Skip to content

Amazon-jalkakäytävän poistaminen käytöstä ja sammuttaminen

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Siirry Alexa-sovelluksessa kohtaan asetukset > Tilin asetukset > Amazonin jalkakäytävä.
 • Poista yksi tai molemmat käytöstä: Jalkakäytävä ja tai Yhteisön löytäminen.
 • Voit ottaa nämä takaisin käyttöön milloin tahansa samoilla vaiheilla ja yksinkertaisesti siirtämällä asiat takaisin.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit kieltäytyä Amazon Sidewalkista ja yhteisön löytämisestä yhdessä. Siinä käsitellään myös sitä, miten yhteisön etsiminen voidaan poistaa käytöstä vain pitäen Sidewalk päällä.

Poista Amazon Sidewalk and Community Finding käytöstä

Etkö halua osallistua Amazonin yhteisöverkkokokeiluun, Amazon Sidewalk? Pääset siitä muuttamalla joitain asetuksia Alexa-sovelluksessa. Seuraavat vaiheet koskevat kaikkia Amazon-tiliisi liitettyjä Echo- ja Ring-laitteita, ja ne poistavat sekä Sidewalk- että Community Finding -ominaisuudet käytöstä.

 1. Avaa Alexa-sovellus.

 2. Napauta Lisää.

 3. Napauta asetukset.

 4. Napauta Tilin asetukset.

 5. Napauta Amazon Sidewalk.

 6. Jos Käytössä-painikkeen vieressä oleva painike on sininen, olet tällä hetkellä ottanut käyttöön Amazon-jalkakäytävän. Voit kieltäytyä napauta tai liu’uta painiketta vasemmalle. Komento muuttuu Disabled-tilaksi ja painike muuttuu erittäin vaaleansiniseksi.

Se siitä! Olet poistanut käytöstä Amazon Sidewalkin, joka myös poistaa automaattisesti käytöstä yhteisön etsinnän.

Yhteisöhaku on osa jalkakäytävää, jonka avulla voit muodostaa yhteyden naapureihin käyttämällä mitä Amazon kutsuu ’jalkakäytävän silloiksi’. Nämä sillat liittävät periaatteessa kaikki Echo- ja Ring-laitteesi kaikkiin naapureihisi, joten jos se on suurin huolesi, sinun kannattaa sammuttaa se. Jotkut ihmiset pitävät kuitenkin mieluummin Amazon Sidewalk -toiminnosta ja sammuttavat vain yhteisön löytämisen. Se on hieman erilainen prosessi, mutta yhtä helppoa.

Poista vain yhteisön löytäminen käytöstä

Voit poistaa vain yhteisön löytämisen käytöstä (mutta pitää jalkakäytävä päällä) seuraavasti:

 1. Avaa Alexa-sovellus.

 2. Napauta Lisää.

 3. Napauta asetukset.

 4. Napauta Tilin asetukset.

 5. Napauta Amazonin jalkakäytävä.

 6. Napauta Yhteisön löytäminen.

 7. Yhteisön etsintä -ruudussa napauta tai liu’uta painiketta vasemmalle. Painike muuttuu hyvin vaaleansiniseksi, mikä osoittaa, että ominaisuus on kytketty pois päältä.

 8. Käytä nuolta tai liu’uta yksi näyttö taaksepäin Amazon Sidewalk -näyttöön. Vahvista, että yhteisön löytäminen näkyy käytöstä poissa käytöstä.

Näin poistat yhteisön löytämisen käytöstä pitäen Amazon Sidewalk -laitteen päällä. Voit aina kytkeä jommankumman tai molemmat asetukset takaisin noudattamalla yllä olevia vaiheita ja yksinkertaisesti siirtämällä liukusäädintä toiseen suuntaan.