Skip to content

Älä peitä ystävien ja perheen rahaa! Vain Venmo Heitä!

19 de maaliskuu de 2021

Joten tiedät kaiken Venmosta ja olet valmis aloittamaan sen käytön? Hienoa, meillä on vaiheet ja vinkit aloittaaksesi.

Venmo Rekisteröidy ja kirjaudu sisään

Ensinnäkin sinun on ladattava sovellus joko iOS: lle tai Androidille (Windows-laitteet eivät tue Venmoa). Valitse sovelluksessa tapa luoda tili Facebookin kautta tai sähköpostiosoitteella. Sinun on vahvistettava matkapuhelinnumero syöttämällä koodi, jonka he lähettävät sinulle, ja olet sitten valmis luomaan tilin.

Tilisi sisältää valokuvan, joka on kriittinen, koska sen avulla ihmiset voivat nopeasti vahvistaa, että sinä haluat maksaa

Valitset myös käyttäjänimen, jonka vaaditaan olevan yksilöllinen ja jonka avulla muut käyttäjät voivat etsiä sinua pyytämään tai lähettämään rahaa. Sovellus kysyy, haluatko linkittää Facebookiin (jos et ole vielä rekisteröitynyt Facebookin kautta) ja kysyy sitten, haluatko synkronoida puhelimesi yhteystiedot etsimään jo tuntemiasi Venmo-käyttäjiä.

Venmon suojausasetusten säätäminen

Kun olet luonut profiilisi, Venmo opastaa sinut suojausasetuksissa. Sovelluksen oletusasetus on Julkinen, mikä tarkoittaa, että kaikki sovellusta käyttävät voivat nähdä toimintasi. Voit muuttaa sitä menemällä kohtaan Asetukset> Tietosuoja jos et halua, että jaettu välilehti lähetetään kyberavaruuteen ja muut käyttäjät kommentoivat sitä. Itse maksusummaa ei näytetä, mutta Vastaanottajan tiedot ja mahdolliset kommentit ovat julkisesti näkyvissä, ellet päivitä asetuksiasi.

Muut suojausvaihtoehtosi ovat Ystävät, jossa vain sovelluksessa tuntemasi ihmiset näkevät tapahtumasi, tai Yksityinen, joka näyttää vain maksajan / maksunsaajan. Jos sinulla ja ystäväsi ovat erilaiset yksityisyysasetukset, Venmo käyttää oletuksena asetusta, joka on rajoitetumpi kahden tapahtumaan osallistuvan henkilön välillä.

Lisäturvan takaamiseksi voit käyttää Asetuksia vaatiakseen Touch ID: n tai salasanan Venmon avaamiseksi.

Maksuvaihtoehdon lisääminen Venmoon

Jotta voit olla valmis käyttämään Venmoa, sinun on lisättävä maksutapa linkittämällä pankkitilille tai lisäämällä luotto- tai maksukortti. Maksaminen Venmo-saldollasi, pankkitilisi kautta tai maksukortilla on ilmaista; luottokortin käytöstä peritään 3%: n maksu.

Jos päätät linkittää pankkitilisi, voit joko vahvistaa sen välittömästi antamalla pankkitunnuksesi ja salasanasi suojattuun Venmo-järjestelmään. Jos et halua syöttää pankkitunnustasi, voit odottaa muutaman päivän, kunnes Venmo suorittaa mikrosiirtoja tilisi vahvistamiseksi.

Venmo Limits

Ennen kuin vahvistat henkilöllisyytesi Venmon kanssa lisäämällä SSN: n, postinumerosi ja syntymäpäiväsi neljä viimeistä numeroa Venmo-tilillesi, sinulla on viikoittainen liikkuva raja 299 dollaria. Kun henkilöllisyytesi on vahvistettu, seuraavat rajoitukset ovat voimassa.

  • Kaikki tapahtumat yhteensä (varojen lähettäminen, valtuutetut kauppiasmaksut ja Venmo Mastercard® -ostokset yhteensä): 4 999,99 dollaria viikoittainen liikkuva raja
  • Varojen lähettäminen (maksut muille Venmon käyttäjille ja niiden hyväksymät pyynnöt): 2 999,99 dollaria viikoittainen liikkuva raja
  • Valtuutetut kauppiasmaksut (maksut tavaroista tai palveluista Venmon hyväksymien mobiilisivustojen tai kauppiaiden sovellusten kautta): 2000 dollaria per osto, 30 tapahtumaa päivässä

Venmo Mastercardilla on erityiset rajoitukset, jotka ovat 3 000 dollaria ostoa kohden, 500 dollarin viikoittainen päivitysraja latauksille ja 400 dollarin päivittäinen raja pankkiautomaatille, tiskille nostot ja käteinen takaisin ostotapahtumilla.

Kaikkia rajoituksia tarkistetaan säännöllisesti, ja Venmo voi muuttaa niitä.

Venmo-maksun lähettäminen tai pyytäminen

Kun olet valmis lähettämään tai pyytämään rahaa, voit Etsi ihmisiä löytää ystäväsi tapahtumaa varten. Hakutoiminto toimii käyttäjänimillä (alkaen @) tai etu- ja sukunimillä.

Kun löydät oikean henkilön, voit kirjoittaa tapahtuman kuvauksen ja sitten joko Maksaa tai Pyyntö.

Oletusasetus on käyttää mitä tahansa Venmo-tililläsi olevaa saldoa ensin. Jos sinulla ei ole riittävästi Venmo-varoja, voit valita, haluatko käyttää pankkitiliäsi tai korttiasi.

Jos aiot kokeilla Venmoa, muista tarkistaa viestit, jotka koskevat Venmo-maksun peruuttamista ja rahan lisäämistä Venmo-tilillesi.