Skip to content

7 yksinkertaista vaihetta EXE-tiedostojen lisäämiseksi verkkosivustollesi

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Käytä .exe-tiedostoja verkkopalvelun tarjoaman FTP- tai tiedostolatausohjelman avulla.
 • Etsi .exe-tiedoston osoite verkkosivustoltasi. Päätä, missä haluat linkin näkyvän. Siirry koodin kohtaan ja lisää linkki.
 • Testaa napsauttamalla uutta linkkiä ja varmista, että verkkoselain antaa kehotteen ennen tiedoston lataamista.

Loitko .exe-ohjelman, josta luulet lukijasi hyötyvän, ja saitko luvan lisätä linkki exe-tiedostoon verkkosivustollasi? Näin lisätään .exe-tiedosto verkkosivustollesi, jotta lukijat voivat avata sen tai ladata sen.

Kuinka lisätä EXE-tiedosto verkkosivustolle

Ennen kuin aloitat, varmista, että isäntäsi sallii .exe-tiedostot. Jotkut isännöintipalvelut eivät salli tietyn koon tiedostoja ja jotkut eivät salli tietyntyyppisiä tiedostoja verkkosivustolla. Tämä sisältää .exe-tiedostot. Varmista, että web-palvelupalvelusi sallii verkkosivustollesi lisäämäsi sisällön. Et halua sulkea verkkosivustoasi sääntöjen noudattamatta jättämisen vuoksi.

Jos isäntäpalvelusi ei salli sinun olla .exe-tiedostoja verkkosivustollasi, hanki oma verkkotunnuksesi verkkosivustollesi tai vaihda toiseen isäntäpalveluun, joka sallii .exe-tiedostot ja suuret tiedostot.

 1. Lataa .exe-tiedostosi verkkosivustollesi käyttämällä helppoa tiedostojen latausohjelmaa, jonka verkkopalvelusi tarjoaa. Jos he eivät tarjoa sellaista, sinun on käytettävä FTP-ohjelmaa, jotta exe-tiedosto ladataan verkkosivustollesi.

 2. Mihin latait .exe-tiedoston? Lisäsitkö .exe-tiedoston verkkosivustosi pääkansioon vai toiseen kansioon? Vai oletko luonut verkkosivustollesi uuden kansion vain .exe-tiedostoille? Etsi verkkosivustoltasi .exe-tiedoston osoite, jotta voit linkittää siihen.

 3. Minkä verkkosivustosi sivun ja missä sivulla haluat linkin olla .exe-tiedostollesi? Voit tehdä .exe-tiedoston auki, kun verkkosivu avautuu, mutta monet ihmiset pitävät tätä ärsyttävänä ja jotkut pitävät sitä huonona muotona. Päätä missä haluat .exe-tiedoston linkin näkyvän verkkosivulla.

 4. Selaa verkkosivusi koodia, kunnes löydät paikan, johon haluat lisätä linkin .exe-tiedostoon. Voit lisätä tauon ennen koodin syöttämistä .exe-tiedostosi linkin lisäämiseksi välilyönti.

 5. Lisää HTML-linkki .exe-tiedostoon sivullesi. Muista, että voit hoitaa tämän muutamalla tapaa, ja se riippuu sivustosi rakenteesta. Voit joko käyttää koko sivustosi URL-osoitetta ja sen jälkeen kansiossa olevan .exe-tiedoston sijaintia, kuten https://oma-sivusto.com/exe/kukka.exe, tai voit käyttää polkua suhteessa verkkosivustosi juuriin, joka on samanlainen kuin /exe/flowers.exe. Monissa tapauksissa kumpikin toimii.

  HTML-linkkitunnisteen avulla voit muokata linkkitekstiäsi. Älä tee siitä liian luovaa, mutta älä myöskään käytä täydellistä URL-osoitetta linkkitekstinä. Pääset asiaan ja kerro ihmisille, mitä he saavat. Sinun pitäisi näyttää samanlaiselta kuin alla olevassa esimerkissä.

  Download Flowers Installer

  Tulos näyttää olevan alla olevan kuvan kaltainen.

 6. Testaa linkit ja yhteys palvelimeen, vaikka kehittäisitkin paikallisesti omalla tietokoneellasi. Napsauta uutta linkkiä ja varmista, että verkkoselaimesi kehottaa sinua lataamaan tiedoston. Jos saat virheen sanomalla, että tiedostoa tai sivua ei löydy, tiedät, että jotain ei ole oikein koodissasi.

Kun on kyse .exe-tiedoston ylläpidosta sivustollesi ladattavaksi, se on yhtä helppoa kuin tallentaa se helposti saavutettavaan paikkaan ja linkittää siihen. Niin kauan kuin isäntäsi sallii, voit isännöidä niin monta .exe-tiedostoa kuin haluat tällä tavalla.