Skip to content

11 parasta videotallennussovellusta iPhonelle ja Androidille

21 de maaliskuu de 2021

Keskimääräisen älypuhelimesi kamera kilpailee jopa omistettujen digitaalikameroiden kanssa. Ja verrattuna parin vuoden ikäisiin erillisiin kameroihin, uusin iPhone tulee usein esiin. Hyödynnä taskussa olevaa virtaa päivittämällä paljaiden luiden videotallennussovellus iPhonessa tai Android-laitteessa.

Filmic Pro

Mitä pidämme
 • Paras käyttöliittymä käytettävissä olevien vaihtoehtojen joukossa

 • Täysi valikoima ammattimaisia ​​ominaisuuksia

 • Tuotos on verrattavissa ammattitason videokameroihin

Mitä emme pidä
 • Aloittelevat videokuvaajat ovat täysin hukkua

 • Hyvän kuvamateriaalin saaminen vaatii hyviä taitoja

Filmic Pro on tehokas, ominaisuuksiltaan rikas ja valmis ottamaan vastaan ​​muita videosovelluksia ja nousemaan kärjessä. Lähes kaikkien toimintojen manuaalisten säätimien lisäksi sovellus tuo ammattikäyttöön tarkoitettujen videokameroiden ominaisuuksia, kuten seepra-raidat valotusvaroituksiin, tarkennuksen huipentumiseen ja loki-gammakäyrän tallentamiseen myöhempää värien luokittelua varten. Löydät myös yleisempiä ominaisuuksia, kuten kehysnopeudet 24-240 ja erilaiset tiedostomuodovaihtoehdot. Äänen tallennus on yhtä ammattimaista, siinä on rakeiset ohjaimet ja kykenevät työkalut, joita kokeneet elokuvantekijät voivat hyödyntää täysimääräisesti.

Jos haluat olla tosissaan videon tallentamisessa iPhonellesi, tämä on tarvitsemasi sovellus. Maksat kuitenkin siitä. Sovellus alkaa 15 dollaria ja tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia monille ammattimaisimmista ominaisuuksista.

Lataa:

MAVIS

Mitä pidämme
 • Varastossa kymmeniä ainutlaatuisia ammattitason ominaisuuksia

 • Laajimmat äänitallennusvaihtoehdot iOS: ssä

Mitä emme pidä
 • Yksi kalleimmista videotallennussovelluksista

MAVIS on toinen tiheä äänitystyökalu, joka on täynnä ammattimaisia ​​ja lähetystason ominaisuuksia, kuten suljinnurkka, reaaliaikainen värivektoriväli ja valotuksen aaltomuoto sekä mukautetut kuvataajuudet 3–240 kuvaa sekunnissa. Äänen tallennusvaihtoehdot ovat vaikuttavan laajoja, mukaan lukien äänenvalvonnan läpivienti ja tuki äänen tallentamiseen iPhonen Lightning-porttiin kytkettyjen laitteiden kautta. Ammuntaavustajavaihtoehtoihin kuuluvat seepripalkit, väärä väri valotukselle ja alueille sekä tarkennuksen huippu tarkkaan tarkentamiseen. Ainutlaatuisesti valittavat bittinopeudet vaihtelevat 10 Mbit / s – 100 Mbit / s, ja videotiedostoon on upotettu aikakoodi.

Kuten Filmic, MAVIS paljastaa valtavan määrän ammattimaisia ​​ohjauksia loppukäyttäjälle. Käyttöliittymä on puhdas ja ammattimainen, ja työkalupakki on hämmästyttävän laaja. Mutta käyttääksesi kaikkia näitä ominaisuuksia, käytät 18 dollaria.

Lataa:

Movie Pro

Mitä pidämme
 • Alempi ostohinta vaatii vähemmän vakavia investointeja

 • Sisältää tärkeimmät ominaisuudet hukuttamatta käyttäjää vaihtoehdoilla

Mitä emme pidä
 • Ammattitason ampujat saattavat menettää joitain Filmic Pron ominaisuuksia

Jos olet edelleen tosissasi kuvaamassa iPhonellasi, mutta et halua investoida Filmic Proon, Movie Pro on hyvä kompromissi. Sovellus tarjoaa edelleen vaikuttavan määrän ominaisuuksia, mukaan lukien manuaaliset ohjaukset melkein kaikkiin sovelluksen ominaisuuksiin ja joukko videotallennusvaihtoehtoja. Äänen tallennus- ja valvontavaihtoehdot ovat yhtä joustavia, näytön äänimittareilla ja Bluetooth-mikrofonin tulovaihtoehdoilla.

