Skip to content

11 parasta tapaa saada lisää tilaajia YouTubessa

20 de maaliskuu de 2021

Sinulla on YouTube-kanava, ja ehkä olet jopa nähnyt jonkin verran menestystä, mutta miten sinun pitäisi rakentaa tilaajakantaasi? Jos haluat koskaan nähdä, että hopea-, kulta- tai jopa platina-YouTube-painike seinälläsi, sinun on nollattava asiat, jotka paitsi houkuttelevat katsojia myös saavat heidät lyömään tilauspainiketta ja pysymään kiinni.

Jos olet valmis aloittamaan enemmän tilaajia YouTubessa, meillä on upeita vinkkejä tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Rakenna YouTube-tilaajakanta luonnollisesti

Ennen aloittamista on tärkeää miettiä, miksi haluat tai tarvitset tilaajia YouTube-kanavallesi. Vaikka on mukava nähdä suuri määrä kanavasivullasi, sillä ei ole väliä, jos nämä tilaajat eivät ole tekemisissä kanavasi kanssa. Joten vaikka osuvat virusvideot voivat saada aikaan suuren määrän tilaajia, sinun on paljon parempi rakentaa hitaasti viljelemällä yleisöä, joka rakastaa sisältöäsi ja palaa jatkuvasti lisää.

Pysy samassa linjassa poissa tilaajajärjestelmistä ja maksetuista tilaajapalveluista. Voi olla houkuttelevaa pumpata tilaajasi numero keinotekoisesti, mutta mitä hyötyä on siitä, että sinulla on 100 000 tai jopa 1 000 000 tilaajaa, jos mikään niistä ei ole todellinen eikä kukaan heistä tosiasiallisesti katso videoitasi?

Tässä on joitain vinkkejä, joiden avulla voit saada lisää tilaajia YouTube-kanavallesi:

Kohdista sisältösi ja puhdista talo tarvittaessa

Jos sinulla on ollut kanavasi jonkin aikaa ja se on täynnä huonosti suoritettavaa sisältöä, jolla ei ole paljon suuntaa tai synergiaa, aloita siivoamalla talo. Poista tai piilota vanhempi, huonommin toimiva sisältö, jotta mahdolliset tilaajat eivät pelkää keskinkertaisuuden merellä.

Keskity jatkossa korkealaatuisen sisällön tuottamiseen, joka sopii omaan kapealle, mikä se onkin.

Tutki ennen sisällön luomista

Käytä mahdollisuuksien mukaan hyvää hakukoneoptimointia (SEO). Älä pelkää tehdä myös kilpailijoiden tutkimusta. Katso joukko videoita omalla alallasi tai kapealla ja saa tuntuma siitä, mikä toimii ja mikä ei. Opi vertaisesi virheistä ja käytä näitä tietoja parempien videoiden luomiseen.

Kun lataat videoita, käytä avainsanatutkintatyökaluja tunnistaaksesi, mitä ihmiset etsivät, ja sisällytä tehokkaita avainsanoja otsikkoihisi, kuvauksiisi ja sisällönkuvauskentteihisi. Varmista vain, että se todella sopii. Jos ihmiset saavat etsimäsi videoistasi, he todennäköisemmin osuvat tilauspainikkeeseen.

Ajattele studiosi ja laitteitasi uudelleen

Kuka tahansa voi perustaa YouTube-kanavan käytännössä ilman alkuinvestointeja, mutta se ei aina johda korkealaatuiseen sisältöön. Jos teet esimerkiksi vlog-tyylisiä videoita, sinun on investoitava studion perusasetuksiin, mukaan lukien jalusta kamerallesi, jonkinlainen ammatillinen tausta tai tausta ja studion valaistus.

Voit ehkä päästä eroon videoiden kuvaamisesta puhelimellasi, mutta harkitse sijoittamista perusäänilaitteisiin, kuten lauhdutinmikrofoniin, pop-suodattimeen ja strategisesti sijoitettuun akustiseen vaahtoon.

Kuitenkin päätät tuottaa videoitasi, muutama ammattimainen kosketus voi viedä paljon kohti toistuvien katsojien ansaitsemista.

Luo Killer Channel -traileri

YouTuben avulla voit mainostaa videota kanavasi aloitussivulla, mikä on loistava tilaisuus luoda tilaajia ohjaava kanavatraileri. Kanavatrailereiden tulee olla lyhyitä ja tarkkoja, korkeintaan minuutin pituisia, ja niiden on tarjottava uusille katsojille vankka käsitys kanavastasi.

Vaihtoehtoisesti voit ottaa tehokkaimman videon ja käyttää sitä kanavasi esittelyvideona. Jos sinulla on yksi video, joka tuottaa enemmän tilauksia kuin mikään muu, harkitse videon sisällyttämistä kanavasivullesi.

Joko niin, sinun kannattaa siirtyä kanavallesi, valitse Mukauta kanava > Ominaisuuden sisältö, valitse sitten kanavatraileri tai tehokkaat videot ja valitse Tallentaa.

