Skip to content

11 parasta WhatsApp-temppua ja vinkkiä vuonna 2021

2 de heinäkuu de 2021

WhatsApp on todella helppokäyttöinen viestintäsovellus, mutta pinnan alla tapahtuu paljon enemmän kuin vain antaa sinun lähettää sähköpostia ystävillesi ja vaihtaa GIF-tiedostoja. Siellä on paljon hauskoja WhatsApp-temppuja oppiaksesi salaisista WhatsApp-viestitoiminnoista käteviin tapoihin mukauttaa kokemustasi, jotta se näyttää ja toimii sinulle paremmin. Kaikki seuraavat vinkit ja temput ovat upeita tapoja nauttia WhatsAppista vieläkin enemmän ja täysin ilmaiseksi.

Kätevin temppu: vastaaminen tiettyyn viestiin

Saatat miettiä, miten tykkää WhatsAppissa – napin painaminen ja yksinkertaisesti viestin näyttäminen on yleinen piirre muissa sosiaalisen verkostoitumisen sovelluksissa. Et voi tehdä sitä WhatsAppissa, mutta voit sen sijaan vastata helposti tiettyyn viestiin. Se toimii tavallaan kuin osoittaisi, että ’pidät’ tietystä viestistä. Jos haluat vastata tiettyyn viestiin niin, että se näkyy lainauksena vastauksessasi, paina viestiä pitkään ja napauta sitten Vastaa näkyviin tulevassa uudessa valikossa.

Melko harvinainen helmi: Kiinnitä chat alkuun

Kuinka kiinnittää chat WhatsAppissa

Onko joku viestistä, joka on sinulle tärkein? Läheinen ystäväsi tai rakkaasi? Voit kiinnittää heidän keskustelunsa chat-ikkunan yläosaan, jotta sinun ei tarvitse koskaan katsoa ympärillesi muiden keskusteluidesi joukossa löytääksesi heidät.

  • Pyyhkäise iOS: ssä vain vasemmalta oikealle ja napauta sitten Kiinnitä chat.
  • Android-laitteessa paina pitkään chat-näyttöä ja napauta sitten tappi näytön yläosassa.

Hienoin vinkki: Vaihda WhatsApp-taustakuvan tausta

Vaiheet chat-taustakuvan vaihtamiseksi WhatsAppissa

Sinun ei tarvitse pysyä chat-keskusteluidesi taustalla. Voit vaihtaa WhatsApp-taustasi suosikkikuvaksi tai hauskaksi taustakuvaksi. Mikä parasta, voit valita valokuvan puhelimesi kuvagalleriasta, jotta se näyttää vieläkin henkilökohtaisemmalta kuin tavallisesti asetukset > Chatit > Chat-taustakuva > Valita Taustakuva Kirjasto, ja voit valita useista eri taustoista tai värinvaihdosta.

Käytännöllisin vinkki: Chatista etsiminen

Kuinka etsiä WhatsAppista

WhatsAppissa chattailun aikana on helppo päästä mukaan, jotta viestit kerääntyvät nopeasti. Jos olet huomannut hieman liian myöhään, että haluat tallentaa jotain myöhempää käyttöä varten, voit palata takaisin ja etsiä keskusteluistasi. Sinun tarvitsee vain napauttaa Hae -kuvaketta tai kirjoita Hae baari etsiä mitään. Se etsii kaikista WhatsApp-keskusteluistasi ja näyttää nopeasti kaikki tulokset. Napauta vain viestiä, jonka haluat mennä suoraan sinne.

Turvallisin neuvo: Lähetä sijaintisi ystävälle

Vaiheet sijainnin lähettämiseen WhatsAppissa

Jos tapaat ystävän kanssa tai haluat varmistaa, että hän tietää missä olet, voit helposti jakaa sijaintisi jonkun kanssa napin painalluksella. Napauta vain + merkki tai paperiliitin napauta sitten viestiruudun vieressä Sijainti jonka jälkeen Jaa Live-sijainti. WhatsApp lähettää sitten toiselle henkilölle sijaintisi, jotta hän tietää missä olet. Se on todella hyödyllinen turvaominaisuus, jos olet jonnekin hieman epätavallinen tai mahdollisesti jos olet ensimmäisessä treffissa vieraan kanssa ja haluat kertoa ystävällesi missä olet.

