Skip to content

Aktiivisuuden seurantalaitteet, joilla on pitkä akun kesto

19 de maaliskuu de 2021

Jotta voisit hyödyntää aktiivisuusmittariasi, sinun on käytettävä sitä säännöllisesti. Onneksi useimmat käyttävät pienitehoisempia näyttöjä kuin älykellot, joten katsot noin viikon akkua muutaman päivän sijaan.

Garmin Vivofit 4

Akun kesto: Yksi vuosi

Tässä laitteessa on vaihdettava nappiparisto, joka on luokiteltu koko vuodeksi + käyttöajaksi, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen lataamisesta viikoittain (tai jopa kuukausittain). Vivofit on kaukana Garminin edistyneimmistä aktiivisuusrannekkeista, mutta sillä on joitain vankkoja ominaisuuksia, erityisesti rennommille harrastajille.

Sen lisäksi, että seuraat ja näytät askeleesi, etäisyytesi ja intensiteettiminuuttisi taustavalaistulla näytöllä, ranteessa oleva Vivofit 4 seuraa uniasi ja tunnistaa automaattisesti tekemäsi harjoitustyypin. Voit saada muistutuksia liikkumisesta ja seurata toiminnan edistymistä MoveIQ-ominaisuusmyös. Lisäksi se on turvallinen uimiseen ja suihkuun. Garmin ei ole tarkalleen tunnettu huippuluokan malleistaan, joten tyylitietoinen tietää mielellään, että Vivofit 4 on yhteensopiva useiden bändien kanssa, mukaan lukien Jonathan Adlerin, Gabriellen ja Alexandran vaihtoehdot.

Withings Move EKG

Akun kesto: Yksi vuosi

Helposti vaihdettavan nappipariston ansiosta tämä laite saa sinut käyttämään noin vuoden käytön, ennen kuin tarvitset uuden. Tämä laite on myös hyvä vaihtoehto, jos haluat aktiivisuuden seurannan, joka näyttää enemmän kuin tavallinen rannekello. Withings Move EKG: ssä on perinteinen analoginen kellotaulu, ja voit valita valkoisesta sinisellä tai mustalla keltaisella. Kunto- ja terveysominaisuuksiin kuuluvat EKG-seuranta, unen seuranta, hiljainen hälytys, joka herättää sinut tärinällä, tavallinen aktiivisuuden seuranta ja uimaseuranta.

Fitbit vetoketju

Akun kesto: Jopa kuusi kuukautta

Jos harkitset Fitbit-laitteen ostamista, Zipin ei välttämättä tarvitse olla ensimmäinen valinta; sen toiminnallisuus on jonkin verran rajoitettu verrattuna muihin vaihtoehtoihin, kuten Blaze ja Surge. Zip seuraa vain vaiheita, matkaa, poltettuja kaloreita ja aktiivisia minuutteja, mutta kannattaa harkita, jos haluat seurata vain perustilastoja ja tarvitset pidennettyä akun käyttöikää. Tässä seurannassa on vaihdettava kolikkoakku, joka kestää neljästä kuuteen kuukauteen, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kestääkö se viikon loppuun asti.

Fitbit-lataus

Akun kesto: Jopa seitsemän päivää

Tämä laite, jota ei pidä sekoittaa tässä luettelossa kauempana olevaan Fitbit Charge HR: ään, seuraa kaikkia perustoimintatilastoja (vaiheista poltettuihin kaloreihin), mukaan lukien uni. Siinä on myös hiljainen hälytys, joka herättää sinut tärisemällä ranteesi vasten. Kun (yhteensopiva) älypuhelimesi on yhdistetty Fitbit Charge -laitteeseen Bluetooth-yhteyden kautta, voit tarkastella saapuvien puheluiden ilmoituksia laitteen näytöllä. Tätä seurantalaitetta on saatavana neljässä värissä: harmaa, musta, sininen ja viininpunainen.

Samsung Galaxy Fit2

Akun kesto: Jopa 15 päivää

Samsung Galaxy Fit2 on hieno pieni vempain. Se näyttää, tuntuu ja toimii samalla tavalla kuin Fitbit, älykellotoimintojen ollessa takapenkillä edistyneisiin kunto-ominaisuuksiin. Harjoitusten välillä on paljon aikaa ladata.

Se yhdistää saumattomasti muihin Samsung Galaxy -tuotteisiin, joten jos joudut jo Galaxy Buds -puhelimella puhelimellasi, Fit on täydellinen kumppanilaite, jonka parantavat sen edistyneet ilmoitusominaisuudet. Saat myös Samsungin kiitetyn wellness-seurannan, joka tarjoaa kaiken mukautuvasta aktiivisuuden seurannasta sykkeeseen, uneen ja jopa kofeiinin seurantaan. Vedenkestävyys jopa 50 metriä tarkoittaa, että Fit2 ei todennäköisesti hukku, jos otat sen uimaan. Ja sen erittäin elävän AMOLED-näytön 126 x 294 pikselin tarkkuus on niin terävä, että jotkut kutsuvat sitä ylikelloksi.

Fitbit Charge 4

Akun kesto: Jopa viisi päivää

Vaikka viisi päivää saattaa tuntua mikään verrattuna siihen, mitä saat muiden tämän luettelon aktiivisuusseurantojen kanssa, se on melko kunnollinen ottaen huomioon kaiken, mitä voit tehdä tällä laitteella. Tavallisten kuntotilastojen lisäksi Charge HR seuraa sykettäsi ja univaiheitasi. Se tarjoaa myös enemmän tietoa harjoittelustasi kuin muut seurantalaitteet (mukaan lukien Fitbit Charge, joka tarjoaa monia samoja ominaisuuksia, joista on vähennetty sykkeen seuranta) antamalla sinun nähdä, kuinka pitkälle työnnät itseäsi milloin tahansa. Tämä seuranta sisältää myös joitain ”smartwatch lite” -ominaisuuksia, mukaan lukien ranneilmoitukset. Jos harjoittelet maratonia tai työskentelet tiettyjen kuntotavoitteiden saavuttamiseksi, joihin kuuluu sykkeen mittaaminen, se voi olla kannattaa vaihtaa akkua.