä. Pelaajien on nähtävä, kuinka tämä uusi Tinkerer kehittyy koko tarinan ajan.

Miles Moralesilla on myrkkylakko ja näkymätön

Miles Morales päästää myrkkylakon

Miles Moralesilla on paljon samoja web-ammunta-, heilutus- ja tarttumiskykyjä kuin Peter Parker tunnetusti. Milesillä on kuitenkin joitain ainutlaatuisia temppuja hihoissaan sarjakuvalehdestä. Miles Morales -pelissä pelaajat voivat myös vapauttaa sähkömyrkkylakon – lisäksi Milesillä on varkainelementti, jolla on näkymättömiä voimia. Insomniacin hämähäkkimies on aina keskittynyt voimakkaasti komboihin ja taitopuihin, joten odota näiden kahden kyvyn kehittymistä pelin edetessä.

Sarvikuono ja Prowler ovat mukana pelissä

Miles Morales kohtaa Rhinoa

Tinkerer ei ole ainoa roisto, jota Miles Morales kohtaa. Sarvikuono esiintyi vuoden 2018 pelissä, ja hän on palannut ja vaarallisempi kuin koskaan tässä seurannassa. Massiivisella panssarilla aseistettu Rhino on melkein pysäyttämätön voima. Peter Parker on kuitenkin paikalla avustamassa Milesia. Lisäksi Prowler kohtaa myös Milesin. Hahmo on katkottu osa Milesin tarinaa, ja aiemmat Prowlerin iteraatiot, mukaan lukien Into the Spider-Verse, ovat osoittautuneet Aaron Davikseksi, Milesin setäksi. Onko näin edelleen tässä versiossa, ei ole vielä määritetty.

Hanki uudet puvut – mukaan lukien yksi Spider-Cat-kennolla

Miles Morales uudessa puvussa

Vuoden 2018 Hämähäkkimies -pelissä oli joukko erilaisia ​​pukuja ja pukuja Peter Parkerille, ja melkein kaikki olivat peräisin eri lähteistä. Nämä puvut edustivat erilaisia ​​sarjakuvakirjoja, televisio-ohjelmia ja elokuvia, antaen pelaajille nostalgiaa. Miles Moralesilla voi olla lyhyempi historia, mutta voit olla varma, että hän saa myös omat hauskat puvut. Yksi puku perustuu hänen huppuihinsa esimerkiksi Into the Spider-Verse -elokuvasta. Toinen sisältää repun, joka sisältää kaverisi Hämähäkkikissa, joka kuten ymmärrät, on Bodega-kissa, joka on pukeutunut Hämähäkkimiehen tapaan – kissa auttaa sinua jopa taistelun viimeistelyssä.

Ota vastaan ​​vihollisen tukikohdat

Miles Morales taistelussa

Alkuperäisen vuoden 2018 pelin Peter Parker käänsi ympäri New Yorkia ja vei vihollisen linnoitukset rikollisen valvonnan alaisuuteen. Miles Moralesissa pelaajien on tehtävä sama asia tämän pelin omien ryhmien kanssa. Tällä kertaa taistelet Underground Hideoutsissa ja Roxxon Labsissa, oletettavasti hidastaaksesi mitä tahansa pahoja tekoja, jotka molemmat ryhmät saattavat olla. Valmistaudu taistelemaan näennäisesti pysähtymättömien vihollisten aaltoja.

Löydä keräilyesineitä Harlemista

Miles Morales Harlemissa

Yksi vuoden 2018 Spider-Man-pelin iloista oli löytää kaikki Peter Parkerin vanhat reput levinneiksi New Yorkiin. Avaamisen jälkeen Peter muisteli mitä esineitä tai esineitä siellä oli – tämä oli yksi tapa, jolla peli rakensi Peter Parkerin historiaa ja viittasi Spider-Man-fiktion menneisiin kappaleisiin. Miles Moralesilla on myös omat keräilyesineet – hänen pelinsä sisältää postikortteja ja aikakapseleita, jotka löydät avoimesta maailmasta. Varmista, että tarkistat kaikki nurkat.

Miles Morales hyödyntää PS5: tä

Miles Morales paljastui

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales lanseeraa samana päivänä kuin Sonyn uusi PlayStation 5, joten tämä otsikko osoittaa konsolin hevosvoiman. Järjestelmän SSD: n avulla latausajat ovat huomattavasti nopeammat kuin PlayStation 4: llä, ja myös New York Cityn läpi kääntämisen pitäisi olla nopeampaa pelin nopeamman lataamisen ansiosta. Miles Moralesin PS5-versio hyödyntää myös useita graafisia tehosteita, huomattavimmin säteiden jäljitystä. Realistisilla ja dynaamisilla valotehosteilla Spider-Man ei näytä paremmalta kuin PlayStation 5: llä. Miles Morales hyödyntää myös DualSense-ohjainta. .

Pelin ostaminen PS4: llä saa myös PS5-version

Miles Morales päästää myrkkylakon

Monet kuluttajat eivät välttämättä ole valmiita ostamaan PlayStation 5: tä ensimmäisenä syystä tai toisesta. Mutta PS4-omistajien, jotka eivät ole valmiita päivittämään, ei tarvitse huolehtia – Marvel’s Spider-Man: Miles Moralesin ostaminen PS4: lle saa myös ilmaisen päivityksen PS5: lle ilman lisäkustannuksia. Vaikka PS4-versiossa ei ole samoja graafisia ja äänipäivityksiä kuin PS5-versiossa, voit olla varma, että voit silti pelata samaa ydinpeliä omalla konsolillasi. Mikä parasta, kun olet valmis siirtymään PS4: stä PS5: ään, säästösi edistyminen jatkuu.

Näkyykö Peter Parker?

Miles Morales ja Peter Parker heiluvat yhdessä

Sekä sarjakuvalehdessä että hämähäkkijakeessa Miles Morales otti hämähäkkimiehen vaipan Peter Parkerin kuoleman jälkeen. Joten onko Spider-Man-faneilla mitään huolta Peter Parkerin PlayStation-versiosta? Onneksi Peter on elossa ja terve. Tarinan mukaan Peter Parker ulkomailla MJ: n kanssa kertoo Daily Buglen tarinan, joten Milesin on valvottava kaupunkia, kun he ovat poissa. Tietenkin Peter hyppää ajoittain sisään, koska tiedämme, että hän auttaa Milesia taistelussa Rhinoa vastaan. Mutta kuten nimestä käy ilmi, tämä tarina koskee Miles Moralesia – hänen vuoronsa on valokeilassa.