Skip to content

Alexa-ilmoitukset: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

19 de maaliskuu de 2021

Alexa tarjoaa erilaisia ​​ilmoitusasetuksia ja hälytyksiä, joita voit muokata haluamallasi tavalla. Suurin osa ilmoituksista valaisee värillisen renkaan, joka löytyy kaikista Alexa-yhteensopivista laitteista, kuten Echo ja Echo Dot. Nämä värit vaihtelevat lähetettävän ilmoituksen tyypin mukaan.

Tässä mitä nämä värit tarkoittavat, sekä selvityksen siitä, miten voit määrittää ja muokata ilmoituksia.

Mitä Alexa-ilmoitusvärit tarkoittavat?

Alexa-laitteen soittoäänessä säteilevät värit edustavat tietyntyyppistä ilmoitusta tai viestiä. Tässä on mitä ne tarkoittavat ja mitä voit oppia niistä:

 • Valkoinen: Äänenvoimakkuutta säädetään. Voit kertoa äänenvoimakkuuden sen mukaan, kuinka suuri osa renkaasta palaa.
 • Sininen: Herätyssana on valmistellut laitteen ja se kuuntelee komentoa. Hieman erilainen sinisen sävy osoittaa suuntaan, josta laite havaitsee komennon.
 • Kehruu oranssi: Laite muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon.
 • Pyörivä violetti: Wi-Fi-asennuksen aikana oli ongelma.
 • Punainen: Mikrofoni on mykistetty, eikä Alexa vastaa komentoihin.
 • Vilkkuva violetti: Älä häiritse -tila on aktivoitu.
 • Sykkivä vihreä: Tulee puhelu.
 • Spinning Green: Puhelu on käynnissä.
 • Sykkivä keltainen: Saapuneet-kansiossa on viestejä.

Alexa Push -ilmoitusten käyttäminen

Kehittäjät saattavat haluta ottaa yhteyttä asiakkaisiin kertoakseen heille uusista taidoista. Voit pitää nämä ilmoitukset ajan tasalla käskemällä suosikkisovelluksiasi ilmoittamaan sinulle, kun uusi taito lisätään.

Valitse asetukset > Ilmoitukset säätää yleisiä ilmoituksia, esimerkiksi kun Amazon-tilaukset on lähetetty tai toimitettu. Säädä liukusäätimen asetuksia tarpeen mukaan.

Miksi ottaa sovelluskohtaiset ilmoitukset käyttöön?

Alexa-ilmoitusten avulla voit seurata Amazon-tilauksia ja lähetyksiä ja voit ottaa nämä ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä Alexa-sovelluksen kautta. Näin:

 1. Avaa Alexa-sovellus liitetyssä laitteessa.

 2. Avaa Valikko oikeassa alakulmassa.

  Voit myös säätää, jos haluat Alexan sanovan pakkauksessa olevat tuotteet. Haluat ehkä poistaa tämän vaihtoehdon käytöstä, jos tilaat lahjoja jollekin.

 3. Valitse asetukset.

 4. Mene Ilmoitukset.

 5. Valita Amazon Shopping.

 6. Napsauta liukusäädintä kytkeäksesi päälle, kun paketit ovat joko toimitettavina tai pudotettuina.

 7. Käytä Alexa -sovelluksella rasti liukusäädin takaisin, jos et enää halua saada näitä ilmoituksia.

Esimerkkejä ilmoitustaidoista

Jokainen sovellus on erilainen, mutta voit ottaa käyttöön paljon hyödyllisiä ilmoitustaitoja, jotta laite ilmoittaa sinulle. Tässä on joitain suosikkeja:

 • Vakavat säähälytykset: Useimmat sääsovellukset voivat ilmoittaa sinulle vaikeista sääpäivityksistä, kuten tulvista tai voimakkaista tuulista.
 • Viimeisimmät uutiset: Jos olet linkittänyt uutistoimiston, kuten NPR: n tai Washington Postin, voit ottaa käyttöön kyseisen tietopalvelun kuratoimat uutiset.
 • Lentoilmoitukset: Jos sinulla on lentoaikoihin liittyvä matkasovellus, voit pyytää Alexaa ilmoittamaan sinulle viivästyksistä ja lähdöistä. Tämä on hyödyllistä, jos aiot noutaa jonkun lentokentältä tai odotat jonkun saapumista.
 • Urheilu tulokset: Jos et pysty seuraamaan suosikkitiimiäsi, voit määrittää ilmoitukset pisteiden muutoksista.

Jos et halua, että Alexa-laitteesi syttyy yöllä, voit asettaa Älä häiritse -aikoja -tilassa. Tämä lopettaa ilmoitukset, kunnes Älä häiritse -toiminto poistetaan käytöstä. Määritä ajat avaamalla Alexa-sovellus ja valitsemalla Laitteet > Älä häiritse > Suunniteltu. Tämän avulla voit asettaa eri aikoja eri laitteille.