Skip to content

Aloita suosikki-esityiesi live-katselu Kodi-sovelluksella

20 de maaliskuu de 2021

Vaikka Kodissa ei ole sisäänrakennettua toimintoa suoran television katselemiseen, on olemassa useita hyviä tapoja saada suoratoisto-TV kaikkiin laitteisiin, joissa on Kodi-sovellus.

Kuinka katsella suoraa televisiota Kodissa Live TV -lisäosan avulla

Nämä lailliset ilmaiset lisäosat ovat paras veto, ja niiden asentaminen on erittäin yksinkertaista.

Jotkut lisäosat vaativat suoratoistopalvelun tilauksen, kun taas toiset ovat täysin ilmaisia, kuten Cheddar, BBC iPlayer, Pluto TV ja Comet. Jos sinulla on tilaus palveluista, kuten Playstation Vue, MLB TV, DAZN, Fox Sports Go tai USTV Now, löydät helposti käytettäviä lisäosia Kodiin asennettaviksi.

 1. Aloita avaamalla Kodi. Tulet Kodi-käyttöliittymän päävalikkoon. Katso vasemmalle ja valitse Lisäosat.

 2. Valitse ladata välilehtien luettelon alaosassa.

 3. Selaa alaspäin ja napsauta Video-lisäosat.

 4. Selaa luetteloa, kunnes löydät haluamasi lisäosan, ja valitse sitten se.

 5. Kodi vie sinut sivulle, joka on omistettu valitsemallesi lisäosalle. Valitse alareunasta Riippuvuudet saadaksesi selville, mitä lisäohjelmistoja asennetaan, jotta lisäosa toimisi oikein. Kun olet valmis, valitse Peruuttaa perääntyä.

  On hyvä tarkastella näitä varmistaaksesi, ettei mitään varjoa tapahdu, vaikka Kodi-tiimi arvioi ja hyväksyy kaikki oletusvaraston lisäosat.

 6. Palaa lisäosasivulle valitsemalla Asentaa Asenna lisäosa. Kodi näyttää sinulle riippuvuudet uudelleen. Valitse OK jatkaa.

 7. Kodi lataa ja asentaa lisäosan ja kaikki tarvittavat riippuvuudet. Näet ilmoitukset, kun jokainen asentaa onnistuneesti, kun taas viimeinen viesti kertoo lisäosiesi asennuksista.

 8. Palaa Kodin lisäosat -sivulle. Valitse tällä kertaa Videolisäosat välilehti. Näet äskettäin ladatun lisäosan ponnahdusikkunan ikkunan rungossa. Valitse se käynnistääksesi sen.

 9. Kodi avaa lisäosasi. Sieltä voit selata ja etsiä TV-virran aloittaaksesi katselun!

Kuinka katsella suoraa televisiota Kodissa Google Chromen avulla

Tämä menetelmä toimii vain, jos Google Chrome on käytettävissä laitteellasi. Kodille on lisäosa, joka voi käynnistää laitteesi Google Chromen asennuksen kioskitilassa, eli rajoja ei ole. Se antaa tavallisen sovelluksen vaikutuksen ja yhdistettynä monien suoratoistopalvelujen käytettävissä olevaan verkkoliittymään. Tuloksena on usein sujuva ja helposti navigoitava kokemus.

Kuinka katsella suoraa televisiota Kodissa PVR: n avulla

On olemassa muutama tapa katsella suoraa televisiota PV: n kautta Kodissa. Voit muodostaa yhteyden olemassa olevaan PVR-laitteeseen, joka on kytketty kotisi verkkoon, tai voit asettaa TV-viritinkortin tietokoneellesi, jossa on Kodi. Joko niin, Kodi tarjoaa joukon PVR-asiakaslisäosia, joiden avulla voit muodostaa yhteyden PVR-laitteeseesi ja katsella suoraa televisiota suoraan Kodin kautta.