Skip to content

15 Candy Crush -huijausta, vinkkejä ja temppuja kovimpien tasojen voittamiseksi

20 de maaliskuu de 2021

Tässä artikkelissa

Candy Crush Saga on yhtä makea kuin sen sisältämät herkulliset herkut ja kaksinkertainen riippuvuutta aiheuttava. Mikä alkoi Bejeweled-peruskloonina, jota voit pelata suoraan selaimessasi, odottaa nyt huomiota ja rahaa Internetissä, Facebookissa, tablet-laitteellasi ja jopa puhelimellasi.

Vaikka Candy Crush on täysin ilmainen pelaaminen, se voi todella muuttua yhdeksi kalleimmista tavoista, joita sinulla on koskaan. Kehittäjä King pystyy tukemaan tällaista ilmaispeliä myymällä sovelluksen sisäisiä ostoksia, kuten ylimääräisiä elämiä ja vahvistimia.

Jos haluat kiivetä aina tulostaulukkojen kärkeen kuluttamatta paljon rahaa, on tärkeää hyödyntää kaikkia käytettävissäsi olevia Candy Crush -huijauksia, vinkkejä, temppuja ja edistyneitä strategioita, ja olemme vetäneet ne kaikki yhdessä täällä.

Huijausta Candy Crushissa

Vaikka on olemassa joitain tapoja huijata järjestelmää Candy Crushissa, on erittäin tärkeää huomata, että palvelut ja ohjelmat, jotka lupaavat hakkeroida Candy Crush -peliäsi tai antavat sinulle vapaan elämän, vahvistimia, kultaa tai jotain muuta, ovat melkein aina huijauksia.

Älä koskaan lataa tai rekisteröidy mihinkään palveluun mistä tahansa lähteestä, johon et luota, vaikka se lupaa antaa sinulle vapaan elämän tai antaa sinun ohittaa Candy Crush -tasot. Vaikka jokin näistä palveluista toimisi, King voisi kieltää tilisi, jos se löydettäisiin, ja menetät kaiken kovan työn.

Candy Crush Saga Vinkkejä ja vihjeitä

Candy Crush Saga on rangaistavan vaikeaa, kun siirryt yhä korkeammalle tasolle, ja vahvistinten ostaminen voi tulla erittäin kalliiksi. Jos haluat saada kaiken irti elämästäsi tai saada vapaata elämää hyppysissä, olemme koonneet joitain parhaita Candy Crush -vinkkejä ja temppuja auttamaan sinua parantamaan pisteitäsi.

 1. Aloita karkkisi murskaus alareunasta. Kun luot otteluja lähellä tason alalaidaa, voit helposti luoda ketjureaktioita tuhotaksesi lisää paloja ja saadaksesi joukon pisteitä. Tulosteiden luominen yläosaan ei todennäköisesti tue tätä vaikutusta.

 2. Älä seuraa ehdotuksia sokeasti. Jos et tee liikkeitä hetkeksi, peli etsii ottelua ja näyttää sen sitten sinulle saamalla karkit ravistelemaan. Tämä on hyödyllistä etenkin nuoremmille ja uudemmille pelaajille, mutta älä käytä näitä otteluita automaattisesti. Paljon aikaa voit löytää paremman ottelun yksin.

 3. Yritä ajatella eteenpäin aina kun mahdollista. Jos teet vain jokaisen ottelun, jonka voit nähdä ajattelematta, epäonnistut kovemmilla tasoilla. Katso, kuinka karkit on asetettu, ja mieti, mitä voit tehdä luomaan tilanteen, jossa voit tehdä väripommin tai saada palat paikalleen hyytelöiden tai muiden uhkien puhdistamiseksi.

 4. Opi valmistamaan ja käyttämään erityisiä karkkeja. Kolmen karkin sovittaminen yhteen vain tyhjentää nämä karkit, mutta neljän tai viiden yhdistäminen luo erityisen karkin. Nämä erikoiskarkit ovat avain kovempien tasojen voittamiseen.

 5. Etsi komboja ja käytä parhaita. Yhdistelmät, kuten väripommin pyyhkäisy raidalliseksi karkiksi, ovat erittäin voimakkaita. Jos pystyt ohjaamaan erityisiä karkkeja yhdessä, ne tekevät yhdessä paljon enemmän hyvää kuin yksinään.

