Skip to content

8 tekemistä vanhan Android-tabletin kanssa

12 de heinäkuu de 2021

Jos vaihdoit vanhan tabletin uudella Android-tabletilla, älä heitä vanhaa laitettasi. Vaikka sillä ei ehkä ole paljon jälleenmyyntiarvoa, on monia tapoja käyttää laitetta uudelleen ja antaa vanhalle Android-tablet-laitteellesi uusi elämä. Nämä ehdotukset koskevat laajasti eri valmistajien (Samsung, Google, Xiaomi, LG ja muut) valmistamia Android-tabletteja.

Muuta se Android-herätyskelloksi

Aseta vanha tabletti makuuhuoneeseesi ja muunna se Android-herätyskelloksi, joka näyttää myös sään. Lataa herätyskellosovellus, jos et halua käyttää vanhan laitteen mukana toimitettua perussovellusta. Mukauta herätys herättääksesi sinut työpäivinä ja antamaan sinun nukkua viikonloppuisin. Voit myös asentaa säähälytyssovelluksen herättääksesi sinut hätätilanteessa. Tällaiset työkalut ovat erityisen tärkeitä alueilla, joilla on altis tornadolle, hurrikaanille ja muille äärimmäisille sääolosuhteille. Sään hälytyssovellus voi olla hengenpelastaja, jos et kuule ulkoilmasireenejä.

Näytä interaktiivinen kalenteri ja tehtävälista

Aseta vanha tabletti olohuoneeseen ja käytä sitä kalenterina tai tehtäväluettelona. Pidä kotitalouden jäsenet ajan tasalla ja aikataulussa Google-kalenterin tai muun tehtävänhallintasovelluksen avulla.

Google-kalenterin näyttäminen Androidille on vanhan Android-tabletin hyvä käyttö

Luo digitaalinen valokuvakehys

Vanha Android-tabletti toimii hyvin digitaalisena valokuvakehyksenä. Määritä se näyttämään diaesitys Google Kuvista, Flickristä tai muusta valokuvien jakamispalvelusta ja näyttämään nämä kuvat kotisi ympärillä. Toinen vaihtoehto on ladata vanha tabletti valokuvilla ja antaa se vähemmän tekniikkaa tuntevalle rakkaalle lahjaksi. Vanha tabletti toimii hyvin myös peilinä, jos tabletissa on edessä oleva kamera.

Fotoo for Android -näyttö, jonka avulla vanha Android-tabletti voi näyttää valokuvia

Hanki apua keittiössä

Asenna vanha tabletti keittiöön ja käytä reseptejä, kuten AllRecipes, reseptien näyttämiseen ruoanlaiton aikana. Jos olet kiireinen siivouksessa, viihdytä vanhaa tablettiasi elokuvilla astianpesukoneen lataamisen aikana. Voit myös suoratoistaa radiota sovelluksista, kuten Pandora tai Slacker Radio. Radiosovellukset toimivat taustalla, jopa useimmissa vanhemman mallin tableteissa, joten voit etsiä sitä pekaanipähkinäpiirakka-reseptiä tanssimalla suosikkikappaleesi mukaan.

Kaikki reseptit Android-näytöissä

Ohjaa kotiautomaatiota

Android on työskennellyt paljon kodiautomaation parissa ja tukee nyt sovelluksia valojen, termostaattien ja muiden älylaitteiden automatisointiin. Voit käyttää vanhaa Android-tablettiasi keskuksena keskittyäksesi hallitsemaan kotiasi ilman, että sinun tarvitsee löytää puhelinta tai muuta laitetta.

Logitech Harmony -kaukosäädin Android-näytöille

Käytä Android-tablettia universaalina suoratoistolaitteena

Monissa suoratoistolaitteissa on apusovellus, jonka avulla voit hallita niitä Android- tai iOS-laitteella. Google Play -kaupassa on myös Roku-, Fire TV- ja muita laitteita varten tarkoitettu yleiskaukosäädin. Käytä tabletti uudelleen universaalina kaukosäätimenä, joka ei eksy sohvatyynyihin. Sovelluspohjaisen tablet-kauko-ohjaimen avulla sinulla on yksi kaukosäädin suoratoistolaitteille. Ohjaimet ovat joustavampia ja tarjoavat enemmän vaihtoehtoja kuin perinteinen kaukosäädin. Voit esimerkiksi hallita mediaa mistä tahansa huoneesta, koska suurin osa näistä kaukosäätimistä toimii Wi-Fi-yhteyden kautta.

Multimedian suoratoistot kaukosäätimet Android-näytöille

Lue e-kirjat

Vanha Android-tabletti voi tehdä upean e-kirjojen lukijan, eikä se vaadi paljon asennusta vaihtaakseen. Suurin osa e-kirjojen lukijoista perustuu Androidiin, ja niitä käyttävät sähköiset lukijaohjelmat ovat vapaasti saatavilla Play Kaupasta. Lataa suosikki e-kirjojen lukijasi ja aseta tabletti käynnistämään sovellus oletuksena.

Kindle Reader Android-näytöille

Lahjoita tai kierrätä se

Sinun ei välttämättä tarvitse säilyttää taulutietokonetta tehdäksesi jotain hyödyllistä sen kanssa. Hyväntekeväisyysjärjestöt, kuten matkapuhelimet sotilaille, sademetsäyhteydet ja Medic Mobile, voivat laittaa tablet-laitteesi taas toimimaan samalla kun on jotain hyvää. Älä koskaan heitä puhelinta tai tablettia roskakoriin. Nämä laitteet sisältävät kemikaaleja, jotka vahingoittavat ympäristöä. EPA: lla on luettelo paikoista, joissa voit luovuttaa elektroniikan kierrätystä varten.

Android-tabletin kiinnitysvinkit

Jos muutat tablet-laitteesi kelloksi tai digitaaliseksi kuvakehykseksi, hanki se tai kiinnitä seinäsi. Jos sinulla on teline tablettia varten, aseta tabletti telineeseen ja aseta se hyllylle. Käytä seinätelineessä samaa kiinnityslaitetta, jota käytetään keräilylevyjen näyttämiseen. Varmista, että laitteen liittämiseen laturiin on tilaa missä tahansa.