Skip to content

Aloita urasi 3D-muodossa yhdessä näistä kaupungeista

20 de maaliskuu de 2021

Koska elokuva-alan keskus, Kalifornia on aina ollut tietokonegrafiikan kasvualusta, eikä ole mikään salaisuus, että LA: ssa ja San Franciscossa on perinteisesti ollut paljon 3D-töitä. Kilpailu näillä alueilla on kuitenkin kovaa, ja korkeat elinkustannukset voivat tehdä ”uskon harppauksen” muuttamisesta melko vaarallisen.

Tässä on kaupunkeja, joissa mielestämme englanninkielisillä työnhakijoilla on parhaat mahdollisuudet löytää työtä 3D-taiteilijana kohtuullisessa ajassa. Kaikki nämä alueet ovat joko nousussa tai jo vakiintuneet, kun on kyse 3D-tietokonegrafiikan töistä.

Vaikka työpaikkojen kasvu CG-teollisuudessa on keskimääräistä korkeampi verrattuna moniin Yhdysvaltain markkinoihin, olisi naiivia sanoa, että 3D-työpaikkoja on ”runsaasti”. Tämän luettelon kaupungit ovat hyvä paikka aloittaa etsiminen, mutta edes vankalla kelalla siirtyminen johonkin näistä paikoista ei takaa, että löydät heti työtä CG-taiteilijana. Käytä näitä alueita lähtökohtana, mutta muista aina, että ympäri maailmaa on hajallaan satoja pienempiä studioita, jotka ovat yhtä arvoisia tutkimuksellesi. Katso tämä interaktiivinen kartta useimmista maailman pelistudioista – mahtava resurssi ja ehdottomasti näkemisen arvoinen.

Vancouver, BC

Asetimme Vancouverin etusijalle. Osittain siksi, että se on upea kaupunki, mutta enemmän siksi, että Vancouver on missä se on 3D: n suhteen.

Pixar, Digital Domain, ILM, Sony Imageworks, Moving Picture Company, Rhythm & Hues, Method Studios, Image Engine – kaikilla on studiot Vancouverissa, ja se on vain suuria nimiä.

Niille, jotka haluavat murtautua peliteollisuuteen, Rockstar, Ubisoft, Relic, Next Level, Disney Online, Capcom ja Nintendo Canada ovat tärkeimpiä toimijoita kymmenien pienempien kehittäjien joukossa.

Vancouverin studiot ovat samassa naapurustossa kuin muutamat alan parhaat koulut, joten täällä on terve kilpailu. Hyvät uutiset? Jos kelasi ei ole tarpeeksi hyvä saapuessasi, ainakin tiedät, että muutaman korttelin varrella tiellä on resursseja, jotka voivat auttaa sinua parantamaan sitä.

Los Angeles County, Kalifornia

LA on vähän kuin Vancouver, mutta enemmän studioita ja enemmän saastumista. Hollywood ei ole kaikille, mutta myyt itseäsi lyhyellä aikavälillä, jos olet kiinnostunut 3D: stä ja älä ainakaan harkitse Southern Calia. Suurempien LA-alueiden studioiden määrä on melko hämmästyttävä.

Elokuvaa ja animaatiota varten sinulla on Dreamworks, Digital Domain, Walt Disney Animation, Blur, Rhythm & Hues, Sony Pictures Imageworks, Vanguard, Zoic ja huomattava joukko pienempiä taloja, joissa on erilaisia ​​erikoisominaisuuksia FX- tai liikegrafiikassa.

Pelikehityksen puolella: 2k Games, Activision, Infinity Ward, Blizzard, EA, Insomniac, Square Enix, Buena Vista / Disney Interactive, Konami, Treyarch, THQ jne.

Suur-Lontoo ja Kaakkois-Englanti, Iso-Britannia

Lontoossa sijaitsevan Bournemouthin yliopiston vahvasta animaatio-ohjelmasta valmistuneet ovat saaneet osakseen tukea 3D-tuotannon keskukseksi Yhdysvaltojen / Kanadan ulkopuolella.

Elokuva- ja kaupallisiin töihin Framestore, Double Negative, Moving Picture Company ja The Mill ampuvat nykyään kaikkia sylintereitä.

Myöskään pelinkehittäjät eivät ole niukasti Ison-Britannian pääkaupungissa – melkein kuin jokainen julkaisija, joka halusi läsnä olla Euroopassa, päätti perustaa myymälän Lontooseen. Activision, Atari, Buena Vista UK, Criterion, EA, Eidos Interactive, Konami, Lionhead, Rockstar, Sega ja Square Enix ovat kaikki täällä. Aloita työskentely kyseisen väärennetyn aksentin parissa … tarkoitamme … demorullaa.

San Francisco / Bay Area, Kalifornia

Huoneen kahden valtavan norsun (Pixar & ILM) lisäksi Bay Area on hieman kevyempi kuin edelliset merkinnät elokuvateollisuuden mahdollisuuksien suhteen. Mutta Pixar ja LucasArts pelaavat toista viulua kenellekään, joten San Francisco ansaitsee paikan luettelon yläosassa. Valitettavasti San Francisco menetti satoja tehostetöitä, kun Orpokoti suljettiin vuonna 2009.

Pelikehityksen puolella näkymät ovat jonkin verran paremmat. Sinulla on 2K-pääkampus, Eidos, Capcom, NAMCO, LucasArts, Maxis, Ubisoft, Linden Lab (Second Life) ja Zynga monien pienempien studioiden joukossa. Bay on melko hyvä paikka olla pelikehittäjä.

Montreal, QC

Montreal näyttää olevan nouseva kaupunki.

