Skip to content

4 kirjavaihtosivustoa uloskirjautumista varten

1 de toukokuu de 2021

Kirjanvaihtosivustot auttavat yhdistämään kirjaomistajia, jotka ovat kiinnostuneita vaihtamaan käytettyjä kirjojaan, muiden kirjojen omistajien käytettyjen kirjojen kanssa. Se on win-win, koska kaikki saavat nauttia uudesta kirjasta tarvitsematta käyttää ylimääräistä käteistä antaen enemmän tilaa kotona vanhojen kirjojen säilyttämiseen.

Miksi osallistua kirjavaihtoon

Innokkaat lukijat keräävät kirjoja, kuten oravia, pähkinöitä, mutta jopa kaikkein säälimättömimmät pakkausrotat voivat loppua. Autotalli-myynti, puolihintaiset kirjakaupat ja jopa Amazon-myynti voivat olla hieno tapa puhdistaa nuo kirjahyllyt, mutta et voi taata takaisin siihen asettamaasi rahaa. Siellä kirjavaihto ja kirjavaihto tulevat kuvaan. Sen sijaan, että myisit kirjasi takaisin murto-osalla kustannuksista, osallistut kirjavaihtoon suostumalla lähettämään kirjasi jollekin, joka sitä pyytää, ja vastaanottamaan oman pyynnönsi postitse. Vanha kirjasi löytää lukijan ja vastineeksi saat uuden käytetyn kirjan lukemiseen.

Lifewire / Hilary Allison
Kirjanvaihtosivustot tekevät kirjojen kaupankäynnin helpoksi. Suurin osa on vapaasti käytettävissä, ja jotkut jopa maksavat kirjojen vaihtamiseen tarvittavasta postimaksusta.

Kirjanvaihto on ympäristöystävällistä

Yksi siisti osa kirjavaihtoon osallistumista on ympäristöhyöty. Greenpeacen mukaan yksi kanadalainen kuusipuu tuottaa vain 24 kirjaa. Tämä tarkoittaa, että vain pari tusinaa vaihtoa olet tallentanut puun. Kirjanvaihtoon osallistuminen säästää myös mustetta ja jättää pienemmän ympäristöjalanjäljen kuin kirjan tulostaminen.

Luettelo suosituista kirjanvaihtosivustoista

Siellä on useita kirjojenvaihtosivustoja, joihin voit liittyä aloittaaksesi kirjojesi luetteloinnin ja selaamalla kirjoja, joista saatat olla kiinnostunut lukemaan. Tässä on muutamia tarkistamisen arvoisia:

  1. PaperBackSwap: Listaa kirjat ja valitse 1,7 miljoonasta saatavilla olevasta kirjasta.
  2. BookCrossing: Rekisteröi kirjasi ja vapauta se jättämällä se puiston penkille tai kuntosalille, jotta se voi löytää uuden omistajan ja ehkä luoda uuden kirjan rakastajan.
  3. BookMooch: Lähetä kirjat jollekin, joka haluaa ne pisteiksi, ja käytä sitten pisteitäsi kirjojen ostamiseen muilta käyttäjiltä.
  4. BooksFreeSwap: Suoria vaihtovaatimuksia ei ole, ja vastaanottaja maksaa aina postikulut.

Harkitse kirjojen vaihtamista muihin tuotteisiin

Jos et löydä yhtään yllä mainituista sivustoista houkuttelevaa kirjakauppaa, kannattaa kokeilla joitain verkkosivustoja ja sovelluksia, joiden avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa vanhalla tavarallaan – ei vain kirjoilla! Tämä voi olla erittäin hauska ja tyydyttävä yritys, jos olet valmis vaihtamaan vanhoja kirjojasi muihin käytettyihin esineisiin. Harkitse seuraavia verkkosivustoja / sovelluksia:

  • Bunz: Etsi tavaraa ja kauppaa omalta alueeltasi.
  • TradeMade: käy kauppaa mihin tahansa tuotteeseen tai palveluun missä tahansa yhdistelmässä.
  • Freecycle: Valitse lähelläsi oleva ryhmä aloittaaksesi kaupankäynnin, vaihtokaupan ja tavaroiden antamisen tai saamisen ilmaiseksi.
  • Päästä irti: Eräänlainen kuin eBay ihmisille, jotka haluavat käydä kauppaa eikä ostaa ja myydä.