Skip to content

21 parhaista jouluelokuvista ja erikoistarjouksista, joita voi katsella verkossa ilmaiseksi

20 de maaliskuu de 2021

Ensiluokkaisissa suoratoistoalustoissa, kuten Netflix ja Amazon Prime Video, on paljon suosittuja jouluelokuvia. Silti monet jouluelokuvat ovat saatavilla ilmaiseksi verkkosivustolta kuten YouTube.

Rakastatpa sitten romanttisia jouluelokuvia, animaatioelokuvia tai inspiroivia ja dramaattisia elokuvia, täällä on jokaiselle jotakin!

Jotkut alla olevista elokuvista ja erikoistarjouksista voidaan poistaa milloin tahansa offline-tilassa tekijänoikeusrikkomusten vuoksi. Dailymotionin kaltaisilla videonjakosivustoilla ei yleensä ole oikeutta isännöidä tämän tyyppistä tekijänoikeuksin suojattua sisältöä. Käyttäjät kuitenkin joskus pääsevät eroon tekijänoikeuksin suojatun sisällön lataamisesta, ellei heitä saada kiinni tai ilmoiteta välittömästi.

Joulutarina

Vuonna 1940 asetettu Ralphie Parkerin rakastama tarina ja hänen joulutoiveensa Red Ryder BB -aseeseen on sellainen, johon käytännössä jokainen lapsi – nuori tai vanha – voi olla yhteydessä jollakin tasolla.

Kuinka Grinch varasti joulun

Tohtori Seussin alkuperäisen tarinan animoidusta sovituksesta tarttuvasta ääniraidasta kiehtoviin riimeihin Kuinka Grinch varasti joulun on yksi tunnetuimmista animaatioista jouluelokuvista, joita ihmiset katsovat edelleen vuosikymmenien ajan sen ensiesiintymisen jälkeen.

Babar ja joulupukki

Alkuperäiseen lastenkirjaan perustuva, Norsun Babar-lomateemainen TV-erikoisuus ilahduttaa nykypäivän lapsia ja aikuisia, jotka varttuivat ohjelmaa katsellen.

Mikin joululaulu

Tämä lapsiystävällinen mukautus Charles Dickensin Joululaulu sisältää joitain suosikki Walt Disney -hahmosi, kuten Aku Ankka Ebenezer Scroogena, Mikki Hiiri Bob Cratchitinä ja paljon muuta.

Ernest säästää joulua

80-luvun lopulla kasvaneet lapset muistavat todennäköisesti hauskan lasten TV-sarjan Hei Vern, se on Ernest! ja surullisen jouluelokuva, joka perustuu esitykseen, jossa Ernest sekoittaa löytääksesi korvaavan joulupukin.

Erityinen seesamikadun joulu

Vaikka siinä on vain kolme mupettia (Oscar the Grouch, Big Bird ja Barkley), tämä Sesame Streetin jouluerikoisuus on yksi muistaa. Se vie inspiraation Charles Dickensin Joululaulu, jossa Oscar ottaa Ebenezer Scroogen roolin.

Noel

Seuraa viiden ihmisen elämää, jotka kokoontuvat löytääkseen joulun todellisen merkityksen. Tässä elokuvassa nähdään joitain tunnettuja julkkiksia, kuten Susan Sarandon, Robin Williams, Paul Walker ja Penelope Cruz.

Scrooge

Perustuu Charles Dickensin Joululaulu, tämä vuoden 1935 versio oli ensimmäisten elokuvien joukossa. Laatu ei ehkä ole hyvä, mutta se on silti uskomaton joulun klassikko!

Joululaulu

Tämä Charles Dickensin lyhyempi, matalan budjetin mukauttaminen Joululaulu on toinen upea TV-erityislaatuinen katsomisen arvoinen, jos rakastat hemmotella klassisia mustavalkoisia mestariteoksia.