Täysin valtavan Ubisoft-studion lisäksi Square Enix ilmoitti marraskuussa 2011, että he tuovat satoja uusia työpaikkoja Montrealiin avaamalla uuden studion ja lisäämällä henkilöstöä Eidos Interactive -palveluun. Muita merkittäviä peliteollisuuden edustajia ovat BioWare, EA ja THQ.

Visuaalisten tehosteiden parissa on Modus FX (joka valmisti laukausta kuudelle elokuvalle vuonna 2011), ja Hybride, Ubisoftin tytäryhtiö, jolla on pitkä luettelo heidän nimensä ominaisuuksista.

Huomionarvoista – jos olet ohjelmistosuunnittelija, Autodeskin Media Entertainment Divisionin (Think, Maya, Max, Mudbox, Softimage jne.) Pääkonttori sijaitsee Montrealissa.

Toronto, ON

Arc Productions (entinen Starz) on Toronton ainoa todellinen läsnäolo ominaisuusanimaatiossa, mutta on paljon pienempiä putiikkeja, jotka tekevät liikkuvaa grafiikkaa ja kaupallista työtä.

Monet pienemmistä taloista ovat erikoistuneet – esimerkiksi yksi myymälä saattaa tehdä pääasiassa kaupallista VFX: ää, kun taas toinen keskittyy pääasiassa arkkitehtoniseen visualisointiin. Sen sijaan, että luettaisit ne kaikki täällä, tutustu tähän luetteloon, joka tiivistää perusteellisesti Kanadan elokuva- ja VFX-teollisuuden.

Täältä ei löydy niin monta pelistudiota kuin Vancouverissa, mutta on joitain isoja nimiä, kuten Ubisoft, Rockstar, Disney Interactive ja Zynga (joka näyttää pääsevän melkein jokaiseen Pohjois-Amerikan suurkaupunkiin tällä kertaa) kohta).

Seattle, Bellevue, Kirkland, Redmond, WA

Seattle saattaa olla suurin kaupunki, mutta Puget Sound -alue on todella osiensa summa.

Vaikka ihmisille, jotka haluavat työskennellä elokuvien tai visuaalisten tehosteiden parissa, ei ole paljon vaihtoehtoja, osittain tietyn Redmondissa sijaitsevan valtavan ohjelmistoyrityksen ansiosta, peliteollisuudella on erittäin vahva läsnäolo täällä.

Bungie on Kirklandissa, Microsoft Game Studios ja (ironisesti) Nintendo ovat molemmat Redmondissa, Valve ja Sucker Punch herttuasivat sen Bellevueessa, ja lopuksi sinulla on Linden Labs, Zynga ja NCsoft West Seattlessa. Joten kyllä, Tyynenmeren luoteisosassa on vaihtoehtoja.

Toinen syy, jonka mukaan otin mukaan Seattlen: Ei voida kiistää, että koko tämä alue on teknologian lämmitin. Seattlessa oleminen helpottaa ehdottomasti teollisuuden työpaikkojen hakemista Vancouverissa (tai Portlandissa tai jopa San Franciscossa) kuin jos asuisit esimerkiksi Texasissa.

Austin (ja vähemmässä määrin Houston), TX

Toisin kuin olisin antanut ymmärtää vain minuutti sitten, Texasissa ei juurikaan ole työpaikkoja tietokonegrafiikkateollisuudessa – itse asiassa kaukana siitä.

Ymmärrämme, että Austin ja Houston ovat yli 150 mailin päässä toisistaan, mutta pidämme niitä tässä luettelossa. Austin on ehdottomasti hedelmällisempi laidun, mutta jos etsit työtä siellä, ei voi satuttaa pitämään Houstonia mielessä.

BioWare Austin päätti äskettäin tuotannon erittäin odotetulla Tähtien sota MMO: lla Vanha tasavalta, ja jos tiedät jotain MMO-tyylilajista, tiedät, että kehittäjän työ ei ole koskaan valmis. Olettaen, että peli on onnistunut, BioWaressa pitäisi olla paljon työtä tulevina vuosina.

MMO: ista puhuen Blizzardilla ja Zyngalla on molemmat studiot Austinissa NCsoftin ja Mac-kustantajan Aspyr Median rinnalla. Houstonin pelikehittäjien markkinat ovat melko kuivat, mutta Archimage tekee monenlaisia ​​CG-töitä animaatiosta arkkitehtoniseen visualisointiin.

Lopuksi, Texasin öljyteollisuuden läsnäolon ansiosta saatat löytää mahdollisuuksia käyttää 3D-taitojasi öljy-yhtiössä. Vaikka pidä mielessä, sinun on todennäköisesti opittava uusi ohjelmisto, ja on melko epäilyttävää, että ne antavat sinun suunnitella videopelihahmoja kellon ollessa.

Ulkomailla

Mikään edellisistä ehdotuksista ei kutita mielikuvitustasi? Ehkä on aika muuttaa ulkomaille? Tai Connecticutiin? Tässä on joitain poikkeavuuksia ja kansainvälisiä vaihtoehtoja:

  • Wellington, Uusi-Seelanti – WETA Digital
  • Greenwich, Connecticut – Sininen taivas
  • Rockville, Maryland – Bethesda Softworks
  • Sydney, Australia – Animal Logic, Konami, Sega, Take 2 Interactive
  • Glasgow, Skotlanti – Axis Entertainment
  • Edinburgh, Skotlanti – Rockstar North
  • Sao Paulo, Brasilia – Disney Interactive, EA Brasilia, Ubisoft
  • Madrid, Espanja – EA Spain, ota 2 Espana