Mielenkiintoisin vinkki: Löydä kenen kanssa keskustelet eniten

Vaiheet nähdäksesi kenen kanssa keskustelet eniten WhatsAppissa

Oletko koskaan miettinyt, kenelle keskustelet eniten päivittäin WhatsAppin kautta? Tämä ilmainen WhatsApp-temppu on helppo selvittää. Mene vain asetukset > Tiedot ja tallennustilan käyttö > Tallennustilan käyttö ja valitse yhteyshenkilö nähdäksesi kuinka keskustelet heidän kanssaan. Luettelo on järjestetty sen henkilön mukaan, jolle lähetät eniten tietoja, joten jos on yksi ystävä, jolle lähetät paljon GIF-tiedostoja, mutta ei paljon muuta, hän voisi voittaa toisen ystävän, jolle lähetät tekstiviestejä. Joko niin, se on hieno käsitys siitä, kuka kiinnittää huomiosi eniten. Tilastot rajataan viesteihin, valokuviin, GIF-tiedostoihin, videoihin, ääniviesteihin ja asiakirjoihin.

Fanciest-vinkki: Lisää korostusta sanoihisi

Kuinka lisätä lihavoitu, alleviivattu ja yliviivattu WhatsAppissa

Et ole rajoitettu vain kirjoittamaan viestejä WhatsAppin perusfontilla. Voit myös lisätä korostusta lihavoidulla, kursivoidulla tai yliviivatulla. Jos haluat tehdä sanasta lihavoidun, lisää vain tähti kirjoittamasi sanan kummallakin puolella. Kursivoituna lisää alaviiva kummallakin puolella, kun taas a tilde kummallakin puolella on yliviivattu sana.

Sneakiest-vinkki: Arkistoi chatit

Kuinka arkistoida chatit WhatsAppissa

Aikaisemmin voit käyttää erityistä sovellusta nimeltä Kibo, jotta WhatsAppin salainen chat-muoto voidaan ottaa käyttöön. Salaista viestisovellusta ei enää ole olemassa, mikä tarkoittaa, että chattien pitäminen yksityisinä on hieman hankalampaa. Paras tapa on arkistoida chatit säännöllisesti. Kun arkistoit keskustelun, se ei poista sitä ikuisesti, mutta piilottaa sen chatin pääikkunasta, mikä vaikeuttaa jonkun näkemistä yhdellä silmäyksellä.

  • Arkistoi keskustelu iOS: ssä pyyhkäisemällä oikealta vasemmalle chat-ikkunassa kuin napauttamalla Arkistoi.
  • Paina Android-sovelluksessa pitkään keskustelua ja napauta sitten arkisto kansio lähettääksesi sen tällä tavalla.

Yksityisin vinkki: Vastaa ryhmäkeskusteluviestiin yksityisesti

Kaupunkimaisema, jossa tekstikuplia nousee ulos eri paikoista

Osa ryhmäkeskustelua koko perheen tai joukon ystäviä? Sinulla on epäilemättä ollut aikoja, joissa haluat mieluummin puhua jonkun kanssa yksityisesti. Voit tietysti kaivaa yksityisen keskustelusi yhteen tai luoda uuden, mutta tähän on helpompia tapoja. Työskentely tavallaan kuten vastaaminen tiettyyn viestiin yksittäisessä keskustelussa on helppoa.

  • Pidä iOS-sovelluksessa painettuna viesti ryhmäkeskustelussa ja napauta sitten Lisää ja napauta Vastaa Yksityisesti. Yksityinen keskustelu avautuu alla olevan tekstikentän avulla, jotta voit helposti lisätä sanoman.
  • Android-omistajien on painettava viestiä pitkään ja napauttamalla sitten kolme pistettä napauta oikeassa yläkulmassa Vastaa Yksityisesti.

Rahan säästämisvinkki: Tallenna tietojesi korvaus

Vaiheet tietojen käyttämiseen WhatsAppissa

Tarjoaako matkapuhelinoperaattorisi vain rajoitettua tiedonsiirtomaksua joka kuukausi? WhatsAppilla on monia tapoja, joilla voit pitää silmällä, miten se käyttää tietojasi. Mene asetukset > Tietojen ja tallennustilan käyttö > Median automaattinen lataus > Vaihda vain Wi-Fi-verkkoon niin, että se lataa mediaa vain, kun olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon. Voit nähdä, kuinka paljon dataa olet käyttänyt tähän mennessä, siirtymällä osoitteeseen asetukset > Tili > Datan käyttö > Verkon käyttö nähdäksesi mitä tapahtuu.

Suurelle tuulettimelle: Ole aina verkossa

Mies pöydällä katselee älypuhelinta ja kannettavaa tietokonetta

Haluatko, että sinut nähdään aina online-tilassa WhatsAppissa? Et voi tehdä sitä puhelimellasi, mutta voit asettaa sen niin, jos kirjaudut WhatsApp-verkkosovellukseen. Se synkronoi kaiken puhelimesta ja näyttää siltä, ​​että olet aina käytettävissä. Joillekin käyttäjille tämä voi olla melko hyödyllistä. Lisäksi se tarkoittaa, että voit käyttää WhatsAppia myös iPadissasi.