Skip to content

Amazon Fire TV -tikkuasi helpottaa Live TV: n löytämistä

23 de kesäkuu de 2021

Fire TV tukee useita Live TV -palveluita, mutta sillä ei ole väliä, jos et löydä mitään niistä. Tekemällä muut Live TV -vaihtoehdot löydettäviksi uudella päivityksellä pyritään pitämään sinut Amazon Fire TV -käyttöliittymän sisällä.

Jos sinulla on vaikeuksia seuloa kaikkea YouTube TV: tä, Sling TV: tä, Hulu + Live TV: tä, Pluto TV: tä ja muita tarjontaasi Fire TV: lläsi, uuden päivityksen pitäisi helpottaa hakua.

Mikä uusi päivitys? Kuten Amazon Fire TV -blogissa selitettiin, uusi päivitys helpottaa suorien TV-kanavien hakua eri sovelluksista.

Kuinka se toimii? Kun muutokset on toteutettu täysin – YouTube TV: n pitäisi tulla markkinoille tänään; Hulu + Live TV seuraavien parin viikon aikana – näet heidän täyttävän Fire TV: n Live-välilehden, Channel Guide ja On Now -osion. Tietenkin sinun on ladattava heidän sovelluksensa ja kirjauduttava sisään ensin.

Voit myös siirtyä Fire TV: n integroituun kanavaoppaaseen nähdäksesi täydellisen ohjelmointioppaan sekä asettaa suosikkikanavasi, jotka vaikuttavat sitten haluamiisi kanaviin selausriveillä.

Alexan tuki: Jos et halua navigoida manuaalisesti tietylle kanavalle, voit käyttää Alexaa sen sijaan sanomalla: ”Alexa, viritä ESPN: ään” tai ”Alexa, etsi Rick & Morty. ” Amazon toteaa kuitenkin, että jotkut toiminnot vaihtelevat sovelluksen mukaan.

Bottom line: On helpompaa kuin koskaan jättää fyysiset kaapelilaatikot taaksepäin ja omaksua suoratoisto, mutta kokemusta voidaan aina parantaa. Tämä Fire TV: n päivitys on yksi esimerkki ja todiste siitä, että siellä on aina jotain katsottavaa. Tarvitset vain oikeat työkalut sen löytämiseen.

Via: Amazon Fire TV -blogi

Lisätietoja Fire TV: stä