Pidä kiinni lyhyemmistä videoista, jotka tarjoavat paljon arvoa

Kuulet paljon ristiriitaisia ​​neuvoja videon pituudesta, ja totuus on, että ei ole olemassa yhtä kokoa kaikille sopivaa ratkaisua. Jotkut kanavat ja markkinarakot soveltuvat paremmin puremakokoisille videoille, kun taas toiset pärjäävät hyvin pidemmällä sisällöllä.

Kun olet vasta aloittamassa ja yrität ansaita tilaajia, harkitse pysymistä lyhyemmissä videoissa ja keskittymistä laatuun enemmän kuin määrään. Pakkaa niin paljon arvoa viiden minuutin videoon kuin mahdollista, ja sinulla on paljon todennäköisempää, että katsojasi tarttuvat siihen koko jutun läpi ja ehkä jopa katsovat seuraavaa.

Harkitse pidempiä videoita vain, jos pystyt pitämään katseluajan korkealla

Jos huomaat, että pystyt pitämään katseluaikasi korkealla, tosiasia on, että pidempiä videoita mainostetaan todennäköisemmin YouTuben sisäisen algoritmin avulla.

Tärkeintä on pitää laatu korkeana ja pitää ihmiset katsomassa, sillä muutaman minuutin kuluttua suljetut videot eivät kupli YouTuben algoritmin kärkeen eivätkä aja uusia tilaajia.

Lisäbonuksena videot, jotka ylittävät 10 minuutin rajan, ovat oikeutettuja enemmän mainospaikkoihin kuin lyhyemmät videot. Älä vain jahtaa ylimääräistä mainontaa laadun kustannuksella, tai kukaan ei tilaa.

Lähetä katsojat parhaiten suoriutuviin videoihisi

Käytä YouTube-analytiikkaa tunnistaaksesi tehokkaimmat videosi. Navigoida johonkin YouTube Studio > Analytics > Katso lisääja lajittele sitten Tilaajat. Valitse suosituimmat videot, jotka saavat eniten tilaajia, ja tee kaikki voitavasi ohjaamaan liikennettä näihin videoihin.

Luo soittolistoja, joita katsojilla on helppo kuluttaa ja syödä

Jos pakkaat sisältösi temaattisiin soittolistoihin, katsojiesi on helpompaa löytää sisältösi. Voit myös helpottaa heidän siirtymistä saumattomasti videosta toiseen.

Tämä ei vain lisää näkemyksiäsi ja antaa positiivisia signaaleja YouTube-algoritmille, se voi myös lisätä tilauksia, kun katsojat päättävät haluavansa tietää, kun lataat seuraavan sisältösi.

Jos sinulla on joitain videoita, jotka tuottavat enemmän tilauksia kuin toiset, muista sijoittaa ne soittolistoihin.

Älä pelkää mennä raskaaksi CTA: si

Toimintakehotus on, kun pyydät jotakuta suorittamaan tietyn toiminnon, kuten tilata kanavasi tai katsoa muita videoita. Paras tapa lisätä tehokas CTA YouTube-videoihisi on päätykorttien kautta, joissa katsojaa pyydetään tilaamaan ja ehdottamaan muita videoita.

Tämä on toinen paikka esitellä parhaiten suoriutuvia videoita. Älä lähetä katsojia heikoimpaan sisältöön, vaan lähetä heille videoita, jotka saavat eniten tilaajia kuukaudessa.

Vastaa kommentteihin ja kiinnitä yleisösi

YouTubella on huono maine siitä, että sillä on joitain pahimpia kommenttiosioita Internetissä, ja monet tekijät yksinkertaisesti jättävät huomiotta tai jopa sulkevat kommenttinsa. Pienenä kanavana, joka yrittää kasvaa, voit todella auttaa lisäämään yleisön sitoutumista ja ansaitsemaan uusia tilaajia kahlaamalla kommenttiosioon.

Käytä aikaa vastata hyödyllisiin kommentteihin ja valitse sydänkuvake kommenteille, joista pidät tai tunnet lisäarvoa kommenttiosaan. YouTuben omien tietojen mukaan tämän sydänpainikkeen käyttö vetää käyttäjän todennäköisemmin takaisin videoon kuin vain vastaaminen.

Hyödynnä Branding-vesileimaa saadaksesi lisää tilauksia

Brändin vesileima näkyy kaikkien videoidesi oikeassa alakulmassa. Suurin osa sisällöntuottajista käyttää jonkin verran kanavan logon muunnelmia brändin vesileimassaan. Se on parempi kuin sivuuttaa ominaisuus kokonaan, mutta se ei yleensä tuota paljon napsautuksia. Yritä korvata logosi yksinkertaisella YouTube-tilauspainikkeella, niin todennäköisemmin tuotat napsautuksia ja tilauksia.

Merkityksellisten tilaajien lisääminen YouTubeen

Jos etsit pitkäaikaista menestystä, lopputulos on, että on paljon parempi ajatus noudattaa perusasioita: tuota upeaa sisältöä, joka vetoaa tiettyyn yleisöön, ja käytä niin monta temppua kuin mahdollista saadaksesi sen eteen että yleisö.

Suuri sisältö kääntyy omistautuneiksi tilaajiksi ja omistautuneet tilaajat näkymiksi. Mistä sinä menet, riippuu sinusta.