 6. Käytä ja tee raidallisia karkkeja oikealla tavalla. Raidallisilla karkeilla voi olla vaaka- tai pystysuuntaisia ​​raitoja. Suunta, johon sipaisit karkin luomiseksi, vastaa raidan suuntaa, ja karkki puhdistaa raitoja vastaavan viivan vaaka- tai pystysuunnassa.

 7. Priorisoi tietyt uhat kullakin tasolla. Älä tee vain vanhoja otteluita. Jos tasolla on erityisiä uhkia, kuten lakritsi tai hyytelö, huolehdi niistä ensin. Jos et, siirrot voivat loppua ennen kuin voit tyhjentää tason. Jos tasolla on suklaata, mene sen jälkeen ensin.

 8. Keskity reunahyytelöihin. On vaikeampaa tehdä otteluita reunoilla, joten jos sinulla on uhkia, kuten hyytelöitä, laudan reunalla, yritä ensin poistaa ne.

 9. Älä siirrä ainesosia reunoille. Koska on vaikeampaa tehdä otteluita reunoille, sinun tulee myös välttää ainesosien siirtämistä reunoille. Jätä tai siirrä ainekset aina sarakkeeseen, jossa voit pudottaa ne vihreään nuoleen.

 10. Ymmärrä suklaan toiminta ja käsittele sitä ensin. Suklaa on hiipivä uhka, joka laajenee ottamaan haltuunsa enemmän neliöitä aina, kun teet ottelun missä tahansa pöydällä, joka ei puhdista suklaata. Puhdista suklaa tekemällä ottelu, joka sisältää minkä tahansa neljästä suklaasta heti suklaan ylä-, alapuolella, vasemmalla tai oikealla puolella. Käytä erityisiä karkkeja, kuten väripommeja, jos tarvitset.

 11. Etsi ylimääräisiä karkkeja. Jos näet karkkeja, joissa on +5 -kuvake, yritä sisällyttää ne otteluun. Nämä ovat ylimääräisiä karkkeja, ja ne näkyvät ajastetuilla tasoilla. Jos voit käyttää yhtä ottelussa, saat viisi ylimääräistä sekuntia.

 12. Käytä vahvistimia säästeliäästi. Ansaitset vahvistimia pelatessasi, ja voit myös maksaa niistä rahaa. Tallenna nämä tehokkaat työkalut koville tasoille, muuten niitä ei tarvita, kun tarvitset niitä.

 13. Vaihda erityisen vaikeita tasoja. Vaikka tason asettelu ja tavoitteet on kivissä, yksittäisten karkkien sijainnit ovat täysin satunnaisia. Jos aloitat tason ja et pidä karkkien asettelusta, voit peruuttaa menettämättä elämää, jos et ole tehnyt mitään liikkeitä. Aloita taso uudelleen, ja saatat olla parempi sijoittelu.

 14. Viimeistele tasot ylimääräisillä liikkeillä vasemmalle saadaksesi lisää pisteitä. Jos sinulla on vielä liikkeitä jäljellä, kun olet suorittanut tason, hyytelökala tai raidalliset karkit ilmestyvät ja ansaitsevat sinulle enemmän pisteitä. Mitä enemmän liikkuu, sitä enemmän on mahdollista, että tämä laukaisee massiivisen lisäpisteiden kaskadin.

 15. Aseta päivämäärä eteenpäin mobiililaitteellasi saadaksesi ilmaista elämää. Jos sinulla on vaikeuksia ja menetät koko henkesi ja pelaat mobiililaitteella, voit asettaa laitteellesi päivämäärän eteenpäin yhden päivän ajan saadaksesi viisi henkeä lisää.

Murskaa Candy Crush Saagan perusteet

Candy Crush on kolmen ottelun keskipiste, mikä tarkoittaa, että pelaat yhdistämällä vähintään kolmen samanlaisen karkin sarjat tuhotaksesi ne ja ansaitaksesi pisteitä. Se on erittäin helppo noutaa, mutta Candy Crush Saga heittää paljon ylimääräisiä makeita juttuja sekoitukseen, joten on tärkeää saada perusasiat alas, jos haluat voittaa kovemmat tasot.

