Skip to content

6 välttämätöntä Windows Media Player 11 -ohjelman opetusohjelmaa

16 de kesäkuu de 2021

Se saattaa olla vanhenemassa nyt, mutta Microsoftin suosittu Windows Media Player (usein lyhennettynä WMP: ksi) on ohjelmisto, jolla on melko paljon tehtävää digitaalisen median järjestämisessä. Sen lisäksi, että sitä on monipuolinen jukeboksi itsessään, sitä voidaan käyttää myös:

  • Ääni-CD-levyjen siirtäminen (kopiointi) digitaaliseen äänimuotoon.
  • Kuuntelet tuhansia Internet-radioasemia.
  • Polttamalla räätälöityjä CD-levyjä.
  • Järjestä mediatiedostot (mukaan lukien elokuvat ja kuvat).
  • Monet muut tehtävät.

Suoratoista tuhansia Internet-radiokanavia ilmaiseksi

Windows Media Guide sisältää käytettävissä olevat radioasemat.
Saatat ajatella, että Microsoft sai Windows Media Playerin käsittelemään vain paikallisesti tallennettuja tiedostoja musiikin kuunteluun tai jopa videoiden katseluun. Mutta tiesitkö, että se voi myös suoratoistaa ääntä? Siellä on sisäänrakennettu vaihtoehto, jonka avulla voit virittää tuhansia Internet-radioasemia. Sitä kutsutaan Media Guideiksi ja se on loistava työkalu, jota voidaan käyttää laajentamaan musiikillista näköalaa. Aloita ilmaisen suoratoistettavan musiikin kuuntelu 24/7 lukemalla tämä lyhyt opetusohjelma, jotta näet, kuinka helppoa on löytää ja toistaa verkossa suoratoistavia radioasemia.

Kuinka kopioida ääni-CD-levyjä

CD: n kopioiminen Windows Media Player 11: ssä

Napsauttamalla Kopioi-valikkoa saat lisää vaihtoehtoja.
Jos olet ostanut musiikki-CD-levyjä aiemmin, yksi nopeimmista tavoista rakentaa digitaalinen musiikkikirjasto on kopioida ne digitaaliseen äänimuotoon. Tämä Windows Media Player 11 -opetusohjelma näyttää, kuinka kopioida CD-kokoelmasi MP3- tai WMA-äänitiedostoiksi. Digitaalisten musiikkitiedostojen luominen antaa sinun siirtää CD-levyllä olevan musiikin kannettavaan tietokoneeseen. Voit sitten pitää alkuperäiset musiikki-CD-levyt turvallisessa paikassa.

Kuinka lisätä musiikkikansioita Windows Media Playeriin

Musiikin lisääminen Windows Media Player 11: een

Lisättävien musiikkikansioiden valitseminen.
Ennen kuin voit järjestää ladatun musiikkikokoelman Windows Media Playerin avulla, sinun on kerrottava sille, mistä etsiä sen kirjaston täyttämiseksi. Tämä opetusohjelma keskittyy musiikkitiedostojen lisäämiseen kansioihin, mutta voit käyttää sitä myös kansioiden lisäämiseen, jotka sisältävät myös valokuvia ja videoita.

Mukautettujen soittolistojen luominen

Soittolistojen luominen Windows Media Player 11: ssä

Mukautetut soittolistat WMP 11: ssä.
Oppimalla soittolistoja Windows Media Player 11: ssä voit hallita musiikkikirjastoasi paremmin. Pystyt luomaan ääni- / MP3-musiikki-CD-levyjä sekä hauskaa tehdä mukautettuja musiikkikokoelmia ja synkronoida kaikki kannettavaan laitteeseesi. Tämä Windows Media Player -opetusohjelma näyttää, kuinka soittolista voidaan luoda ja mukauttaa nopeasti.

Älykkäät luettelot, jotka päivittyvät automaattisesti

Automaattisten soittolistojen luominen Windows Media Player 11: ssä

Automaattinen soittolistat -näyttö.
Jos lisäät musiikkia säännöllisesti kirjastoosi ja olet luonut normaalit soittolistat, niitä ei päivitetä, ellet tee sitä manuaalisesti. Toisaalta automaattiset soittolistat päivittävät itsensä älykkäästi musiikkikirjastosi muuttuessa. Tämä voi säästää paljon aikaa musiikkikirjaston soittamiseen, polttamiseen ja synkronointiin kannettavan laitteen kanssa. Tässä opetusohjelmassa kerrotaan, kuinka luodaan automaattisia soittolistoja, jotka perustuvat tiettyihin kriteereihin, kuten tyylilajiin tai artistiin.

Musiikkitiedostojen polttaminen audio-CD: lle

Ääni-CD: n polttaminen Windows Media Player 11: ssä

CD-polttovaihtoehdot WMP 11: ssä.
Vanhemmille audiolaitteille, jotka eivät pysty toistamaan digitaalista musiikkia langattomasti tai flash-median (mukaan lukien USB-asema) kautta, ääni-CD: n polttaminen voi olla ainoa vaihtoehto. Tässä vaiheittaisessa opetusohjelmassa opit luomaan mukautetun ääni-CD-levyn, jossa on kaikki suosikkikappaleesi. Tämän tyyppisiä levyjä voidaan sitten toistaa käytännöllisesti katsoen kaikilla laitteilla, jotka on siunattu CD- tai DVD-asemilla.