Skip to content

14 parasta kiinalaisen uudenvuoden e-korttisivustoa vuodelle 2021

20 de maaliskuu de 2021

Kiinalainen uusivuosi, joka tunnetaan myös nimellä Lunar New Year tai Spring Festival, on Kiinan tärkein festivaali, joka juhlii uuden vuoden alkua perinteisessä kiinalaisessa kalenterissa. Se on tärkeä juhla perheille, johon liittyy 16 päivän virallinen yleinen vapaapäivä.

Kiinalainen uusi vuosi 2021 on perjantai 12. helmikuuta 2021, joka alkaa Härän vuosi. Härkä edustaa älykkyyttä, luotettavuutta, rehellisyyttä ja nöyryyttä.

Monet terveiset lähetetään kiinalaisen uudenvuoden muistoksi, ja Internetin ansiosta e-kortit ovat helppo ja huomaavainen vaihtoehto. Tässä ovat suosituimmat kiinalaisen uudenvuoden e-korttisivustomme kaikkialta verkosta.

Boolimalja

Valitse Punchbowlissa useista kauniista, hyvin suunnitelluista korteista ja käsittele jopa erityinen digitaalinen kirjekuori. Lisää omia valokuviasi joihinkin kortteihin henkilökohtaista kosketusta varten.

Punchbowlilla on useita hinnoittelusuunnitelmia, mukaan lukien 2,99 dollaria kuukaudessa 10 kortille, 3,99 dollaria enintään 50 kortille ja 4,99 dollaria jopa 500 kortille kuukaudessa.

Paperiton posti

Paperiton posti tarjoaa upean valikoiman Lunar New Year -kortteja, joissa on eloisia värejä, huolellinen muotoilu ja typografia sekä realistiset korttiominaisuudet. Vastaanottajat ilahduttavat ihastuttavista tunteista.

Löydät Paperless Postin ilmaiset kortit käyttämällä ilmaista suodatinta, joka on saatavana kaikissa luokissa. Maksetut kortit toimivat kolikkojärjestelmässä. Osta kolikoita sivustolta paketeissa, jotka vaihtelevat 10 dollarista 25 kolikolle 100 dollariin 1000 kolikolle.

Jacquie Lawson

Jacquie Lawson on brittiläinen kuvittaja Etelä-Englannissa, joka aloitti sähköisten tervehdysten luomisen vuonna 2000. Hän on rakentanut tyylikkään ja vaikuttavan online-kokoelman animoituja musiikkikortteja.

Hänen uudenvuoden tarjouksensa joukossa on joitain tyylikkäitä ja ainutlaatuisia Lunar New Year -kortteja. Sivusto ei enää käytä Flashia e-korteissaan, lukuun ottamatta joulukorttia nimeltä Christmas Cottage, joka on ensimmäinen Lawsonin luoma kortti. Yritys säilyttää sen alkuperäisessä muodossaan sentimentaalisista syistä.

Nämä e-kortit eivät ole ilmaisia, mutta ovat korkealaatuisia. Voi olla vuosittaisen jäsenmaksun arvoinen lähettää tyylikkäitä viestejä ystävillesi ja perheellesi koko vuoden ajan. Yhdysvaltain jäsenyys on 20 dollaria vuodessa.

Dgreetings.com

Dgreetings.com tarjoaa joukon tyylikkäitä, perinteisiä ja kauniita kiinalaisen uudenvuoden e-kortteja. Nämä terveiset ovat täydellinen tapa lähettää rakkaitaan onnea, onnea ja onnea.

Dgreetingsin kortteja voi lähettää ilmaiseksi.

Amerikkalaiset terveiset

American Greetings -sivustolla on pieni mutta ihana valikoima digitaalisia kiinalaisen uudenvuoden e-kortteja, joista osa sisältää animaatiota ja musiikkia.

Näiden korttien lataaminen vaatii yhden kuukauden (4,99 dollaria), yhden vuoden (1,67 dollaria kuukaudessa) tai kahden vuoden (1,25 dollaria kuukaudessa) maksullisen jäsenyyden. American Greetings tarjoaa seitsemän päivän ilmaisen kokeilun palvelun testaamiseksi.

Sininen Vuori

BlueMountainin kortit ovat taiteellisia ja ainutlaatuisia, toisin kuin muut verkossa olevat. Vaikka heillä ei ole valtava valikoima kiinalaisia ​​uudenvuoden kortteja, tarjoukset ovat ihania ja helposti muokattavia.

