Skip to content
iOS

5 tapaa kertoa, estetäänkö puhelusi iPhonessa

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Jos puhelusi menevät suoraan vastaajaan, se ei ole hyvä merkki.
  • Tarkista iPhonessa, lähetetäänkö viestisi Toimitetaan että Lukea. Jos he ovat Lukea, et ole estetty.
  • Yritä soittaa * 67 numeron edessä ohittaaksesi soittajan tunnuksen.

Tässä artikkelissa selitetään useita tapoja, joilla voit tarkistaa, onko joku estänyt iPhonea. Ei ole huijauskestävää tapaa selvittää, estääkö joku puhelusi iPhonellasi puhelimen katsomisen ja estettyjen numeroiden luettelon ulkopuolella, mutta on joitain selkeitä merkkejä, jotka viittaavat siihen, että he ovat estäneet sinut.

Etkö käytä iPhonea? Voit myös oppia tietää, onko joku estänyt numerosi puhelintyypistä riippumatta.

Paras tapa kertoa, jos joku on estänyt sinut, on kysyä heiltä

Jos puheluihisi ei ole vastattu ja tekstisi eivät koskaan saa vastausta, on parasta kysyä heiltä heti: Estitkö minut puhelimellasi? On mahdollista, että he tekivät eivätkä tarkoittaneet.

Jos et halua kysyä heiltä, ​​estävätkö he sinut, kokeile näitä ideoita.

Kuinka monta kertaa soittosi soitti?

Estetyn puhelun suurin indikaattori on yksi ääni, joka menee vastaajaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinut ehdottomasti estetään. Jos toinen henkilö käyttää puhelintaan sillä hetkellä, varsinkin jos hän puhuu jonkun muun kanssa, hän voi hyväksyä tai hylätä puhelun. Tämä selittää puhelun, joka menee nopeasti vastaajaan. Toinen mahdollinen suora vastaaja -tilanne on, jos toisen henkilön puhelin sammutetaan tai akku tyhjenee.

IPhonessa on Älä häiritse -tila, joka voi häiritä puhelun läpikäyntiä. Jos vastaanottaja on ottanut tämän käyttöön, puhelun ei pitäisi soida ennen kuin siirrytään vastaajaan. Jos saat yhden soittoäänen ja sitten kuulet heidän vastaajaviestin, se ei todennäköisesti johdu Älä häiritse -toiminnosta.

Lähettää tekstiviesti

IPhonella on mahdollisuus lähettää lukukuittauksia, mikä tarkoittaa, että se antaa sinun tietää, lukiiko henkilö viestin. Kaikilla ei ole tätä kytketty päälle, joten se ei ole myöskään selvä tapa kertoa, onko sinut estetty, mutta se on hyvä tapa selvittää, jos et ole estetty.

Kun lähetät viestin estämällesi ystävälle, tila muuttuu nopeasti Toimitetaan puolellasi, mutta ystäväsi ei koskaan saa viestiä. Tämän vuoksi he eivät voi lukea viestiäsi. Tarkista takaisin noin tunnin kuluttua; jos tila on muuttunut Toimitetaan että Lukea, he eivät estä sinua.

Voit lähettää tekstin myös käyttämällä ilmaista tekstiviestipalvelua. Jos he vastaavat kyseiseen viestiin eikä tekstiviestiin puhelimestasi, se voi tarkoittaa, että he eivät vastaanottaneet sinun, koska he estivät sinut.

Soita soittajan tunnuksella pois käytöstä

Tässä on likainen temppu. Poista soittajan tunnus käytöstä. Soita Pohjois-Amerikassa * 67 puhelinnumeron edessä, kuten * 675551239870. Suorita tämä heti sen jälkeen, kun puhelinsoitto on siirretty vastaajaan yhden soittoäänen jälkeen nähdäksesi, vastaavatko he tuntemattomaan puheluun.

Pohjois-Amerikan ulkopuolella, tarkista Soittajan tunnus Wikipedia -sivulta koodit poistaaksesi soittajan tunnuksen. Kaikki maat eivät salli soittajan tunnuksen poistamista käytöstä, eikä edes maissa, joissa se sallitaan, sitä ei voida poistaa käytöstä soitettaessa hätänumeroihin, kuten 911.

Voit myös poistaa soittajan tunnuksen käytöstä. Avata asetukset vieritä iPhonessa kohtaan Puhelinja sammuta Näytä soittajan tunnus.

Tämä ei myöskään tarkoita, että ystäväsi on estänyt sinut. Monet ihmiset kieltäytyvät vastaamasta puheluihin ilman soittajan tunnusta, ja vaikka se soi kerran ja menee vastaajaan, he ovat saattaneet välittömästi hylätä puhelun.

Sneakiest tapa selvittää, jos sinua estetään, on soittaa henkilökohtaisesti

Kun seuraavan kerran näet henkilön, soita hänelle. Tämä toimii parhaiten, kun olet joukossa ihmisiä ja henkilöllä on puhelin. Jos soitat eikä puhelimessa tai ystäväsi osoita, että puhelu olisi käynnissä, olet todennäköisesti estänyt heidät.

Muista, että taskussa tai lähetyslaukussa oleva puhelin voi olla värähtelytilassa, minkä vuoksi on tärkeää soittaa vastaanottajalle, kun hänen puhelin on poissa.