Skip to content

Alexan nimen muuttaminen Amazon Echo -laitteessa

19 de maaliskuu de 2021

Et halua soittaa Echo-laitteeseesi tai muihin laitteisiin Alexa? Vaihda nimi! Amazon tarjoaa muita ”herätyssanoja” kaikuusi varten ja yksinkertaisen tavan aktivoida ne.

Kuinka muuttaa Alexan nimeä kysymällä sitä

Vaikka saattaa tuntua siltä, ​​että Alexa kuuntelee nimeään, se kuuntelee herätyssanaa, joka käskee sen herätä ja alkaa kuunnella komentoja ja kysymyksiä. Ja parasta on, että sinun ei tarvitse mennä vaeltelemaan asetuksissa vaihtaaksesi tätä sanaa. Pyydä Alexaa tekemään se puolestasi.

 1. Kysy: ”Alexa, voimmeko muuttaa nimesi?”
 2. Se kysyy, haluatko soittaa sille Amazon, Tietokone tai Kaiku. Ehkä voit kutsua sitä HAL: ksi tulevaisuudessa, mutta se ei voi vielä mennä muokatulla nimellä.
 3. Vastaa haluamallasi nimellä. (Se, että se voi mennä nimellä Tietokone, muuten, osoittaa, että Alexalla on melko huumorintaju.)
 4. Jos päätät, ettet ole aivan valmis vaihtamaan Alexan nimeä, sano: Peruuttaa.

Alexan nimen vaihtaminen Alexa-sovelluksessa

Voit käyttää sovellusta myös älypuhelimessasi tai tablet-laitteessasi, jota käytit alkuasetuksissa.

 1. Käynnistä Alexa-sovellus. Vaihtoehtoisesti voit käydä osoitteessa https://alexa.amazon.com millä tahansa tietokoneella.
 2. Napauta hampurilainen valikkopainiketta. Se on kuvake, jossa on kolme vaakasuoraa viivaa. (Jos käytät verkkosivustoa, voit ohittaa tämän vaiheen.)
 3. Valita asetukset valikosta.
 4. Napauta Kaiku laite jonka nimen haluat muuttaa.
 5. Selaa tätä luetteloa alaspäin ja valitse Herätä sana.
 6. Jos et ole koskaan muuttanut sitä, nykyisen herätyssanan tulisi olla Alexa. Napauta nimi tuottaa luettelon vaihtoehdoista.
 7. Kun olet valinnut vaihtoehdon, napauta Tallentaa -painiketta.

Voi kestää muutaman minuutin, ennen kuin Amazon Echo -kaiutin alkaa reagoida uuteen nimeen, mutta se muuttuu yleensä uudeksi herätyssanaksi alle 30 sekunnissa.