Kolmen karkin sovittamisen perusajattelun lisäksi yli kolmen karkin sovittaminen tietyissä yhdistelmissä tekee jotain melko siistiä. Sen sijaan, että karkit tuhoutuisivat kokonaan, ne jättävät taakseen yhden kolmesta tyypistä voimakkaita erikoiskarkkeja, jotka auttavat sinua pääsemään pois joistakin tahmeista tilanteista.

Raidallinen karkki

Raidallinen karkki on helpoin erityinen karkki.

 • Mitä se tekee: Tyhjentää koko pysty- tai vaakasuoran viivan.
 • Kuinka saada se: Yhdistä neljä karkkia vaaka- tai pystyviivalla.
 • Kuinka käyttää sitä: Luo ottelu raidallisella karkilla.

Kääritty karkki

Kääritty karkki on hyvä päästä eroon hankalasta lakritsi.

 • Mitä se tekee: Tuhoaa kaikki sitä ympäröivät kahdeksan karkkia.
 • Kuinka saada se: Yhdistä viisi karkkia L- tai T-muotoon.
 • Kuinka käyttää sitä: Luo ottelu käärittyjen karkkien avulla.

Väripommikarkki

Väripommikarkit voivat puhdistaa valtavan osan tasosta.

 • Mitä se tekee: Tuhoaa kaikki yksiväriset karkit.
 • Kuinka saada se: Yhdistä viisi karkkia vaaka- tai pystyviivalla.
 • Kuinka käyttää sitä: Pyyhkäise se minkä tahansa värisen karkin päälle tuhota kaikki sitä väriä vastaavat karkit.

Pidä silmällä tapoja luoda näitä malleja, ja sinulla on paljon helpompaa aikaa voittaa vaikeita tasoja.

Ohjaa hienoja karkkimurskauskomboja

Erityiset karkit auttavat erinomaisesti selviä kovia tasoja, mutta voit yhdistää ne yhteen saadaksesi vielä tehokkaampia vaikutuksia. Yksi Candy Crushin oppimisen tärkeimmistä salaisuuksista on oppia, mitä kukin yhdistelmä tekee, jotta voit ohjata erityisiä karkkejasi paikalleen ja vapauttaa massiivisia komboja.

Tässä ovat parhaat Candy Crush -kombot ja heidän tekemänsä:

 • Raidallinen karkki + kääritty karkki: Sen sijaan, että tyhjennät yhden pystysuoran tai vaakasuoran viivan tai vain tyhjennät ympäröivät kahdeksan karkkia, tämä yhdistelmä tyhjentää kolme viivaa sekä vaaka- että pystysuunnassa.
 • Raidallinen karkki + väripommi: Toiseksi tehokkain yhdistelmä, tämä muuttaa jokaisen karkin, joka sopii raidallisen karkin väriin, uudeksi raidalliseksi karkiksi, ja ne kaikki aktivoituvat kerralla.
 • Väripommi + Väripommi: Pelin tehokkain yhdistelmä, joka kirjaimellisesti tyhjentää jokaisen tason kohteen.

Nämä kombot eivät ole yhtä tehokkaita, mutta saatat silti löytää niistä hyödyllisiä:

 • Väripommi + kääritty karkki: Kaikki käärittyjen karkkien väriä vastaavat hyytelöt muuttuvat käärittyiksi karkkeiksi ja räjähtävät kerralla. Tämä on heikoin väripommiyhdistelmä, mutta se on silti tehokkaampi kuin itsestään väripommi.
 • Kääritty karkki + kääritty karkki: Tuhoaa ympäröivät kahdeksan karkkia ja tekevät sen sitten uudelleen, kun uudet karkit ovat asettuneet paikoilleen.
 • Raidallinen karkki + raidallinen karkki: Tyhjentää kaiken sekä vaaka- että pystyviivalla.

Nyt kun tiedät, mitä kaikki erityiset karkit ja yhdistelmät voivat tehdä, katsotaanpa tarkemmin erityisten karkkien valmistamista.

Kuinka tehdä väripommeja

Väripommit ovat erittäin voimakkaita, joten on tärkeää etsiä aina tapoja valmistaa niitä. Niitä ei ole niin vaikea tehdä, mutta ne eivät yleensä putoa vain sylissäsi.