Ihme 34. kadulla

Tämä TV-sarjan joulupaketti 1900-luvun Fox Hour perustuu alkuperäiseen 1947-elokuvaan. 45 minuutin mukautuksessa on tavaratalon Joulupukki, joka luulee olevansa todellinen.

Joulun sydän (Draama 2011)

Tämä innoittava tarina lapsen taistelusta akuutin leukemian kanssa Candace Cameron Buren pääosassa osoittaa, kuinka ihmiset voivat kokoontua pahimpina aikoina löytääkseen uskoa ja levittäen rakkautta. Tämä elokuva perustuu tositarinaan.

Minun joulupukki

Katso, kuinka yksinhuoltajaäiti rakastuu kauppakeskuksessa työskentelevään joulupukiin. Hän ei tiedä, että hän on todellisen joulupukin poika, ja hän haluaa löytää oman rouva Clausinsa!

12 koirapäivää jouluun asti

Tämä elokuva on täydellinen koiraa rakastaville aikuisille ja kaikenikäisille lapsille. Vaivassa oleva teini-ikäinen pakotetaan työskentelemään eläinsuojalla, ja saa tietää, että hänellä on vain 12 päivää aikaa löytää koteja kaikille koirille, ennen kuin turvakoti sulkeutuu jouluna.

Joulupukit

Emme aio antaa kissan ystäville unohtaa tätä elokuvaluetteloa! Sisään Joulupukit, poika pyytää kissanpentua jouluna, vaikka Joulupukki on allerginen kissoille. Ennen kuin huomaatkaan, joulupukki kärsii vakavasta allergiakohtauksesta, ja pentujen on ryhdyttävä yhteen saadakseen loppuun lahjat.

Joulu dollarille

Aseta suuren laman aikana, Joulu dollarille kertoo tarinan kamppailevasta perheestä, joka käsittelee vaimon ja äidin kuolemaa. Juuri silloin, kun he eivät odota lahjoja jouluna, lasten isä antaa heille yhden dollarin käytettäväksi lahjoihin toisilleen.

Velhon joulu

Täydellinen lapsille ja koko perheelle, tämä jännittävä animaatioelokuva vie sinut fantasiamaailmaan, jossa velhon oppipoika joutuu kohtaamaan tehtävän korjata pimeän ohjatun tekeminen jouluaattona monta vuotta sitten.

Joulu sydämessä

Kaksi näennäisesti täysin erilaista teini-ikäistä tyttöä ystävystyy istuessaan vierekkäin lentokoneessa. Molemmat ovat matkalla vierailemaan perheen kanssa, jota he eivät ole koskaan tavanneet jouluna, ja he päättävät vaihtaa paikkaa.

Paperi-enkelit

Tässä elokuvassa Pelastusarmeijan Angel Tree Program yhdistää miehen ja pojan vaikeina aikoina elämässään. Vaikeuksiensa kautta he löytävät joulun todellisen merkityksen.

rakas joulupukki

Tämä on ostoksille. Varakkaat nuoren naisen vanhemmat, jotka eivät pysty hallitsemaan menojaan, päättävät lopulta katkaista hänet, ellei hän muuta kulutustottumuksiaan jouluna. Yrittäessään muuttaa tapojaan hän putoaa keittokeittiön omistajan luettuaan tyttärensä kirjeen Joulupukille, jossa hän pyytää uutta vaimoa isälleen.

Naimisissa jouluna

Työnarkomaanin on löydettävä sulhanen joulukuuhun saatuaan vanhemmiltaan tiedon siitä, että ensimmäinen hänen sisaruksistaan ​​menee naimisiin perheyrityksen kanssa. Kun sisar aikoo mennä naimisiin jouluaattona, hänellä ei ole aikaa hukkaan!

Krampus: Joulupaholainen

Vaikka joulu onkin pirteä aika vuodesta, emme aio jättää kauhun harrastajia! Tämä jäähdytyselokuva ei ole tarkoitettu nuorille lapsille. Siinä on paholainen, joka terrorisoi kaupunkia tappamalla tuhmia lapsia, kun poliisi yrittää metsästää sitä.