Skip to content

10 tapaa hallita Yahoo! Sähköpostiasetukset

21 de heinäkuu de 2021

Yahoo Mail -tilisi on muutakin kuin vain sähköpostiviestien lähettäminen ja vastaanottaminen. Voit myös mukauttaa sen vastaamaan tarpeitasi ja jopa näyttämään juuri haluamallasi tavalla. Jos et ole varma mistä aloittaa, tässä on joitain hauskoja ja käteviä tapoja säätää Yahoo Mail -asetuksia saadaksesi ne juuri haluamallasi tavalla.

Aseta Lähettäjä-nimesi

Voit antaa sähköpostisi vastaanottajille etukäteen siitä, kuka lähettää heille viestejä – tai mukauttaa kirjeenvaihtoasi yrityksesi nimiin – voit muuttaa sähköpostisi Lähettäjä-nimen. Tämä asetus asettaa valitsemasi lähettäjä-nimen sähköpostiosoitteesi eteen. Tämä vaihtoehto saattaa olla erityisen hyödyllinen, jos sähköpostiosoitteesi on jokin muu kuin nimesi.

Luo sähköpostin allekirjoitus

Allekirjoitus Yahoo Mail -asetuksissa

Yksi nopeimmista ja helpoista tavoista mukauttaa Yahoo Mail -tiliäsi on lisätä allekirjoitus lähettämiisi viesteihin. Mukautetun kosketuksen tarjoamiseen viesteihisi se säästää myös aikaa. Luomalla tavallinen tekstilohko, jonka Yahoo lisää automaattisesti kaikkiin lähteviin viesteihisi, säästät tarvetta kirjoittaa se joka kerta. Allekirjoituksesi voi sisältää yhteystietosi, verkkosivustosi tai muut tiedot, jotka haluat lähettäjiltäsi. Voit myös luoda useita kirjautumisia ja käyttää niitä erityyppisiin sähköposteihin. Voit esimerkiksi luoda yhden henkilökohtaisille sähköposteille ja toisen yrityksille.

Mukauta Yahoo Mail -käyttöliittymän ulkoasua

Teeman väriasetukset Yahoo Mailissa

Yahoo Mail sisältää useita asetuksia, joiden avulla voit valita, miltä Saapuneet-kansio näyttää. Asetukset-valikossa valitset ennalta asetetut teemat, joiden avulla voit päättää käyttöliittymän ensisijaisen värin. Voit myös näyttää taustakuvia, mukaan lukien aavikko ja tähtitaivas. Värien ohella voit valita teeman – Vaalea, Keskitaso tai Tumma – joka määrittää näytön kokonaiskontrastin. Valo asettaa valkoisen taustan mustalla tekstillä, kun taas Tumma antaa sinulle valkoisen tekstin mustalla taustalla.

Vaihda Yahoo Mailin kieli

Kieliasetukset Yahoo Mailissa

Yahoo Maililla on kymmeniä vaihtoehtoja kielelle, jota käytät vuorovaikutuksessa sen kanssa. Se vetää oletusarvon sijaintisi perusteella, mutta voit asettaa nopeasti toisen haluamasi perusteella. Kun olet siinä, voit myös määrittää, mitä kieltä Yahoon oikeinkirjoituksen tarkistaja käyttää. Tämä vaihtoehto on kätevä varmistamaan, että alusta käyttää oikeaa sanakirjaa tarkistaessaan viestejä kirjoitusvirheiden varalta.

Vaihda oletusfontti

Oletusarvoinen rich-text-fontti Yahoo Mailissa

Yahoo Mail -käyttöliittymän ohella voit myös muuttaa sähköpostisi ulkoasua. Asetukset sisältävät kymmeniä yhdistelmiä sekä fontin että tekstin koosta, joiden avulla voit varmistaa, että lähetetyt viestit näyttävät tarkalleen haluamallasi tavalla. Voit valita koot välillä ”Pieni” – ”Valtava”. Sinun on kuitenkin parasta valita jotain niiden välillä varmistaaksesi, että sähköpostisi ovat heidän vastaanottajiensa helposti luettavissa.

