Skip to content
iOS

Äänen tallentaminen iPhoneen Apple Voice Memos -sovelluksella

19 de maaliskuu de 2021

Applen äänimuistio on ilmainen sovellus, jonka avulla voit tallentaa ääntä iPhonelle, iPadille ja Apple Watchille. Tässä äänitallenninsovelluksessa on yksinkertainen virtaviivainen muotoilu, joka sisältää perustallennus- ja muokkaustoiminnot, ja tukee samalla kykyä viedä äänitallenteita muihin palveluihin varmuuskopiointia, jakamista tai edistyneempää muokkausta varten.

Äänimuistisovellus on asennettu kaikkiin iOS-laitteisiin, mutta jos olet poistanut sen, voit asentaa sen uudelleen App Storesta ilmaiseksi.

Kuinka tallentaa iPhoneen äänimuistisovelluksella

Äänen tallentaminen iPhone Voice Memos -sovelluksella on melko yksinkertaista. Näin äänität iPhoneen sen avulla.

 1. Avaa Puhemuistisovellus iPhonessa tai muussa iOS-laitteessa.

 2. Napauta punaista ennätys -painiketta ruudun alaosassa aloittaaksesi uuden äänitallennuksen.

  Vain nopea napautus on hieno. Sinun ei tarvitse pitää sitä.

 3. Napauta pientä punaista vaakasuoraa viivaa nauhoittaessasi, niin näet lisää vaihtoehtoja. Avautuvassa näytössä voit keskeyttää äänityksen ja jatkaa sitä, jotta useita äänityksiä pidetään samassa äänitiedostossa.

 4. Napauta punaista lopettaa -painiketta, kun haluat lopettaa tallennuksen.

 5. Valitse Uusi tallennus ja kirjoita tallennuksen nimi näytön yläreunaan. Tallenne tallennetaan kirjoittamallasi nimellä.

Äänimuistion leikkaaminen iPhonessa

Applen Äänimuistisovellus sisältää vain perustoiminnot. Näin voit leikata äänitallennuksen sovelluksessa.

 1. Napauta muokattavaa äänitallennusta Äänimuistioiden aloitusnäytössä.

 2. Napauta ellipsi.

 3. Napauta Muokkaa nauhoitusta.

 4. Napauta sato -kuvaketta.

 5. Vedä ruudun alareunassa olevia keltaisia ​​kahvoja pitääkseen tallennettavan osan mukana.

 6. Napauta Trimmata poistaa minkä tahansa osan tallenteesta leikkauskahvojen ulkopuolella.

 7. Napauta Tallentaa vahvistaaksesi muutokset.

 8. Voit poistaa osan äänestä napauttamalla sato -kuvaketta, valitse osa aikajanasta ja napauta Poistaa. Napauta lopuksi Tallentaa.

 9. Kun olet tehnyt kaikki muokkaukset äänitiedostoon, napauta Tehty.

IPhone-äänimuistion poistaminen

Voit poistaa äänitallenteen Äänihuomautukset-sovelluksessa napauttamalla nauhoitusta ja napauttamalla sitten roskakori sen vieressä.

Et saa vahvistuskehotetta, mutta jos poistat vahingossa nauhoituksen, voit saada sen takaisin. Napauta Äskettäin poistettu luokka, napauta tiedoston nimeä ja napauta sitten Palauta > Palauta tallennus.

Kuinka lähettää äänimuistioita iPhonessa

Tallennuksen jälkeen Äänimuistio-sovelluksen äänitiedostot voidaan lähettää monenlaisiin sovelluksiin ja palveluihin.

 1. Napauta lähetettävää tiedostoa.

 2. Napauta ellipsi.

 3. Napauta Jaa.

 4. Napauta yhteystietoa, jos haluat lähettää sen kontaktille tai viedä sen sovellukseen.

 5. Voit myös vierittää alaspäin varmuuskopioidaksesi Apple Voice Memo -tallennuksen pilvitallennuspalvelun, kuten Dropbox, kautta tai napauttamalla Tallenna tiedostoihin tallentaa sen laitteellesi.

  Jos kohtaat virheitä tallennuksen viennissä tai varmuuskopioinnissa, yritä lähettää se itsellesi sähköpostina, avaa tiedosto tietokoneellasi ja lähetä se sitten haluamaasi palveluun tai yhteyshenkilöön.

Äänimuistio-sovellusvinkkejä

Ääninauhurin iPhone-sovellus, Äänimuistit, voi olla erittäin hyödyllinen työkalu haastattelujen tekemiseen tai muistiinpanojen tekemiseen. Voit käyttää sitä jopa puhelinsoittojen nauhoittamiseen.

Tässä on joitain hyödyllisiä vinkkejä kaiken hyödyntämiseksi.

 • Tarkista tallennustila: Vaikka äänimuistiinpanot voivat kestää teknisesti niin kauan kuin haluat, niitä rajoittaa laitteen vapaan tilan määrä. Tarvittaessa voit vapauttaa tilaa.
 • Tee testitallennus: Ennen kuin teet tärkeän pitkäaikaisen haastattelun, tee nopea 10 sekunnin testitallennus varmistaaksesi, että kaikki toimii hyvin ja että taustamelu ei ole liian kovaa.
 • Käytä mikrofonia: Sinun ei tarvitse käyttää mikrofonia, mutta sen liittäminen iPhoneen voi parantaa huomattavasti äänen laatua. Huomaa, että saatat tarvita sovittimen.
 • Varmuuskopioi tallenne välittömästi: Varotoimenpiteenä on hyvä lähettää sähköpostitse kopio äänitallenteesta heti, kun se on valmis, tai varmuuskopioida se pilvipalveluun, kuten OneDrive tai Google Drive. Tällä tavoin tärkeät äänesi eivät häviä, jos kadotat tai rikot iPhonen.