Skip to content

8 helppoa tapaa käyttää Facebookia tuottavammin

30 de huhtikuu de 2021

Facebook voi olla yksi maailman suurimmista työkaluista pysyä yhteydessä ja lisätä tietämystäsi tiedoista, tai se voi olla yksi kaikkien aikojen suurimmista tuhlaajista, joka ei tarjoa sinulle mitään arvoa. Kaikki riippuu tietysti siitä, miten käytät sitä. On yhä yleisempi suuntaus, että käyttäjät deaktivoivat tilinsä turhautumisesta turhautuneen ajan ja saamansa arvon puutteen vuoksi. Monille käyttäjille, jotka ovat ajatelleet sitä, Facebookin sulkeminen ei kuitenkaan ole vaihtoehto. Käytätkö Facebookia yritystarkoituksiin, yhteistyössä koulun kollegoiden kanssa, pidät silmällä lapsesi sosiaalisen median toimintaa tai mistä tahansa muusta syystä (esimerkiksi ruoan tilaamiseksi), tiedät todennäköisesti, että Facebookissa pysyminen on edelleen hyödyllistä jonkin verran jopa melun ja turhautumisen joukossa. Uutissyötteen algoritmia mukautetaan jatkuvasti näyttämään sinulle osuvampia tarinoita, mutta se ei aina suodata kaikkia roskia sen mukaan, miten haluat käyttää Facebookia. Jokaisesta Facebook-käyttäjästä voi tulla tuottavampi Facebook-käyttäjä tavalla, joka parhaiten optimoi heidän kokemuksensa ja säästää enemmän aikaa. On aika tehdä Facebookin tuottavuudesta todellinen asia – koska rehellisesti sanottuna se on liian suuri ja sosiaalisen verkoston vaikutusvaltainen, ettei sitä käytetä nykyään. Seuraavat vinkit ja niihin liittyvät työkalut voivat auttaa. Tarkista heidät ja katso, voisivatko ne ratkaista Facebook-turhautumisen lähteen!

Järjestele, lisää tai poista ominaisuuksia massallisesti muutamalla napsautuksella.

Näyttökuva Toolkit for Facebookista
Jos olet käyttänyt Facebookia muutaman vuoden ja koko tilisi voisi käyttää vakavaa puhdistusta, tiedät mielellämme, että sinun ei tarvitse viettää koko viikonloppua tekemällä sitä manuaalisesti. Toolkit for Facebook on yksi tehokkaimmista Facebook Chrome -selainlaajennuksista, joka voi auttaa sinua puhdistamaan tilisi sekunneissa. Laajennukseen pääsee Google Chrome -selaimellasi napsauttamalla pientä ”TF” -kuvaketta, joka tulee näkyviin, kun olet asentanut sen. Ilmaiset työkalut on suunniteltu auttamaan sinua tekemään asioita irtotavarana, kuten hyväksymään kaikki odottavat kaveripyynnöt, lisäämään kaikki ystävät ryhmään, poistamaan kaikki sivun tykkäykset, poistumaan kaikista ryhmistä ja muusta. Saatavilla on myös useita premium-työkaluja, jos päätät pitää siitä niin paljon, haluat päivittää premium-tilille. Yli 180 000 Chrome-käyttäjää, jotka käyttävät sitä, ja paljon hyviä arvosteluja, voit olla varma, että tämä työkalu ei petä.

Piilota itsesi ihmisten joukosta, joiden kanssa et halua keskustella Facebook-chatissa.

Aave

Kuva © linearcurves / Getty Images
Facebook Chatin ongelmana on, että odotat todennäköisesti innolla keskustelua joidenkin ystävien kanssa, mutta ärsytät hieman, kun ihmiset, joita et ole kiinnostunut keskustelemaan, alkavat keskustella kanssasi. Valitettavasti et voi valita, kuka voi ja ei näe sinua verkossa. Ghost for Chat on ilmainen Chrome-laajennus, joka pitää sinut näkymättömänä Facebook Chatissa, mutta silti antaa sinun puhua kenenkään kanssa. Aseta itsesi vain ”Ghost Mode” -tilaan ja aloita keskustelu haluamasi kanssa kenenkään muun häiritsemättä. Tästä työkalusta on myös premium-versio, joka antaa sinulle muutaman ylimääräisen harhaanjohtavan ominaisuuden, joka pitää sinut hyvin piilossa. Jos sinulla on paljon ystäviä ja käytät Facebook Chatia säännöllisesti, tämä työkalu voi vakavasti auttaa sinua välttämään pikkutarkkoja keskusteluja vain tylsistyneiden ystävien kanssa.

Käytä Facebookin virallista Workplace -sovellusta yhteistyössä tiimisi kanssa.

Työtoverit

Kuva © Kelvin Murray / Getty Images
Vaikka työpaikkasi jo edellyttää sinun käyttävän toista yhteistyötyökalua, kuten Slack, Evernote, Trello tai jotain muuta, voi olla hyödyllistä käyttää Facebookin virallista Workplace -sovellusta tiimisi kaikissa sosiaalisissa keskusteluissa. Vaikka et ehkä pysty luomaan hienoja projektitauluja ja lataamaan tiedostoja, joita kuka tahansa tiimin jäsen voi muokata, Facebook for Work ainakin helpottaa ainakin paljon työpuhelun aloittamista, ääni- tai videopuheluiden käyttöä, ryhmien luomista keskusteluun tiettyjä projekteja, katso tarinoita yrityksessäsi tapahtuvasta tilanteesta ja saa päivitykset tärkeiltä kollegoilta Se on myös hyvä tapa erottaa henkilökohtaiset Facebook-ystäväsi Facebook-ystävistäsi työssä. Kun sinun on käytettävä Facebookia yhteydenpitoon kollegoiden kanssa jostain työhön liittyvästä, tämä sovellus tarjoaa yksinkertaisen ja nopean ratkaisun.

Nopeasti toisin kuin kaikki ne turhat fanisivut, joista olet tykännyt vuosien varrella.

Kuten & amp;  Inhoaa

Kuva © filo / Getty Images
Facebook for Toolkit on ilmainen työkalu, jonka avulla voit toisin kuin kaikki Facebook-sivut kerralla, mutta jos tiedät, että haluat säilyttää joitain sivuja poistamalla toisia, Page Unliker saattaa olla parempi vaihtoehto. Tämän työkalun avulla voit nähdä yksinkertaisen luettelon kaikista tykätyistä sivuistasi, jotta voit valita mitkä haluat pidättää. Kun olet antanut Sivun tykkäämättömälle luvan käyttää Facebook-tiliäsi, näet luettelosi tykätyistä sivuista – mukaan lukien suora linkki itse sivulle, tykkäysten lukumäärän ja päivämäärän, josta pidit siitä. Vieritä vain alas ja napsauta sinistä Kuten -painiketta niin, että valintamerkki muuttuu peukalo ylös -kuvakkeeksi. Tämä on paljon helpompaa kuin vierailla jokaisella tykätyllä sivulla erikseen. Jos haluat säästää paljon aikaa, käytä ehdottomasti tätä pientä työkalua.

Yksinkertaista Facebookin työpöydän suunnittelua ja poista ärsyttävät mainokset.

Facebook

Näyttökuva Flatbook-laajennuksesta
Kaikki rakastavat Facebookin ulkoasua työpöydällä, eikö ?! Kaikki nämä mahtavat mainokset ja kaikki? Hmmm, ei oikeastaan? Chrome-selaimen käyttäjät, sinun tulee tarkistaa Flatbook. Se on ilmainen laajennus, joka muuttaa Facebookin ulkoasun yksinkertaisemmaksi, tyylikkäämmäksi muotoiluksi, joka poistaa turhan sekaan ja tekee siitä miellyttävämmän katsella. Ja mikä parasta, se poistaa mainokset ja jopa väittää saavansa Facebookin toimimaan nopeammin! Hyödyllisimmät valikkovaihtoehdot näkyvät kätevässä kuvakkeiden sarakkeessa vasemmalla puolella. Napsauta hiiren osoitinta minkä tahansa toisen päällä nähdäksesi sen etiketin ja napsauttamalla mitä tahansa valikkovaihtoehtoa nähdäksesi kuinka paljon mukavampaa se näyttää tällä yksinkertaistetulla suunnittelulla.

Hyödynnä Facebookin virallista Ryhmät-sovellusta ja Pages-sovellusta.

Facebook

Kuva © Carl Court / Getty Images
Jotkut ihmiset viettävät suurimman osan ajastaan ​​Facebookissa selaamalla uutissyötteitään. Toiset viettävät kuitenkin enemmän aikaa vuorovaikutuksessa ryhmien ja sivujen kanssa tai niiden hallinnassa. Jos olet sivun järjestelmänvalvoja, ryhmän järjestelmänvalvoja tai jopa vain erittäin aktiivinen ryhmän / ryhmien jäsen, voit myös mennä eteenpäin ja ladata omat sovellukset, jotka ovat käytettävissä Facebook-ryhmille ja -sivuille. Ryhmät-sovelluksella saat yhden paikan luoda, hallita ja olla vuorovaikutuksessa kaikissa ryhmissäsi. Nopea vilkaisu ryhmiesi uusimpaan toimintaan, löydä uusia liittymistä varten ja jopa lisää laitteellesi aloitusnäyttöpainike, jotta pääset nopeasti tiettyyn ryhmään. Sivusovelluksella (saatavana iOS- ja Android-laitteille) voit hallita jopa 50 sivua laitteeltasi. Seuraa kaikkea sivujesi toimintaa, lähetä päivityksiä, vastaa viesteihin, vastaanota ilmoituksia, pääset käyttämään oivalluksia ja muuta tästä hienosta pienestä sovelluksesta.

Yksinkertaista Facebook-viestien hallintaa työpöydällä työpöytäsovelluksella.

Facebook-viestit

Kuva © Colin Anderson / Getty Images
Facebook Messenger on tällä hetkellä maailman toiseksi suosituin viestisovellus WhatsAppin takana, ja sitä on hienoa käyttää mobiililaitteella. Pöytätietoverkossa se voi kuitenkin olla vähän tuskaa käyttää. Franz on eräänlainen all-in-one-viestisovellus työpöydälle, joka ei vain tue Facebook Messengeriä, vaan myös muita suosittuja viestialustoja, kuten Slack, WhatsApp, WeChat ja paljon muuta. Voit lisätä rajoittamattoman määrän tilejä tällä työkalulla, joten vaikka sinulla olisi useita Facebook-tilejä, joita käytät ihmisten lähettämiseen, Franz antaa sinun työskennellä kaikkien kanssa. Se on täysin ilmainen ladata ja saatavilla Windows-, Mac- ja Linux-koneille.

Suunnittele Facebook-viestisi etukäteen ajoitustyökalulla.

Kello

Kuva © traffic_analyzer / Getty Images
Onko sinulla paljon lähetettävää Facebookiin, mutta haluatko kaikkien näkevän sen oikeaan aikaan? Olitpa henkilökohtaisella tilillä tai julkisella sivulla, sosiaalisen median hallintatyökalu, jossa on ajoitusominaisuus, voi auttaa sinua saamaan viestejäsi useamman ystävän tai fanien silmämunan eteen. Puskuri ja HootSuite ovat kaksi erittäin suosittua työkalua, joissa on ajoitusominaisuuksia, joita voit käyttää ilmaiseksi. Jokaisella heillä on myös vaihtoehtoja päivittää lisää joustavuutta ja ominaisuuksia.