Skip to content

5 parasta ilmaista Carb Tracker -sovellusta vuodelta 2021

19 de maaliskuu de 2021

Olitpa vähähiilihydraattisella ruokavaliolla tai ajattelet vain hyppäämistä keto-ruokavaliolle, on välttämätöntä pystyä seuraamaan hiilihydraattejasi.

On olemassa monia hiilihydraattilaskurisovelluksia ja vähän hiilihydraatteja sisältäviä ruokavaliosovelluksia, mutta harvat niistä ovat todella vapaasti käytettävissä ja vielä harvemmat sallivat sinun käyttää hiilihydraattilaskentaominaisuutta ilman tilausta.

Nämä ilmaiset hiilihydraattilaskentaohjelmat ovat olemassa, ja olemme listanneet parhaat alla. Tässä ovat vuoden 2021 parhaat ilmaiset hiilihydraattisovellukset, jotka auttavat sinua ylläpitämään ruokavaliota.

Senza: Carb Counting ja Keto Lifestyle

Mitä pidämme
  • Opettaa sinulle ketogeenisen ruokavalion perusteet 5 Päivää Keto -ohjelmaan, joka on täydellinen niille, jotka ovat uudet ruokavaliossa.

Mitä emme pidä
  • Verrattuna muihin tämän luettelon carb counter -sovelluksiin, Senzan viivakoodilukija on reagoivin, mutta vähiten tarkka. Muut skannerit oskasivat taitavasti tunnistaa skannatun elintarvikkeen oikean merkin.

Kaikista tämän luettelon ilmaisista hiilihydraattorisovelluksista Senza on kaikkein keto-keskittynein. Tämän sovelluksen tarkoituksena on kouluttaa käyttäjiä siitä, miten elää oikein keto-elämäntapaa.

Keto-ruokavalion oppaiden lisäksi Senza tarjoaa reseptejä, viivakoodilukijan ruoan seurannan helpottamiseksi ja voit etsiä paikallisten ravintoloiden valikoista keto-ystävällisiä ruokia.

Lataa iOS: lle

Lataa Androidille

Carb Manager: Helppo hiilihydraattilaskenta helposti luettavien kaavioiden avulla

Mitä pidämme
  • Tekee täsmälleen mitä haluamme sen tekevän: Laskee hiilihydraatit ja tarjoaa helposti luettavat kaaviot.

Mitä emme pidä
  • Hiilihydraattilaskurin ja ruokapäiväkirjan lisäksi monet muut terveyden seurantatoiminnot eivät ole käytettävissä, ellet päivitä premium-palveluun.

Carb Manager on ensisijaisesti carb-laskuri, jolla on helposti ymmärrettävät kaaviot ja analyysit. Laajennettu terveyden seuranta vaatii Premium-tilauksen, mutta hiilihydraattilaskuri toimii ilman sitä.

Ilman Premium-tilausta sinulla on pääsy ominaisuuksiin, kuten vedenoton seuranta, liikunnan seuranta, ja käyttäjät voivat käyttää valokuvia ja omaa ääntään ruokailun kirjaamiseen.

Carb Manager on ilmainen ladata ja käyttää. Jos haluat käyttää sen premium-ominaisuuksia, sinun on päivitettävä Carb Manager Premiumiin ja maksettava 39,99 dollaria vuodessa, mutta jälleen kerran, et tarvitse premium-tilausta käyttääksesi hiilihydraattilaskentaominaisuuksia.

Lataa iOS: lle

Lataa Androidille

Kalorilaskuri – MyFitnessPal: Yleinen kuntosovellus

Mitä pidämme
  • Seuraa rasvojen, hiilihydraattien ja proteiinien sekä kolesterolin ja natriumin kulutusta.

Mitä emme pidä
  • Sovellus voi olla toisinaan hidasta, ja etsiminen sovelluksesta lisätä kohteita ruokapäiväkirjaasi on usein hankalaa.

Kalorilaskuri – MyFitnessPal ei laske vain hiilihydraatteja. Se on monipuolinen kuntosovellus.

Se on ensisijaisesti laihtuminen -sovellus, mutta painotetaan voimakkaasti liikuntaa ja laihduttamista. Se suosittelee myös harjoitusrutiineja ja tarjoaa käyttäjille monia erilaisia ​​vaihtoehtoja kirjautua ja seurata edistymistä.

Kalorilaskuri – MyFitnessPal on ilmainen käyttää ja ladata.

Lataa iOS: lle

Lataa Androidille

Makrot: Ei-röyhelöinen kalorilaskuri

Mitä pidämme
  • Valittavissa on kaksi tilaa: kalorilaskuri ja ateriaohjelma. Kalorilaskuritila sisältää yhteenvedon kalorien ja hiilihydraattien kulutuksesta tiettynä päivänä.

Mitä emme pidä
  • Ei-intuitiivinen käyttöliittymä; kesti jonkin aikaa selvittää, miten kirjataan ruokaa sovelluksen ruokapäiväkirjaan.

Kun valitset Kalorilaskuritila Makrot-sovelluksessa, juuri sen saat. Ei-hölynpölyä kalorien ja hiilihydraattien seuranta.

Makrojen avulla voit laskea painoindeksisi (BMI) ja aineenvaihdunnan perustason. Koko sovellus tarjoaa useita tilastoja ja kaavioita, joita voidaan käyttää aterioiden suunnitteluun.

Makrot ovat ilmaisia ​​käyttää ja ladata. Voit päivittää Pro-versioon kertaluonteisen 2,99 dollarin maksun jälkeen päästäksesi premium-ominaisuuksiin, kuten mainosten poistamiseen.

Lataa iOS: lle

Lataa Androidille

MyPlate Calorie Tracker: Yhteisön tuki ja hiilihydraattilaskenta

Mitä pidämme
  • Siinä on sosiaalinen ominaisuus nimeltä Tuki ja motivaatio, jossa MyPlate-käyttäjät voivat lähettää kuntotavoitteensa ja saada palautetta muilta käyttäjiltä.

Mitä emme pidä
  • Viivakoodiruokaskanneri ei ole kovin herkkä, ja se voi kestää jonkin aikaa elintarvikkeiden skannaamiseen.

MyPlate Calorie Tracker -sovelluksen avulla voit helposti seurata hiilihydraatteja ja ruokavalion edistymistä, mutta sen todellinen vahvuus on, miten se helpottaa käyttäjien ja sosiaalista tukea käyttäjien keskuudessa. se on yhtä rohkaiseva sosiaalisen median sovellus kuin se on carb tracker.

MyPlate tarjoaa myös aterian muistutuksia, liikunnan seurantaa ja vedenottoa.

MyPlate Calorie Tracker on ilmainen käyttää ja ladata. Sen premium-ominaisuudet edellyttävät kultajäsenyyttä, joka maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa, 29,99 dollaria kuuden kuukauden ajan ja 44,99 dollaria vuodeksi.

Lataa iOS: lle

Lataa Androidille