 1. Etsi neljä yksiväristä karkkia, jotka on erotettu yhdellä erivärisellä karkilla.

 2. Ohjaa viides alkuperäisen värinen karkki paikalleen.

 3. Pyyhkäise viides karkki paikalleen aukon tasoittamiseksi ja luo viiden karkin ottelu.

  Karkit voivat olla joko pysty- tai vaakasuoria. Tämä on suurin ottelu, jonka voit tehdä, minkä vuoksi se antaa niin voimakkaan tuloksen.

Kuinka tehdä raidallista karkkia

Raidalliset karkit ovat helpoimpia valmistaa, ja ne voivat silti olla erittäin hyödyllisiä. Voit myös hallita raidallisen karkin ominaisuuksia sen luomisen mukaan, mikä tekee siitä ainutlaatuisen.

Karkit voivat olla joko vaaka- tai pystysuoria. Jos luot ottelun vaakasuoralla viivalla, raidallisilla karkeilla on pystysuorat viivat. Jos luot ottelun pystysuoralla viivalla, karkilla on vaakasuorat viivat. Jos sinulla on vaikeuksia muistaa se, ajattele sitä tällä tavalla: viivojen suunta vastaa suuntaasi, jonka pyyhkäisit sormellasi ottelun luomiseksi.

 1. Etsi joukko kahta samanväristä karkkia vierekkäin siten, että kolmasosa samaa väriä erotetaan yhdellä erivärisellä karkilla.

 2. Ohjaa neljäs alkuperäisen värinen karkki paikalleen.

 3. Pyyhkäise neljäs karkki paikalleen aukon tasoittamiseksi ja luo neljä karkkia.

Kuinka tehdä käärittyjä makeisia

Käärittyjä karkkeja voi olla vaikea tehdä, koska sinun täytyy etsiä tiettyjä kuvioita. Nämä karkit valmistetaan sovittamalla viisi karkkia, kuten väripommit, mutta niiden on oltava joko T- tai L-muodostelmissa.

 1. Etsi neljä karkkia T- tai L-muodostelmasta, joissa yksi erivärinen karkki keskeyttää ottelun.

 2. Ohjaa viides alkuperäisen värinen karkki paikalleen.

 3. Pyyhkäise viides karkki paikalleen luodaksesi sekä vaaka- että pystysuoran ottelun kerrallaan kolmesta karkista.

Kuinka huijata aika ylimääräisiä elämiä varten Candy Crush Saga

Candy Crush Saga antaa sinulle vain viisi elämää työskennellä. Tämä tarkoittaa, että jos häviät viisi kertaa, et voi enää pelata. Voit ostaa ylimääräisiä elämiä, maksaa rajattomasti elämiä rajoitetun ajan tai jopa pyytää ystäviäsi elämään. Mutta jos et halua maksaa ja olet jo pyytänyt ystäviäsi, ainoa vaihtoehto on laittaa peli alas ja odottaa jonkin aikaa.

Jos pelaat Candy Crush Sagan Android- tai iOS-versiossa, voit huijata vähän ja huijata peliä ajattelemiseen, että aika on kulunut, kun se ei todellakaan ole. Tähän liittyy puhelimen ajan muuttaminen, mutta sinun ei tarvitse juuria, jailbreakia tai edes asentaa mitään.

Tarkat vaiheet ovat hieman erilaiset riippuen siitä, mitä laitetta pelaat, mutta perusajatuksena on, että sinun on asetettava aika eteenpäin yhdellä päivällä.

Näin saat ilmaisen elämän Candy Crush Sagassa:

 1. Pelaa Candy Crushia ja loppuu ihmishenkiä.

 2. Avaa asetukset puhelimellasi.

 3. Navigoida johonkin Päivämäärä ja aika.

 4. Aseta aika eteenpäin yksi päivä.

  Päivämäärän väliaikainen asettaminen laitteellesi voi vaikuttaa muihin sovelluksiin ja peleihin. Pidä tämä mielessä, kun käytät tätä huijausta.

 5. Avaa Candy Crush ja varmista, että sinulla on viisi ilmaista elämää.

 6. Sulje Candy Crush pelaamatta.

 7. Avaa sinun Aika-asetukset uudelleen ja palaa päivä normaaliksi.

 8. Avaa Candy Crush uudelleen, ja sinulla pitäisi vielä olla viisi vapaata elämääsi.