Skip to content

7 upeaa sivustoa maailmanlaajuisen Internet-toiminnan katseluun

26 de kesäkuu de 2021

Voi olla hauskaa selata Instagram- tai Twitter-syötteesi nähdäksesi, mitä maailmassa tapahtuu, mutta joskus uteliaisuus vie sinut muualle. Eikö olisi kiehtovaa esimerkiksi tietää, kuinka monta twiittiä lähetettiin viimeisen sekunnin aikana, tai kuinka monta sähköpostia lähetettiin tänään, tai mikä oli suosituin GIF tietyllä hetkellä? Katsokaa joitain näistä maailmanlaajuisista liikenteen seuranta- ja tilastoseuranta-verkkosivustoista, jotta saat vilauksen Internetistä reaaliajassa.

Internetin live-tilastot

Haluatko nähdä Internetin käyttäjien ja aktiviteettien määrän kasvavan aivan silmiesi edessä? Internet Live Stats -palvelun avulla näet tällä hetkellä verkossa olevien käyttäjien ja verkkosivustojen kokonaismäärän. Sivusto laskee lähetettyjen sähköpostien, julkaistujen twiittien ja Google-hakujen kokonaismäärän tiettynä päivänä. Ja siellä on joukko muita mielenkiintoisia Internet-tilastoja, jotka selaavat myös.

GIF Helvetti

GIFHell.com

Giphy tarjoaa etusivullaan trendien päivitykset suosituimmista GIF-tiedostoista. Mutta jos haluat nähdä, että suosituimmat GIF-tiedostot jaetaan tietyllä hetkellä, tarvitset GIF Hell -sovelluksen. Sivusto seuraa GIF: n saamien Twitter-osakkeiden määrää lyhyessä ajassa ja lähettää ne sivuston Suosittu-välilehteen. Voit myös selata eniten jaettuja GIF-tiedostoja tai tarkistaa Firehose-välilehden nähdäksesi GIF-tiedostojen lähettämisen reaaliajassa.

Emoji Tracker

EmojiTracker.com

Tiedät kuinka suosittuja emojit ovat, mutta tiesitkö, että on sivusto, joka seuraa emojien käyttöä Twitterissä, kun ne lähetetään reaaliajassa? Vieraillessaan ja hyväksyttäessä epilepsiavaroituksen sivusto näyttää sinulle ruudukon emoji-kuvakkeita ja niiden kertojen lukumäärän, joista ne on lähetetty. Tiedot päivitetään reaaliajassa, ja ne tarjoavat raakanäkymän yleisimmistä emojista – ja tavallaan tavallisimmista tunteista – kulloinkin.

Pirate Cinema

ThePirateCinema.com

Oletko koskaan miettinyt, miltä visuaalinen esitys Internetin torrent-elokuvista näyttäisi? Pirate Cinema tarjoaa täsmälleen sen, ottamalla Pirate Bayn 100 suosituinta videota ja merkitsemällä yhteen leikkeet reaaliajassa vaihdettavista BitTorrent-tiedostoista. Tuntuu kuin surffaisit nopeasti TV-kanavien kautta, mikä voi muutaman sekunnin kuluttua tulla melko huimaavaksi. Tästä syystä se on mielenkiintoisempi kuin informatiivinen.

Google Trends Visualizer

Kuvakaappaus Trends.Google.com-sivustosta.

Google Trends on suosittu työkalu, jota käytetään trendihakuaiheiden tutkimiseen. Mutta monet ihmiset eivät tiedä liittyvästä visualisoijasta, jonka avulla voit tarkastella hakuja reaaliajassa. Et tietenkään näe kaikki haut kerralla (koska se olisi hulluutta), mutta voit saada lyhyen otoksen kuumimmista hauista. Siellä on myös mahdollisuus porata alueittain ja ladata työkalu käytettäväksi työpöydän näytönsäästäjänä.

Pinsetit

Tweeplers.com.

Tweeplers on verkkosivusto, jolla voit tarkkailla trendejä Twitterissä reaaliajassa. Tarkkaaksesi kuinka koko maailma twiittää, siellä on Tweeplers Map, jossa on lämpökartta kaikista nykyisistä twiiteistä, jotka tulevat ympäri maailmaa ja mistä.

Wikipedia-visio

Ikozma.net.

Wikipediaa voi muokata kuka tahansa. Tämä tekee siitä luonnostaan ​​kyseenalaista, mutta myös sopeutuvampaa kuin perinteiset julkaisulähteet. Beetatyökalu nimeltä Wikipedia Vision seuraa nimettömien käyttäjien tekemiä muokkauksia ja näyttää ne kartalla niiden tapahtuessa. Se sisältää myös linkin vastaavalle Wikipedia-sivulle. Voit tarkastella kaaviotietoja edellisten 24 tunnin aikana tehdyistä muokkauksista sekä tilannekuvan uusimmista muokkauksista.