Skip to content

10 syytä, miksi sinun pitäisi ostaa sähköinen lukija kouluun

9 de heinäkuu de 2021

Syyskuu tarkoittaa yleensä kiirettä koulutustarvikkeiden varastamiseen – kaikkea sideaineista ja korostusteksteistä oppikirjoihin ja suunnittelijafarkkuihin. Viime vuosina tietokoneita, kannettavia tietokoneita ja e-lukijoita on lisätty sekoitukseen. Jos et ole varma, kannattaako jopa 300 dollarin pudottaminen tablettiin tai e-lukijaan investoinnin arvoinen, tässä on kymmenen syytä, miksi Kindle, NOOK tai jokin muu e-lukija voi olla syytä harkita.

Paino

Kolme repussa olevaa oppikirjaa voi painaa 15 kiloa. Kannettava tietokone voi painaa jopa viisi kiloa. Tämä paino voi olla taakka pitkän päivän lopussa. E-lukijan valitseminen teksteillesi tarkoittaa, että kuormaa kevennetään alle kiloon. Jotkut e-lukijat mahtuvat taskuusi. Bonuksena, kirjastosi taskussa, voit sanoa hyvästit vanhasta yliopiston valmiustilasta, jossa on lankkuja ja tuhkakappaleita.

Laitteiston kustannukset

Monikäyttöinen laite, kuten iPad, voi tehdä kunnollisen e-kirjojen lukijan, kunhan et käytä sitä ulkona tai heijastavien valojen alla. Halvin iPad alkaa yli 300 dollarista. Useimpien myydyimpien sähköisten lukijoiden hinnat ovat alle 150 dollaria, ja voit ostaa budjetin Kindle hintaan 80 dollaria.

Säästä rahaa kirjoilla

Tarkastelimme satunnaisia ​​luokan 12 englanninkielisiä luokkaluetteloita, vedimme kuusi vaadittua romaania ja etsimme näitä kirjoja Amazonista. Painettujen versioiden (paperback, jos saatavilla) ostaminen olisi maksanut 69,07 dollaria. Kindle-versioiden ostaminen tuli 23,73 dollariin. Hinnat voivat vaihdella aiheesta ja otsikoista riippuen. Silti e-kirjat ovat yleensä halvempia kuin painetut versiot. Joillekin opiskelijoille e-lukija voi maksaa itsensä.

Sopivuus

Tutkimukset ovat osoittaneet, että sähköisten lukijoiden omistajat lukevat yleensä enemmän kuin ennen syöksyä. Erilaisten e-kirjojen mukavuus taskussa on suuri syy. Kun kuljetat e-lukijaa, voit helposti tarttua muutaman minuutin lukemiseen ajaessasi kauttakulkua tai taukoa luokkien välillä. Sähköisen lukijan avulla et ole rajoittunut reppusi yhteen tai kahteen oppikirjaan. Kouluun lukeminen on ehdottomasti hyvä asia.

Korosta Will

Perinteisillä paperikirjoilla saatat olla haluttomia tekemään muistiinpanoja tai korostamaan kohtia pelkäämällä pilata kirjan jälleenmyyntiarvon. Jos teet muistiinpanon, vaihda sitten mieltäsi, nuo piirtelyt sekoittavat sivun. Suurin osa e-lukijoista tarjoaa mahdollisuuden korostaa tekstiä ja tehdä muistiinpanoja tuhoamatta e-kirjaa pysyvästi.

Ilmainen sähköposti

Jos olet budjettitietoinen ja tarvitset pääsyn sähköpostiin, sijoita Amazon Kindle Paperwhite- tai Kindle Oasis -tuotteisiin. Nämä e-lukijat tarjoavat langattoman solukkoyhteyden. Näiden e-lukijoiden avulla voit lähettää ja vastaanottaa sähköposteja ilmaiseksi ja ilman Wi-Fi-yhteyttä.

Sosiaalinen

Sähköisten lukijoiden valmistajat lisäävät tarjontaansa yhä enemmän sosiaalisen median toimintoja. Kobolla on esimerkiksi Reading Life, kun taas Barnes & Noble tarjoaa NOOK-ystäviä. Näiden työkalujen avulla voit käydä keskusteluja e-kirjoista, jakaa ajatuksia ja antaa suosituksia. Joissakin tapauksissa voit lainata tai lainata nimikkeitä. Se on helpompaa kuin koota ryhmä ihmisiä opiskeluun.

Ohita kirjakaupan kokoonpanot

Useimmat e-lukijat ovat käytettävissä Wi-Fi-yhteydellä. Joten, kun taas muut opiskelijat seisovat jonoja tuntikausia koulun kirjakaupassa käsivarret teksteillä, voit tehdä ostoksia verkossa ja saada ostoksesi heti näkyviin e-lukijaasi.

Kirjasto Schmibrary

Kirjastot kasvattavat jatkuvasti e-kirjokokoelmiaan. Jos haluat mieluummin rentoutua kotona kuin tehdä matkan lainata kirjaa, e-lukija antaa sinun noutaa monia nimikkeitä kahdeksi viikoksi kuluttamatta penniäkään tai poistumatta asuntolasta. Parempi vielä, kirjastolle ei ole paluuta lainattujen kirjojen palauttamiseksi, ei myöhästymismaksuja, ja kopiot ovat koskemattomia. Amazon Kindle on suljettu pois tästä ominaisuudesta viime vuosina, mutta on sittemmin liittynyt puolueeseen.

Akun kesto

Suurin osa sähköisistä lukijoista voi ladata kuukauden lataamatta sitä. Jotkut, kuten NOOK Simple Touch, voivat kestää jopa kaksi kuukautta. Tämä tarkoittaa, että toisin kuin tabletti tai kannettava tietokone, sinun ei tarvitse ladata laitettasi joka ilta tai muistaa, mihin laitat laturin tai USB-kaapelin.