Suojaa tilisi kaksivaiheisella todennuksella

Kaksivaiheinen vahvistus Yahoo Mailissa

Kaksivaiheisen todennuksen ottaminen käyttöön on yksi parhaista asioista, joita voit tehdä minkä tahansa tilin suojaamiseksi. Jos vaihtoehto on käytettävissä, sinun tulee aina hyödyntää sitä. Ylimääräinen vaihe, jolla vahvistat kirjautumisen koodilla tai muulla valtuutuksella puhelimesi kautta, tarjoaa jopa enemmän suojaa kuin vahva salasana itsessään. Yahoo Mail tukee kaksivaiheista todennusta käyttämällä ainutlaatuisia kertakäyttöisiä koodeja. Voit lisätä vielä enemmän suojausta tilillesi ohittamalla salasanasi kokonaan Yahoo-avaimen avulla.

Luo lomavastaus

Lomavastekytkin Yahoo Mailissa

Tavallinen syy, miksi haluat asettaa automaattisen vastauksen, on, jos aiot olla poissa sähköpostistasi pitkäksi aikaa. Kun olet luonut viestin ja asettanut ajanjakson, jonka haluat sen olevan aktiivinen, se lähettää viestin takaisin kaikille, jotka lähettävät sinulle sähköpostia, antamalla heille yksityiskohdat missä olet ja milloin he voivat odottaa henkilökohtaisempaa vastausta.

Ryhmittele keskustelun mukaan postilaatikkosi sekoittamiseksi

Keskustelunäkymä Yahoo Mailissa

Yahoo Mail sisältää ominaisuuden, joka yhdistää sähköpostiketjun yksittäiset viestit yhdelle riville postilaatikossa. Ryhmittely keskustelun mukaan on nopea tapa tehdä sähköpostistasi helpompi lukea ja nopeampi navigoida. Sinun ei tarvitse viettää niin paljon aikaa yksittäisen viestin etsimiseen, kunhan tiedät aiherivin.

Lisää lisää tilejä säästääksesi aikaa

Lisää postilaatikko -painike Yahoo Mailissa

Yahoo-tilisi ei välttämättä ole ensimmäinen tai ainoa sähköpostiosoitteesi. Sinulla voi olla ylimääräisiä töitä, henkilökohtaisia ​​yrityksiä tai sivukeikkaa varten. Voit lisätä ne kaikki Yahoo-palveluun tarkistaaksesi kaikki saamasi postilaatikot samassa paikassa. Yahoo antaa sinun lisätä sähköpostiosoitteita AOL: lta, Gmaililta, Outlookilta, Microsoft Officelta ja tietysti muilta Yahoo-tileiltä. Voit käyttää enintään 50 sähköpostiosoitetta yhdellä kirjautumisella Yahoo-palveluun. Ne kaikki näkyvät postilaatikkosi vasemmassa yläkulmassa, jossa voit vaihtaa niiden välillä yhdellä napsautuksella.

Luo sähköpostisuodatin

Suodatinasetukset Yahoo Mailissa

On tärkeää pitää postilaatikkosi järjestyksessä, ja Yahoo Maililla on työkaluja, jotka auttavat sinua. Yksi hyödyllisimmistä on suodatinvaihtoehto, jonka avulla voit määrittää ja siirtää viestejä vastaanotettaessa. Voit asettaa ehtoja lähettäjän, aiheen tai jopa viestin sisällön perusteella ja lähettää ne omistettuihin kansioihin. Yksi esimerkki on, jos haluat pitää kaikki uutiskirjeesi erillään. Määritä suodatin, joka tarkistaa saapuvat viestit sanalle ”uutiskirje”. Näet nopeasti, kun saat uusia päivityksiä, ja estät niitä ruuhkauttamasta muita postilaatikoitasi.