Elokuva Pro on erinomainen valinta käyttäjille, jotka haluavat ottaa videoita laitteillaan, mutta joita Filmic Pron ominaisuus ja monimutkaisuus saattavat hukuttaa. Ja se maksaa vain suhteellisen pienen 6 dollaria.

Lataa:

Elokuvateatteri FV-5

Mitä pidämme
 • Tarjoaa laajimman ominaisuusjoukon Android-laitteissa

 • Yksityiskohtainen etsin jäljittelee ammattimaisia ​​videokameroita

Mitä emme pidä
 • Edellyttää videotallennuksen taitoa ja ymmärrystä hyödyntääkseen sen työkalut parhaalla mahdollisella tavalla

Cinema FV-5 on toinen sovellus, joka antaa ammattimaiset tallennusvaihtoehdot älypuhelinten käyttäjien käsiin. Se vie saman kapealla kuin Movie Pro iPhonessa. Se on täydellinen harrastajalle, joka haluaa parantaa videotallennuspeliään ottamatta korkeakoulutason äänitystekniikkaa.

Sen ensisijainen käyttöliittymä on sen yksityiskohtainen etsin. Voit käyttää live-histogrammeja, äänimittareita, tarkennuksen säätöä ja zoomausta äänitysnäytöltä. Lisävaihtoehtoja ovat useita ääni- ja videokoodekki- ja bittinopeusvaihtoehtoja sekä kameran toimintojen mukautettava laitteistokartoitus.

Lataa:

Avoin kamera

Mitä pidämme
 • Alhaiset kustannukset tarkoittavat sen pääsyä pääosin

 • Parantaa huomattavasti sisäänrakennettua Android-kamerasovellusta

Mitä emme pidä
 • Ei-houkutteleva käyttöliittymä, joka on valmistettu valmiista komponenteista

 • Rajoitettu Camera2-sovellusliittymän toimintoihin

Open Camera on rakennettu ensisijaisesti still-kuville, mutta sen videotallennusominaisuudet ovat myös vaikuttavia. Se on täysin ilmainen, ilman sovelluksen sisäisiä ostoksia. Ominaisuusluettelo sisältää monia toimintoja, jotka tulisi sisällyttää sisäiseen kamerasovellukseen, ja sovellus tukee uusinta Camera2-sovellusliittymää. Tämän sovellusliittymän avulla sovellus voi asettaa manuaalisen tarkennuksen, ISO-arvon, valotuksen ja valkotasapainon sekä sarjakuvaustilan, RAW-sieppauksen (DNG: n kautta) ja hidastetun videon.

Open Camera on yhteensopiva kamerasovellus, joka voi korvata pettymyksessä olevan sisäänrakennetun sovelluksen ilman lisämaksua.

Lataa:

Kamera MX

Mitä pidämme
 • Yksi parhaista Android-kameran sovelluksista

 • Videon muokkaustyökalut sisältyvät ilmaiseen lataukseen

Mitä emme pidä
 • Vain perusmuokkaus- ja -tallennustyökalut ovat käytettävissä

Camera MX on monipuolinen still-valokuvasovellus, joka voi myös tallentaa vaikuttavia videoita. Vaikka videotallennus ei ole sen ensisijainen tarkoitus, sovelluksen videotallennussegmentti on helppokäyttöinen ja tuottaa laadukkaita leikkeitä. Camera MX käyttää parempaa käyttöliittymää kuin vastaava Open Camera, vähemmän ”avoimen lähdekoodin” ilmeellä. Löydät myös sisäänrakennetun videon muokkauksen videoiden rajaamiseen ja jakamiseen.

Camera MX on ladattavissa ilmaiseksi ja sisältää sovelluksen sisäisiä ostoksia, jotta pääset käyttämään premium-ominaisuuksia, kuten suodattimia ja parannettuja sieppaustiloja.

