Skip to content

2FA: n käyttöönotto Fortniten

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Kirjaudu sisään Epic Gamesiin. Valitse käyttäjänimesi> Tili > Salasana ja suojaus > Ota Authenticator-sovellus käyttöön tai Ota sähköpostin todennus käyttöön.
  • Ensimmäinen menetelmä edellyttää sovellusta, kuten Google Authenticator tai Microsoft Authenticator, jota käytät skannaamaan QR-koodi.
  • Jos valitset Ota sähköpostin todennus käyttöön, koodi lähetetään sähköpostitse, kun kirjaudut sisään.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka kaksitekijäinen todennus otetaan käyttöön Epic Games -tililläsi suojaamalla Fortnite tiedot ja sovelluksen sisäiset ostot.

2FA: n käyttöönotto Fortniten

Kun otat kaksivaiheisen todennuksen (2FA) käyttöön Epic Games -tililläsi, otat sen käyttöön myös Fortnite. Vaikka se on ilmainen peli, sillä on pelin sisäisiä tapahtumia, joten kun otat 2FA: n käyttöön Fortnite, suojaat tietojasi ja niitä pelin sisäisiä ostoksia.

  1. Kirjaudu tilillesi Epic Games -sivustolla.

  2. Valitse käyttäjänimesi oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten Tili.

  3. Valitse ikkunan vasemmalla puolella Salasana ja suojaus.

  4. Vieritä alas kohtaan Kaksivaiheinen todennus. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa, joista voit ottaa 2FA: n käyttöön Fortnite ja Epic Games: Ota käyttöön Authenticator-sovellus tai Ota sähköpostitodennus.

  5. Autentikointisovelluksen käyttäminen edellyttää, että sovellus on asennettu puhelimeesi. Jos valitset Ota Authenticator-sovellus käyttöön, ponnahdusikkuna ilmestyy QR-koodilla, jonka avulla voit skannata sovelluksen kanssa, joka antaa sitten koodin käytettäväksi 2FA: na.

  6. Jos haluat mieluummin käyttää sähköpostia 2FA-koodin lähteenä, valitse sitten Ota sähköpostin todennus käyttöön ja koodi lähetetään Epic Games -tiliisi yhdistettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Mikä on kahden tekijän todennus?

Kaksivaiheinen todennus on tapa vahvistaa henkilöllisyytesi kirjautumalla verkkosivustoon, sovellukseen, ohjelmistoon jne. Se käyttää salasanaasi ja toista työkalua, kuten puhelinnumeroa, sähköpostiosoitetta tai todennussovellusta, josta voit saada kertaluonteisen koodi. Esität tämän koodin todisteena siitä, että olet kuka sanot olevasi kirjautumisen yhteydessä.

Oletko uusi todennustoiminnon sovelluksissa? Google Authenticatorin asentaminen on helppoa. Microsoft Authenticator -sovellus on myös yksinkertainen.