Skip to content

Alexa Voice Shopping: Mikä se on ja miten sitä käytetään

2 de toukokuu de 2021

Verkkokaupat ovat mullistaneet vähittäiskaupan ja helpottaneet jokapäiväistä elämäämme. Kahden päivän ilmaisen toimituksen ja kahden tunnin päivittäistavaratoimitusten avulla voimme tilata käytännöllisesti katsoen kaiken, mitä haluamme lähetettävän suoraan ovellemme. Amazonin Echon kaltaisten ääniostolaitteiden ansiosta Amazon Prime -käyttäjät voivat tehdä tilauksia Alexa-äänikoodeilla. Näin voit ostaa asioita nopeasti ja helposti Amazon-ostosten ja Alexan avulla.

Mitä ääniostokset ovat ja miten ne toimivat?

Yksinkertaisesti, ääniostokset tekevät verkko-ostoksia vain omalla äänelläsi. Jokainen, jolla on älykäs kaiutinjärjestelmä, kuten Amazon Echo, tietää, että hän voi säätää kodinsa valaistusta tai kysyä säästä. Voit kuitenkin käyttää näitä laitteita myös päivittäistavaroiden ostamiseen, noutotilausten tekemiseen ja jopa paikkojen varaamiseen elokuviin tai muihin tapahtumiin.

Getty Images / Karneg
On kaksiosainen prosessi, jonka avulla Amazon Echo -käyttäjät voivat määrittää ääniostoksia. Sinun on syötettävä laitteeseen ostotiedot, mukaan lukien nimesi, osoitteesi, yhteystietosi ja laskutustietosi. Jos olet jo Amazon Prime -jäsen, sinun tarvitsee vain ladata Alexa-sovellus, kytkeä Echo ja liittää laite Wi-Fi-verkkoon. Äänitilauksen toinen osa on tilauksen tekeminen. Yksi hieno Echo-ominaisuus on laitteen kyky muistaa aiemmat ostoksesi ja jopa muistuttaa sinua, kun sinun on järjestettävä tuotteita uudelleen. Alexa voi myös suositella tuotteita asiakasarvostelujen perusteella ja soveltaa automaattisesti kuponkeja tai alennuksia tilaukseesi. Voit myös päättää, haluatko asettaa Alexa-äänikoodin tahattomien tilausten estämiseksi.

Alexa / Echo-laitteen ostaminen ääniominaisuuden avulla

Jotta voit käyttää laitetta äänitilausten tekemiseen, sinun on varmistettava, että Purchase By Voice on aktivoitu. Puheella ostamisen tulisi olla oletusarvoisesti käytössä.

 1. Avaa Alexa sovellus.

 2. Valitse sovelluksen vasemmasta yläkulmasta valikkopainike.

 3. Napauta asetukset > Tilin asetukset.

 4. Napauta Ääniostot.

 5. Napauta Osta äänellä kytke se päälle (vaihtopainikkeen pitäisi muuttua täytetyksi siniseksi).

Alexan äänikoodin määrittäminen ei-toivottujen ostosten estämiseksi

Nelinumeroinen koodi auttaa varmistamaan, että teet vain tarvittavat tilaukset. Onneksi tämä voidaan tehdä helposti Alexa-sovelluksen kautta.

 1. Avaa Alexa-sovellus.

 2. Valitse sovelluksen vasemmasta yläkulmasta valikkopainike.

 3. Napauta Asetus > Tilin asetukset.

 4. Napauta Ääniostot.

 5. Vaihda Äänikoodi kytke päälle.

 6. Kirjoita nelinumeroinen koodi esiin tulevaan näppäimistöön ja valitse Tallentaa. Jos haluat muuttaa nelinumeroista koodia myöhemmin, voit valita Nollaa äänikoodi ja kirjoita uusi koodi.

Äänitilauksen tekeminen Alexa / Echo-laitteella

Kun laitteesi on liitetty ja sovellus on määritetty, olet valmis aloittamaan ääniostokset. Seuraa vain näitä yksinkertaisia ​​vaiheita.

 1. Sano ”Hei, Alexa” herättääksesi laitteen.

 2. Sano ”Tilaa” ja sen tuotteen nimi, jonka haluat tilata. Jos olet tilannut tuotteen Amazonilta aiemmin, Alexa lisää vastaavia tuotteita ostoskoriin. Saatat myös suositella Amazon’s Choice -tuotetta, jos tilaat jotain uutta.

 3. Sano ”Checkout Item”. Jos Alexa-äänikoodi on käytössä, sinun on puhuttava nelinumeroinen koodi tilauksen vahvistamiseksi.

 4. Tilaus tehdään, ja saat tilauksen vahvistuksen ja toimituspäivän.