Skip to content

10 asiaa, jotka vanhempien on tiedettävä keskuudestamme

2 de heinäkuu de 2021

Mitä tietää

  • Joukossa on videopelien viimeisin villitys, jonka InnerSloth julkaisi vuonna 2018, mutta joka on saavuttanut valtavirran suosiota vuonna 2020.
  • Peli on Steamissa hintaan 4,99 dollaria, ja iOS: llä ja Androidilla on ilmainen mainostuettu mobiiliversio.
  • Ajatuksena on, että ihmisryhmällä on tuntematon huijari, joka ”tappaa” muita pelaajia.

Tässä artikkelissa kerrotaan keskuudessamme olevasta pelistä ja siitä, mitä vanhempien tulisi tietää ennen kuin annat lapsen pelata sitä.

Työskentele ryhmänä, mutta varo lähettäjää

Meidän joukossamme on jopa kymmenen pelaajaa, jotka työskentelevät yhdessä samassa ympäristössä, jotka kaikki työskentelevät ”miehistön kavereina” kohti samaa tavoitetta ja suorittavat useita pieniä pelitehtäviä, jotka on annettu kullekin pelaajalle. Yhdestä kolmeen pelaajaa pelaajan asetuksista riippuen on kuitenkin salaa ”julistajia”, ja he sabotoivat miehistön jäseniä ja pystyvät tappamaan heidät, kun he teeskentelevät tekevänsä tehtäviä. Miehistön jäsenten on joko viimeisteltävä kaikki tehtävänsä tai päätellä onnistuneesti, ketkä ovat lähettäjiä.

Tehtävät ovat puremakokoisia minipelejä

Kortin pyyhkäisytehtävä keskuudessa

Crewmates ovat nämä pienet, pyöreät, sarjakuva-tyyliset astronauttihahmot. He juoksevat ympäri ympäristöä eri huoneisiin, kuten laboratorioon, navigointihuoneeseen, viestintähuoneeseen ja niin edelleen. Kaikissa näissä huoneissa on pieniä tehtäviä, kuten esimerkiksi roskasäiliön tyhjentäminen, johtojen liittäminen uudelleen tai happitasojen tarkistaminen. Nämä ovat yksinkertaisten minipelien muodossa. Näille minipeleille ei ole nimenomaisia ​​ohjeita, mutta niiden pitäisi olla riittävän helppoja kenenkään minkä tahansa taitotason selvittää. Vaikka Crewmate kuolee, voit silti suorittaa tehtävänne haamuna.

Tekstikeskustelu on välttämätöntä äänestykselle

Äänestysnäyttö joukossa

Löydettyään miehistökuoleman ruumiin pelaajat voivat ilmoittaa siitä. Siellä on myös ”Emergency Meeting” -painike, joka voi palvella samaa toimintoa. Tämä lopettaa kaiken käynnissä olevan toiminnan ja päättää nykyisen kierroksen. Pelaajien on tarkoitus selittää tilanne ja keskustella siitä, kuka voi olla vastuussa kuolemista. Ihmisille järjestetään tekstikeskustelu tietojen jakamiseksi, ja pelaajien odotetaan jakavan sijaintinsa, ajatuksensa ja epäilynsä. Sitten pelaajat äänestävät kenestä he luulevat Impostorin olevan, ja kaikki enemmistöäänestyksillä varustetut pelaajat syrjäyttävät karttansa. Jos osallistut julkiseen peliin, keskustelet olennaisesti vieraiden kanssa, jotka saattavat käyttää sopimatonta kieltä. On kuitenkin mahdollista luoda yksityisiä otteluita vain tuntemiesi ihmisten kanssa. Pelaajat voivat myös käyttää kolmannen osapuolen sovelluksia, kuten Discord, äänikeskusteluun ystäviensä kanssa.

Väkivalta on törkeä, mutta sarjakuvamainen

Tappava animaatio joukossa

Julistajilla on ainutlaatuinen kyky tappaa Crewmates. Animaatio voi olla hieman hätkähdyttävä sen näkökulmasta, että pelaaja tappaa Crewmate-hahmonsa. Siellä on pahaenteinen musiikkivihje, ja tekijä voi irrottaa miehistön jäsenen monin eri tavoin: kaulan napsautus, useita selkänojaa, ampuma ja jopa hirvittävä kieli, joka puukottaa miehistöä päähän. Miehistön kaverista on jäljellä heidän alaosa ja luu. Se kuulostaa väkivaltaiselta paperilla, mutta taidetyylin sarjakuvamainen luonne on sitä enemmän soitettu naurua varten. Jotkut voivat kuitenkin olla herkkiä jopa koomiselle ja epärealistiselle väkivallalle.

Pelaa pukeutumista maksullisella DLC: llä

Mainosta DLC-lemmikkieläinten joukkoa joukossa

Yksi joukosta suloisia ja terveellisiä näkökohtia on kyky mukauttaa miehistösi. Crewmatesille on tarjolla kourallinen oletusnahkoja, joista suurin osa on hattuja. Jotkut monimutkaisemmista ja toivottavimmista mukautusvaihtoehdoista ovat kuitenkin maksullisen ladattavan sisällön muodossa. Nämä sisältöpalat ovat yleensä 1,99 – 2,99 dollaria. Lisäksi pelaajat voivat myös ostaa pieniä lemmikkejä seuratakseen Crewmateaan ympärillä, mukaan lukien ulkomaalaiset koirat, aivotyynyt ja hamsteri pallossa.

Kolme karttaa pelattavaksi

Taideteos, joka kuvaa Polus-karttaa joukossa Us

Useiden pelaajien on tutkittava kolme karttaa, joista kukin on suurempi ja monimutkaisempi kuin edellinen. Karttapelaajat tuntevat parhaiten The Skeld, joka on hieman pieni avaruusalus. Seuraava on Mira HQ, korkea pääkonttorirakennus, joka sisältää kasvihuoneen. Viimeisenä on Polus, lumipohja, jossa on laboratorio ja laavakuoppa. Kahden viimeksi mainitun kartan koko voi olla pelottava aloittelijoille, mutta onneksi on olemassa ilmainen pelitila, jonka avulla pelaajat voivat tutkia karttaa itse ja harjoitella tehtäviä samalla tutustumalla ympäristöön ja ulkoasuun.

Useita esteettömyysasetuksia

Aula keskuudessa

Pelikokemukset joukossa ovat erittäin muokattavissa, ja peli-isännät pystyvät asettamaan suoritettavien tehtävien määrän, lähettäjien määrän, viilennysajat ja jopa sen, kuinka paljon aikaa on keskusteluun ja äänestykseen. Kun peli saa edelleen päivityksiä, lisää esteettömyyttä koskevia vaihtoehtoja pääsee peliasetuksiin. Esimerkiksi yksi tehtävä sisältää johtojen yhdistämisen niiden värin perusteella, mutta joukossa meitä oli päivitys, joka lisää näihin johtoihin symboleja värisokeille pelaajille.

Siellä on suuri ja viehättävä fandom

Joukossa Halloween 2019 -kuvitus

Siitä lähtien, kun joukosta tuli valtavirran hitti, pelin fanit ovat siirtyneet Internetiin ja sosiaaliseen mediaan ilmaisemaan arvostavansa sitä. Suurin osa tästä on tapahtunut fanitaiteen ja meemien muodossa, joihin osallistuvat miehistön jäsenet ja julistajat. Pelaajat ovat lisänneet nämä pienet pyöreät hahmot, jopa tekemällä omat ”Crewsonansa”. Lisäksi termi ”sus”, jota pelaajat käyttävät lyhenteellä ”epäilyttävinä” keskustellessaan mahdollisista julistajista, ovat pelaajat käyttäneet useammin pelin seurauksena.

Peli on levinnyt huijareiden ja hakkereiden kanssa

Taideteos keskuudessamme, joka kuvaa syytettä

Valitettavasti, kuten minkä tahansa suositun videopelin kohdalla, huijarit harhautuvat joukossa. Liittyminen julkisiin auloihin sisältää mahdollisuuden kohdata nämä huijarit, jotka haluavat pilata kaikkien hauskanpidon. Nämä ihmiset saattavat jakaa Impostoria koskevia tietoja ja työskennellä pelin tavallisten järjestelmien ja keskustelujen ympärillä, tai he voivat hakkeroida peliä antaakseen itselleen epäoikeudenmukaisen edun. Huijauksen vastaiset toimet voivat olla mahdollisia kehittäjäpäivityksillä näiden pahansuopelijoiden torjumiseksi.

Meitä ei tule olemaan 2 (nyt)

Pelikuvaruutu joukosta

Ensimmäisen räjähdysmäisen keskuudessa joukossa Us vuonna 2020 kehittäjä InnerSloth paljasti innoissaan faneille, että jatko oli töissä. Kuitenkin InnerSloth muutti päätöstään kuukausia myöhemmin toteamalla, että he työskentelevät sen sijaan ensimmäisen pelin parantamiseksi useilla päivityksillä. Sinänsä voit odottaa joukon parantavan ja lisäämään vielä enemmän sisältöä tulevina kuukausina ja vuosina.