BlueMountain tarjoaa ilmaisen seitsemän päivän kokeilujakson. Sen jälkeen jäsenyydet vaihtelevat 4,99 dollaria kuukaudessa kahteen vuoteen 29,99 dollaria.

123Terveisiä

123Greetingsilla on valtava valikoima ilmaisia ​​kiinalaisia ​​uudenvuoden tervehdyksiä muodollisesta romanttisesta symboliseen. Monet sisältävät animaatioita, musiikkia, ainutlaatuisia ominaisuuksia ja muokattavuuden. Täältä löytyy tyylit, joita et löydä mistään muualta.

Tunnusmerkki

Hallmarkilla on vain muutama kiinalainen uudenvuoden e-kortti, mutta kortit ovat kauniita ja laadukkaita. Nämä vaihtoehdot, kuten musiikki ja räätälöitävä animaatio, tarjoavat kiinalaisen uudenvuoden tarjoukset erittäin erikoisia.

Nämä kortit eivät ole ilmaisia. 5 dollarin kuukausimaksu antaa sinulle rajoittamattoman käytön jäsenyyden ja pääsyn koko Hallmarkin e-kirjastoon.

E-kortit

E-kortit tarjoavat suloisia, yksinkertaisia ​​ja viehättäviä kiinalaisen uudenvuoden e-kortteja, joissa on animaatioita, musiikkia ja muita mukautusvaihtoehtoja. Jotkut kortit voidaan lähettää ilmaiseksi, kun taas toiset vaativat pronssi (12 dollaria vuodessa), hopeaa (17 dollaria vuodessa) tai kultaa (20 dollaria vuodessa).

Sivuston mukaan verkkotervehdysten ja lahjojen myynnistä ansaitut rahat tukevat villieläimiä ja ympäristöä.

TravelChinaGuide

TravelChinaGuide on matkanjärjestäjä, joka tarjoaa joukon ilmaisia ​​onnittelukortteja sivustollaan. Sen kiinalaisen uudenvuoden tervehdykset sisältävät kuvia eläimistä ja matkoista, ja sivusto tarjoaa mielenkiintoisia faktoja ja tietoja kiinalaisen uudenvuoden juhlista.

Doozy Cards

Doozy Cards tarjoaa hauskoja, piirrettyjä ja animoituja e-kortteja, joissa on musiikkia ja muita räätälöintitarjouksia, mukaan lukien henkilökohtaiset viestit.

Sivusto tarjoaa joukon ilmaisia ​​e-kortteja. 24,99 dollarin Premier-jäsenyys antaa sinulle pääsyn useampiin kortteihin (tarjolla on ilmainen 10 päivän kokeilu), ja osa jäsenmaksuista menee Meals on Wheels -ohjelmaan.

Tias.com

Tias.com on erikoistunut virtuaalisiin vintage-ilmaisiin e-korteihin, joissa on ainutlaatuisia ja tyylikkäitä käsin piirrettyjä taideteoksia. Sen kiinalaisen uudenvuoden tarjoukset ovat klassisia ja yksinkertaisia, sopusoinnussa sivuston vintage-tunnelman kanssa.

Valitse kuvamateriaali ja muokkaa sitten e-korttiasi viestillä, tekstin väreillä ja musiikilla. Tias.com on myös antiikkiesineiden ja keräilyesineiden verkkopiste.

Tervehdyssaari

Tervehdyssaarella on useita ihania ilmaisia ​​kiinalaisen uudenvuoden e-kortteja, joista osa on muokattavissa henkilökohtaisilla viesteillä, tarroilla ja haluamallasi asettelulla. Kun olet muokannut korttiasi, lähetä e-kortti suoraan Tervehdyssaarelta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sen sähköpostilla, tulostaa sen, jakaa sosiaalisessa mediassa tai ladata sen PDF-tiedostona.

Kisseo

Kisseolla ei ole tonnia kiinalaisia ​​uudenvuoden e-kortteja, mutta sen tarjonta on ilmaista ja täynnä kirkkaita värejä. Kisseon kortit ovat mobiililaitteille sopivia, ja niiden avulla voit aikatauluttaa toimituksen etukäteen. Lähetä ilmainen e-korttisi sähköpostitse tai jaa se Facebookissa, WhatsAppissa, Twitterissä ja muissa.