Lataa:

ProMovie-tallennin

Mitä pidämme
 • Yksi harvoista sovelluksista, joka tarjoaa niin vaikuttavan säätöalueen

 • Ilmaisen lataamisen ansiosta se on kaikkien saatavilla

Mitä emme pidä
 • Käyttöliittymä ei ole yhtä houkutteleva tai hyvin suunniteltu kuin muut sovellukset

ProMovie Recorder lähestyy MAVISia ja Filmic Prota monimutkaisesti, mutta puuttuu näiden sovellusten ymmärrettävät käyttöliittymät. Se paljastaa huomattavaa tehoa manuaalisista säätimistä bittinopeuden säätöön, mutta sitä ei ole läheskään yhtä helppoa käyttää kuin muita sovelluksia.

Toisin kuin Filmic Pro, ProMovie Recorder on ladattavissa ilmaiseksi. Mutta älä mene lankaan. Sinun on tehtävä 3 dollarin sisäinen osto, jotta vesileima poistetaan viedystä videosta. Sinun tulisi pitää sovelluksen hintana 3 dollaria. Opiskelijoille tai harrastajille, jotka haluavat tutustua korkealaatuiseen videotallennussovellukseen, tämä on aloituspaikka riskittömästi.

Lataa:

Kinomatic

Mitä pidämme
 • Laadukas, yhden luukun videoiden tuotanto ja lähetys

 • Tee työpöydänlaatuinen muokkaus saataville kaikkialle

Mitä emme pidä
 • Perusvideotallennin, josta puuttuvat muiden videotallennussovellusten huippuluokan ominaisuudet

Kinomatic on videotallennussovellus ja videonmuokkaussovellus, joka on koottu yhteen. Se kykenee molempiin, mutta sen todellinen taito tuottaa kohtuullisen monimutkaisia ​​videoita ilman tietokonetta ja jakaa ne sitten nopeasti verkossa. Videoeditori voi leikata leikkeitä, lisätä otsikoita, manipuloida ääntä ja lisätä musiikkia. Videonauhuri on vähemmän jännittävä, mutta se on hyvin sijoitettu ja käyttöliittymä on hyvin luettavissa.

Voit saada kätesi Kinomaticiin hintaan 4 dollaria. Vaikka se on vanhempi sovellus, se toimii silti hyvin moderneilla iOS-laitteilla.

Lataa:

Videoshop Video Editor

Mitä pidämme
 • Yksinkertaistaa muokattujen mobiilivideoiden jakamista

 • Ihanteellinen lyhyiden videoiden luomiseen tapahtumista ja nähtävyyksistä

Mitä emme pidä
 • Yksinkertaistettu käyttöliittymä voi toimia niitä vastaan, joilla on enemmän kokemusta ja asiantuntemusta videon muokkauksessa

Videoshop ei ole kameran tallennusohjelma, mutta se on välttämätön kumppani sille. Se on suoraviivainen ja kykenevä sovellus yksinkertaisten muokattujen videoiden tuottamiseen iPhonellasi. Voit yhdistää useita leikkeitä, lisätä musiikkia, lisätä otsikoita ja käyttää suodattimia sekvenssissäsi ja jakaa sen sitten melkein mille tahansa sosiaalisen median kanavalle. Tämä kaikki tapahtuu sovelluksessa, ilman tietokonetta.

Jos haluat jakaa koko tämän ajan ja rahan tallentamiseen käyttämäsi videon, mutta sinulla ei ole rahaa tai asiantuntemusta työpöydän videoeditointiohjelmistoon, Videoshopin pitäisi olla viimeinen pysäkki ennen sen lähettämistä maailmaan. Sovellus on ilmainen, mutta pääsy pro-tason ominaisuuksiin vaatii 4 dollarin kuukausitilauksen.

Lataa:

LumaFusion

Mitä pidämme
 • Ainutlaatuisen tehokkaat epälineaariset muokkausominaisuudet

 • Erinomainen valinta liikkuville elokuvantekijöille, seikkailunhaluisille videokuvaajille ja sähköisille toimittajille

Mitä emme pidä
 • Suhteellisen korkeat kustannukset ja monimutkaisuus vähentävät pääsyä joukkoon

Jos haluat ammattimaisen editorin käyttävän ammattimaista iOS-videotallennussovellustasi, katso LumaFusion. Se on ainoa tehokkain videonmuokkaussovellus App Storessa, jossa on ammattimainen moniraidan muokkaus ja monet työkalut, joita odotat löytävän työpöydän NLE-sovelluksesta. Se maksaa sinulle 20 dollaria, mutta ammattitaito on hintansa arvoinen.

Lataa: