Skip to content

8 parasta ilmaista PDF-editoria

19 de maaliskuu de 2021

Ei ole helppoa löytää todella ilmainen PDF-editori, jonka avulla voit paitsi muokata ja lisätä tekstiä myös muuttaa kuvia, lisätä omia grafiikkasi, allekirjoittaa nimesi, täyttää lomakkeita jne. Alla on kuitenkin luettelo tarkalleen etsimme.

Jotkut näistä ovat online-PDF-editorit, jotka toimivat suoraan selaimessasi, joten sinun tarvitsee vain ladata PDF-tiedosto verkkosivustolle, tehdä haluamasi muutokset ja tallentaa se sitten takaisin tietokoneellesi. Se on nopea tapa – mutta pidä mielessä, että tyypillisesti online-editori ei ole yhtä kattava kuin sen työpöydän vastine, ja tiedosto on myös alttiina Internetille (mikä saattaa olla huolestuttavaa, jos se sisältää arkaluontoista sisältöä).

Koska kaikki nämä ilmaiset PDF-editorit eivät tue samoja ominaisuuksia, ja joidenkin toimintojen käyttö on rajoitettua, muista, että voit käsitellä samaa PDF-tiedostoa useammassa kuin yhdessä työkalussa. Käytä esimerkiksi sitä PDF-tekstin muokkaamiseen (jos sitä tuetaan) ja aseta sitten sama PDF eri editorin kautta tekemään jotain tuettua että ohjelmaa (esimerkiksi muokata lomaketta, päivittää kuvaa tai poistaa sivu).

Jos sinun ei tarvitse muuttaa PDF-tiedoston sisältöä, vaan sinun on vain vaihdettava se toiseen tiedostomuotoon (kuten .docx for Microsoft Word tai .epub eBookille), katso apua ilmaisten asiakirjanmuuntimien luettelosta. Toisaalta, jos sinulla on itse luomasi tiedosto, jonka haluat tallentaa PDF-tiedostona, opi Tulostaminen PDF-tiedostoksi.

Microsoft Word: Paras valinta

Jos sinulla on jo Microsoft Word 2019, 2016 tai 2013, ohita kaikki alla olevat ehdotetut ohjelmat: sinulla on käytettävissänne upea PDF-editori. Avaa vain PDF kuten mikä tahansa Word-asiakirja, anna ohjelmalle muutama minuutti muuntaa PDF ja muokkaa sitten. Tämä toimii myös Google-dokumenteissa.

Sejda PDF -editori

Mitä pidämme
 • Voit ladata tiedoston muilta verkkosivustoilta

 • Tukee hyperlinkkien lisäämistä

 • Sisältää allekirjoitustyökalun

 • Voit lisätä tyhjiä sivuja PDF-tiedostoon

 • Voi poistaa sivuja PDF-tiedostosta

 • Tukee sivujen valkeamista

 • Voi lisätä kuvia ja muotoja

Mitä emme pidä
 • Voidaan käyttää vain kolmessa PDF-tiedostossa joka tunti

 • Rajoitettu asiakirjoihin, joissa on alle 200 sivua

 • Ei muokkaa yli 50 Mt tiedostoja

Sejda PDF Editor on yksi harvoista PDF-editorista, jonka avulla voit muokata PDF-tiedostossa aiemmin luotua tekstiä lisäämättä vesileimaa. Useimmat toimittajat antavat sinun muokata vain itse lisäämääsi tekstiä, tai ne tukevat tekstin muokkausta, mutta heittävät sitten vesileimat kaikkialle.

Lisäksi tämä työkalu voi toimia kokonaan selaimessasi, joten on helppo päästä eteenpäin tarvitsematta ladata ohjelmia. Voit saada työpöydän version, jos haluat mieluummin käyttää sitä tällä tavalla.

Online- ja työpöytäversioiden välillä on joitain eroja, joista sinun pitäisi tietää. Esimerkiksi työpöytäversio tukee useampia kirjasintyyppejä eikä anna sinun lisätä PDF-tiedostoja URL-osoitteiden tai online-tallennuspalveluiden kautta, kuten online-editori tekee (joka tukee Dropboxia, OneDriveä ja Google Drivea).

Toinen siisti ominaisuus on verkkointegrointityökalu, jonka avulla PDF-julkaisijat voivat tarjota käyttäjilleen linkin, jota he voivat napsauttaa vain avataksesi tiedoston automaattisesti tässä online-PDF-editorissa.

Kaikki ladatut tiedostot poistetaan automaattisesti Sejdasta kahden tunnin kuluttua.

Tämä online-PDF-editori toimii riippumatta siitä, mitä käyttöjärjestelmää käytät. Sejda PDF Desktop toimii Windowsissa, macOS: ssa ja Linuxissa.

Voit muuntaa PDF-tiedoston Word- tai Word-asiakirjaksi PDF- tai online-versiona.

Inkscape

Mitä pidämme
 • Voi muokata PDF-tekstiä

 • Tukee grafiikan manipulointia

 • Sisältää paljon kuvanmuokkaustyökaluja

Mitä emme pidä
 • Grafiikan muokkaustyökalujen määrä voi olla ylivoimainen

Inkscape on erittäin suosittu ilmainen kuvankatseluohjelma ja editori, mutta se sisältää myös PDF-muokkaustoimintoja, joita useimmat omistautuneet PDF-editorit tukevat vain maksullisissa versioissaan.

Inkscape on erittäin kykenevä kuvankäsittelyohjelma. Jos et ole vielä perehtynyt ohjelmiin, kuten GIMP, Adobe Photoshop ja muut kuvankäsittelyohjelmat, se on luultavasti hieman edistynyt sinulle.

PDF-muokkauksen yhteydessä sinun tulisi kuitenkin harkita Inkscape-sovellusta vain, jos haluat poistaa tai muokata PDF-tiedoston kuvia tai tekstiä. Suosittelemme, että käytät toista työkalua tässä luettelossa PDF-lomakkeiden muokkaamiseen tai muotojen lisäämiseen ja sitten liittämiseen että PDF-tiedosto Inkscape-tilaan, jos joudut muokkaamaan olemassa olevaa tekstiä.

Voit asentaa Inkscapen Windows-, macOS- ja Linux-käyttöjärjestelmiin.

PDFescape Online PDF Editor

Mitä pidämme
 • Toimii verkossa selaimesi kautta

 • Sisältää paljon työkaluja

 • Voit lisätä oman tekstisi ja kuvasi

 • Voi poistaa ja lisätä PDF-sivuja

Mitä emme pidä
 • Olemassa olevaa tekstiä ei voi muokata

 • Rajoittaa PDF-tiedoston kokoa ja sivun pituutta

PDFescapessa on melko paljon ominaisuuksia. Se on ilmainen, kunhan PDF-tiedosto ei ylitä 100 sivua tai 10 Mt.

Et voi todella muuttaa tekstiä tai muokata kuvia tällä editorilla, mutta voit lisää oma teksti, kuvat, linkit, lomakekentät jne.

Tekstityökalu on hyvin muokattavissa, jotta voit valita oman koon, kirjasintyypin, värin, tasauksen ja käyttää tehosteita, kuten taivutus, alleviivaaminen ja kursivointi.

Voit myös piirtää PDF-tiedostoa, lisätä muistilappuja, yliviivattua tekstiä, lisätä tyhjää tilaa kaikkeen, mitä haluat katoaa, ja lisätä viivoja, valintamerkkejä, nuolia, soikioita, ympyröitä, suorakulmioita ja kommentteja.

PDFescape-sovelluksen avulla voit poistaa yksittäisiä sivuja PDF-tiedostosta, kiertää sivuja, rajata sivun osia, järjestää sivujen järjestyksen uudelleen ja lisätä muita sivuja muista PDF-tiedostoista.

Voit ladata oman PDF-tiedostosi, liittää URL-osoitteen online-PDF-tiedostoon ja tehdä oman PDF-tiedostosi tyhjästä.

Kun muokkaus on valmis, voit ladata PDF-tiedoston tietokoneellesi ilman, että sinun tarvitsee koskaan luoda käyttäjätiliä. Tarvitset sellaisen vain, jos haluat tallentaa edistymisesi verkossa lataamatta PDF-tiedostoa.

PDFescapen online-versio toimii kaikissa käyttöjärjestelmissä. Siellä on myös offline-PDF-editori nimeltä PDFescape Desktop, mutta se ei ole ilmainen ja toimii Windows 7: ssä ja uudemmissa Windows-versioissa.

PDF-XMuutoseditori

Mitä pidämme
 • Käyttää tekstintunnistusta PDF: n tekstin tunnistamiseen

 • Voi tuoda erilaisia ​​muotoja ja kuvia

 • Tukee QR-koodien lisäämistä PDF-tiedostoon

 • Tarjoaa kannettavan version

Mitä emme pidä
 • Monet ominaisuudet edellyttävät lisenssiä

 • Toimii vain Windowsin kanssa

PDF-XChange Editor tarjoaa hienoja työkaluja, mutta kaikkia niitä ei voida vapaasti käyttää. Jos käytät ei-vapaata ominaisuutta, PDF tallentaa jokaisella sivulla vesileiman.

Jos pidät kiinni vain ilmaisista ominaisuuksista, voit silti muokata tiedostoa ja tallentaa sen takaisin tietokoneellesi.

Voit ladata PDF-tiedostoja tietokoneeltasi, URL-osoitteesta, SharePointista, Google Drivesta ja Dropboxista. Voit tallentaa muokatun PDF-tiedoston takaisin tietokoneellesi tai mihin tahansa näistä pilvivarastopalveluista.

PDF-XChange Editor -ohjelmalla on paljon ominaisuuksia, joten se saattaa tuntua aluksi ylivoimaiselta. Kaikki vaihtoehdot ja työkalut on kuitenkin helppo ymmärtää, ja ne on luokiteltu omiin osioihinsa hallinnan helpottamiseksi.

Yksi mukava ominaisuus on kyky korostaa kaikki lomakekentät, jotta voit helposti havaita täytettävän paikan. Tämä on todella hyödyllistä, jos muokkaat PDF-tiedostoa, jossa on paljon lomakkeita, kuten sovellus.

Vaikka ilmainen versio lisää vesileimat muokatuihin asiakirjoihin, tämän ohjelman avulla voit muokata olemassa olevaa tekstiä, lisätä oman tekstisi PDF-tiedostoon ja lisätä tai poistaa sivuja dokumentista.

Voit ladata tämän ohjelman kannettavassa tilassa käytettäväksi flash-asemalla tai tavallisena asennusohjelmana.

Monet ominaisuuksista ovat ilmaisia, mutta jotkut eivät. Jos käytät ominaisuutta, jota ilmainen versio ei kata (sinulle ilmoitetaan, mitkä ominaisuudet eivät ole ilmaisia, kun käytät niitä), tallennetun PDF-tiedoston vesileima liitetään jokaisen sivun kulmaan.

Windows 10-, Windows 8- ja Windows 7 -käyttäjät voivat asentaa PDF-XChange Editorin.

Smallpdf Online PDF Editor

Mitä pidämme
 • On täysin ilmainen

 • Voit lisätä lisää tekstiä PDF-tiedostoon

 • Voi sijoittaa tyhjää tilaa poistettavien alueiden päälle

 • Tukee muotojen tuontia

 • Voi ladata ja tallentaa PDF-tiedostoja eri lähteistä

Mitä emme pidä
 • Ei anna sinun muokata olemassa olevaa tekstiä

 • Rajoitettu kahteen PDF-muokkaukseen päivässä.

Yksi nopeimmista tavoista lisätä kuvia, tekstiä, muotoja tai allekirjoitustasi PDF-tiedostoon on Smallpdf.

Tämän verkkosivuston avulla voit ladata PDF-tiedoston, tehdä siihen muutoksia ja tallentaa sen sitten takaisin tietokoneellesi ilman, että sinun tarvitsee luoda käyttäjätiliä tai maksaa vesileimauksen estämisestä.

Voit avata tiedostoja tietokoneeltasi tai Dropbox- tai Google Drive -tililtäsi.

Muotojen tuominen on mahdollista, jos haluat suorakulmion, neliön, ympyrän, nuolen tai viivan. Voit muuttaa kohteen pää- ja viivaväriä sekä reunan paksuutta.

Tekstin koko voi olla pieni, säännöllinen, keskikokoinen, suuri tai erittäin suuri, mutta et voi muuttaa kirjasintyyppiä, vain väriä.

Kun olet muokannut PDF-tiedostoa, voit päättää, mihin haluat sen tallentaa. laitteellesi tai Dropbox-tilillesi. Voit myös luoda jakolinkin, jota kuka tahansa voi käyttää PDF-tiedoston lataamiseen. se kestää kaksi viikkoa. Jotain muuta, mitä voit tehdä, on suorittaa asiakirja Smallpdf: n PDF-jakajan avulla, jos haluat purkaa sivut.

Jos muokkaat kahta PDF-tiedostoa yhden päivän kuluessa, joudut odottamaan seuraavaa päivää jatkaaksesi sivuston käyttöä tai päivittämistä / maksamista.

Smallpdf toimii kaikkien nykyaikaista verkkoselainta tukevien käyttöjärjestelmien kanssa.

LibreOffice-arvonta

Mitä pidämme
 • Muokkaa mitä tahansa sivun tekstiä

 • Ei jätä vesileimaa

 • Paljon muita muokkausominaisuuksia.

Mitä emme pidä
 • Täytyy ladata koko ohjelmistopaketti vain käyttääksesi PDF-editoria

LibreOffice Draw on LibreOfficen vuokaavio- ja kaavio-ohjelma, mutta sen avulla voit myös avata ja muokata PDF-tiedostoja. Käytä Tiedosto > Avata -valikosta voit valita muokattavan PDF-tiedoston ja zoomata sitten tekstiin, jotta voit valita ja muuttaa mitä haluat.

Yksi siisteistä asioista PDF-tiedostojen muokkaamisessa LibreOffice Draw -sovelluksella on, että ohjelma on tarkoitettu objektien luomiseen ja manipulointiin, joten voit muokata yhtä helposti myös muita kuin tekstikohteita, kuten kuvia, otsikoita, värejä jne.

Kun olet valmis tallentamaan, älä käytä tyypillistä tallennusvaihtoehtoa; mennä sen sijaan Tiedosto > Vie nimellä löytääksesi PDF-vaihtoehdon.

LibreOffice toimii Windowsissa, Macissa ja Linuxissa.

PDF ROP

Mitä pidämme
 • Erittäin helppo käyttää.

 • Käyttäjätiliä ei vaadita.

 • Tukee useita muunnosmenetelmiä.

 • Käytä sitä useilla kielillä.

 • Nollaa mainoksia ja säästää ilman vesileimaa.

Mitä emme pidä
 • Ei muokkaa olemassa olevaa tekstiä.

 • Muutama fonttivaihtoehto.

 • Vain yksi lähde (tietokoneesi).

PDF BOB on ilmainen online-PDF-editori, joka ei vaadi käyttäjätiliä. Lataa vain PDF-tiedosto, tee tarvittavat muutokset ja vie se sitten uudelleen PDF-tiedostoksi.

Tässä on useita työkaluja PDF: n muokkaamiseen, kuten tekstityökalu, jonka avulla voit valita mukautetun värin ja kirjasintyypin, kuvankeräimen, värikynän / merkinnän ja muutaman muotoiset työkalut.

Voit myös käyttää PDF BOB -ohjelmaa poistaaksesi sivut PDF-tiedostosta ja lisätäksesi siihen uusia. Kun tallennat PDF-tiedostoon, asiakirjan voi suojata jopa salasanalla.

Kun olet muokannut PDF-tiedostoa, voit viedä sen PDF-muotoon tai, jos kirjaudut sisään, JPG- ja PNG-tiedostoihin. Tiedostot voidaan tallentaa takaisin tietokoneellesi tai tuoda suoraan Google Driveen tai Dropboxiin.

Vaikka PDF BOB ei anna sinun muokata PDF-tiedoston tekstiä, voit muuntaa sen yhdeksi Microsoft Word -muodoista tekemään se tekstinkäsittelyohjelmassa.

PDFelementti

Mitä pidämme
 • Voit muokata PDF: n tekstiä suoraan

 • Tukee kuvien, linkkien ja mukautettujen vesileimojen lisäämistä

 • PDF-sivujen taustaa voidaan muokata

 • Otsikot ja alatunnisteet voidaan sisällyttää PDF-tiedostoon

 • Tukee useiden PDF-tiedostojen yhdistämistä yhdeksi

 • PDF-sivut voidaan rajata

 • Tukee OCR: ää

 • Voi lisätä, purkaa, poistaa ja kiertää PDF-sivuja

 • Upotettujen lomakkeiden muokkaaminen on helppoa

 • Voi suojata salasanalla PDF-tiedoston

Mitä emme pidä
 • Ilmainen versio asettaa vesileiman PDF-tiedostoon

PDFelement, aivan kuten nimi kuulostaa, on ilmainen, mutta sillä on suuri rajoitus: Se sijoittaa vesileiman PDF-tiedoston jokaiselle sivulle. Tästä huolimatta vesileima on kaiken takana, joten voit silti nähdä sisällön, ja on tärkeää ymmärtää, että se tukee joitain todella hyviä PDF-muokkausominaisuuksia.

Tämä ohjelma olisi todella ilmainen PDF-editori, ellei tosiasia, että ilmainen painos ei tallenna asettamatta ensin vesileimaa PDF-tiedoston jokaiselle sivulle.

Riippuen siitä, mihin käytät PDF-tiedostoa, sen tukemat ominaisuudet voivat kuitenkin olla riittäviä, jotta voit harkita vesileimojen kanssa elämistä.

Windows, macOS, Android ja iOS ovat tuettuja.

Lataa: