Skip to content

Amazon Prime -sarjan parhaat ohjelmat juuri nyt (maaliskuu 2021)

4 de huhtikuu de 2021

Amazon Prime Video -sovelluksella on enemmän upeita esityksiä kuin saatat arvata, ja olemme koonneet parhaat parhaat täältä avuksesi. Etsitpä sitten jännittävää draamaa, vaihtoehtoista historiaa, tieteiskirjallisuutta tai hilpeää komediaa, Amazon Prime tarjoaa sinulle näyttelyn.

Invincible (2021): The Walking Deadin uusin show Robert Kirkman

IMDb-luokitus: ei sovelleta

Genre: Animaatio, Seikkailu

Pääosissa: Steven Yeun, JK Simmons, Sandra Oh

Luonut: Robert Kirkman, Cory Walker

Luokitus: TV-MA

Vuodenajat: 1

Voittamaton on viimeisin tv-sarja Kävelevä kuollut luoja Robert Kirkman. Skybound / Image-sarjakuvan perusteella se kertoo maailman tehokkaimman supersankarin (JK Simmons) teini-ikäisestä pojasta (Steven Yeun). Isänsä epäjumalana hän oppii hitaasti käyttämään omia supervoimiaan ja saa itseluottamuksen. Mutta hänen isänsä pitää pimeää salaisuutta, joka muuttaa hänen maailmansa ikuisesti. Näyttelyssä on joukko suurnimi-lahjakkuuksia, kuten Sandra Oh, Mahershala Ali, Mark Hamill, Jon Hamm ja paljon muuta.

La Templanza (2021): Laaja historiallinen romantiikka

IMDb-luokitus: ei sovelleta

Genre: Draama

Pääosissa: Rafael Novoa, Leonor Watling, Nathaniel Parker

Luonut: ei sovelleta

Luokitus: ei sovelleta

Vuodenajat: 1

Katsoitko kovaa katselua Bridgerton ja nyt kaipaat lisää romansseja? Antaa La Templanza mahdollisuus. María Dueñasin romaaniin perustuva draama sijoittuu 1860-luvulla kolmeen kaupunkiin – Mexico Cityyn, Havannaan ja Espanjaan. Kun itse tekevä ihminen menettää koko omaisuutensa, hän yrittää rakentaa elämänsä samalla kun palauttaa viinitarhan entiseen loistoonsa ja houkuttelee taistelevaa leskiä, ​​jolla oli sen omistama.

Heidän merkkinsä tekeminen (2021): Uudet dokumenttisarjat jalkapallofaneille

IMDb-luokitus: ei sovelleta

Genre: Dokumentti, Urheilu

Pääosissa: Eddie Betts, Leon Cameron, Stephen Coniglio

Luonut: ei sovelleta

Luokitus: TV-14

Vuodenajat: 1

Tämä on sinulle, urheilun ystävät. Heidän merkkinsä tekeminen on dokumenttisarja Australian jalkapalloliigasta (AFL). Se seuraa kuutta pelaajaa kuudesta eri joukkueesta valmistautuessaan vuoden 2020 suurfinaaliin.

Flack (2019): PR: n ’Devil Wears Prada’

IMDb-luokitus: 7,0 / 10

Genre: Komedia, Draama

Pääosissa: Anna Paquin, Lydia Wilson, Rebecca Benson

Luonut: Oliver Lansley

Luokitus: TV-14

Vuodenajat: 2

Flack tähtiä Todellinen veri näyttelijä Anna Paquin Robynina, suhdetoiminnan ”flack”, jonka tehtävänä on siivota edustamiensa vaikeiden julkkisten kuvat, vaikka hänen oma elämänsä hajoaisikin. Jos haluat katsella mätäneen yrityksen mätää ihmisiä hauskana ja sotkuisena samanaikaisesti, saatat pitää tästä esityksestä.

Suuret eskapistit (2021): parhaat insinöörit loukkuun autiolla saarella

IMDb-luokitus: 5.3 / 10

Genre: Tosi-tv

Pääosissa: Richard Hammond, Tory Belleci

Luonut: Chimp Productions

Luokitus: 13+

Vuodenajat: 1

Suuret eskapistit on Richard Hammondin viimeisin projekti (Suuri kiertue) ja Tory Belleci (MyyttiBusters). Kuusiosainen sarja menee pariin autio saarella, jossa heidän on käytettävä teknisiä taitojaan selviytyäkseen ja muuttamaan väliaikainen koti paratiisisaareksi. Jos katsot Selviytyjä mutta tuntuu siltä, ​​että kaikki mitä puuttuu on enemmän tiedettä, tämä näyttely voi olla sinulle.

The Expanse (2015): Paras Noir-scifi pelastettu Syfylta

IMDb-luokitus: 8,5 / 10

Genre: Scifi, Draama, Mysteeri

Pääosissa: Stevenin salmi, Cas Anvar, Dominique Tipper, Wes Chatham

Luonut: Mark Fergus, Hawk Ostby

Luokitus: TV-14

Vuodenajat: 5

Laajennus on puhtainta tieteiskirjallisuutta, joka maalaa ihmiskunnan asuttaman aurinkokunnan rakeisissa, realistisissa yksityiskohdissa ja satulalla salamurhalla, joka tarttuu sinuun eikä anna irti. Amazon veti tämän scifi-noir-mestariteoksen roskakorista, kun Syfy purkitti sen kolmen vuodenajan jälkeen, joten se ei pääty myöskään tarinan puolivälissä.

Kausi 5 jakaa miehistön Rocinante. Jotkut heistä metsästävät terroristia Marcos Inarosta, kun taas Amos (Wes Chatham) palaa maahan ja kohtaa menneisyytensä.

Wilds (2020): ’Perhojen herra’ tapaa kadonneen

IMDb-luokitus: 7,2 / 10

Genre: Draama

Pääosissa: Rachel Griffiths, Sophia Ali, Sarah Pidgeon

Luonut: Sarah Streicher

Luokitus: TV-14

Vuodenajat: 1

Salaperäisen draamasarjan fanit Kadonnut saatat haluta antaa Villit yritys. Esitys keskittyy ryhmään eri taustoista teini-ikäisiä tyttöjä, jotka selviävät lentokoneen onnettomuudessa ja törmäävät yhteen siteissä odottaessaan pelastusta autio saarella. Matkan varrella he huomaavat, että tapahtumat eivät ole niin satunnaisia ​​kuin miltä ne näyttävät. Kierre!

Bosch (2014): Paras kausiluonteinen menettelytila, jossa on tilaa hengittää

IMDb-luokitus: 8.4 / 10

Genre: Rikos, draama, menettelytavat

Pääosissa: Titus Welliver, Jamie Hector, Amy Aquino

Luonut: Eric Ellis Overmyer

Luokitus: TV-MA

Vuodenajat: 7

Tämä poliisimenettely seuraa LA: n murhaa etsivää Harry Boschia (Titus Welliver), joka yrittää ratkaista yhden murhan samalla kun hänet vedetään toisen yli oikeuteen sarjan avautuessa. Toisin kuin useimmat nykyaikaiset menettelytavat, jokainen kausi keskittyy yhteen tapaukseen, jolloin tarinan on aikaa hengittää ilman tarvetta sitoa kaikkea siistillä jousella jokaisen jakson lopussa.

Sneaky Pete (2015): Paras kultaisen sydämen huijari

IMDb-luokitus: 8.1 / 10

Genre: TV-MA

Pääosissa: Giovanni Ribisi, Marin Ireland, Shane McRae

Luonut: Bryan Cranston, David Shore

Luokitus: TV-MA

Vuodenajat: 3

Sneaky Pete on huijari (aina katsottava Giovanni Ribisi), joka omaksuu vanhan sellikaverinsa identiteetin, jotta hän voi piiloutua pettämältä pahalta gangsterilta (yhtä katsottavalta Bryan Cranstonilta). Koska perhe ei ole nähnyt ”Petettä” lapsuudestaan ​​lähtien, perhe hyväksyy hänet enemmän tai vähemmän avosylin, mutta heillä on lopulta enemmän kuin tarpeeksi omia ongelmia, joista joissakin ”Pete” voi auttaa heitä.

Pojat (2019): Sankaritarina, jossa kaikki supersankarit eivät ole sankareita

IMDb-luokitus: 8.7 / 10

Genre: Toiminta, Supersankari, Pimeä komedia

Pääosissa: Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr

Luonut: Eric Kripke

Luokitus: TV-MA

Vuodenajat: 2

Pojat on pimeästi koominen näkemys miltä maailma voisi näyttää, jos supersankarit olisivat todellisia. Tämän maailman supersankarit ovat kaikkea muuta kuin sankarillista, ja niitä tukevat monikansallinen suuryritys ja ne ovat täynnä voimia, kuten lento, lasersäte, näkymättömyys, huippunopeus ja muut vanhat standardit.

Rakastettava häviäjä Hughie Campbell (Jack Quaid) putoaa varjoisaan ryhmään, joka tunnetaan nimellä The Boys sen jälkeen, kun hänen tyttöystävänsä on hävitetty supersankareihin liittyvässä tapahtumassa. Ultraviolentin Billy Butcherin (Karl Urban) johdolla kirjava ryhmä ottaa vastaan ​​kelmi-supersankareita usein kekseliäin ja verisin tavoin.

Ihmeellinen rouva Maisel (2017): Paras 1950-luvun kotiäiti-kääntynyt koomikko

IMDb-luokitus: 8.7 / 10

Genre: Komedia, Draama

Pääosissa: Rachel Brosnahan, Alex Borstein, Michael Zegen

Luonut: Amy Sherman-Palladino

Luokitus: TV-MA

Vuodenajat: 4

Ihmeellinen rouva Maisel on tarina nimellisestä rouva Maiselistä (Rachel Brosnahan) ja hänen matkastaan ​​keksiä itsensä uudelleen stand-up-sarjakuvana sen jälkeen kun hänen aviomiehensä (Michael Zegen) päättää, ettei hän halua enää mennä naimisiin.

Tämä Golden Globe -palkittu komedia on peräisin Amy Sherman-Palladinolta, ja hänen aikaisemman työnsä fanit löytävät paljon samaa: joukko omituisia hahmoja, pikavalintaikkuna ja älykäs kirjoittaminen.

Hyvä Omens (2019): Paras Armageddon-välttämisen komedia

IMDb-luokitus: 8.1 / 10

Genre: Komedia, Fantasia

Pääosissa: David Tennant, Michael Sheen, Frances McDormand

Luonut: Neil Gaiman, Terry Pratchett

Luokitus: TV-MA

Vuodenajat: 1

Se on maailman loppu, mutta kaikki eivät ole aivan aluksella koko asian kanssa. Demon Crowley (David Tennant) ja enkeli Aziraphale (Michael Sheen) ovat nauttineet ajastaan ​​maapallolla, eivätkä he ole vielä täysin valmiita siihen, että kaikki on ohi.

Profeetallisen noidan (Adria Arjona) jälkeläinen ja hänen kuolemastaan ​​vastuussa olevan miehen viimeinen juoma (Jack Whitehall) yhdessä kätevästi väärin sijoitetun antikristuksen (Sam Taylor Buck), enkeli ja demoni yrittävät suunnitella armageddon, joka on hieman vähemmän apokalyptinen kuin normi.

Fleabag (2016): Paras epämukavasti itsetietoinen komediadraama

IMDb-luokitus: 8.7 / 10

Genre: Komedia, Draama

Pääosissa: Phoebe Waller-silta, Sian Clifford, Olivia Colman

Luonut: Phoebe Waller-silta

Luokitus: TV-MA

Vuodenajat: 2

Kirppukassi on hauska ja joskus epämiellyttävä katsaus terävään, epäkunnioittavaan, surun kärsimään lontoolaiseen (Phoebe Waller-Bridge), joka ei ole nimetty koko sarjassa. Hän on selvästi Fleabag, mutta emme koskaan tiedä onko se hänen nimensä vai ei, vai onko sillä todella merkitystä.

Bridge loi, kirjoitti, tähditti ja johtaja tuotti tämän neljän seinää rikkovan komedian.

Miljardit (2016): Saippuainen melodraama korkeasta rahoituksesta

IMDb-luokitus: 8.4 / 10

Genre: Draama

Pääosissa: Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff

Luonut: Brian Koppelman, David Levien, Andrew Ross Sorkin

Luokitus: TV-MA

Vuodenajat: 5

Miljardeja on hedge-rahastonhoitajasta (Damian Lewis), joka saa rikkautensa ja voimansa yhä laittomilla teoilla. Paul Giamatti pelaa Yhdysvaltain asianajajaa Chuck Rhoadesia, jonka tehtävänä on saattaa toimihenkilö oikeuden eteen. Hyvin kirjoitettu ja erinomaisella näyttelijällä, Miljardeja on show kaikille, jotka nauttivat katsomasta houkuttelevia, joskin epämiellyttäviä hahmoja.

WuTang-klaani: Mikrot ja miehet (2019): Hip Hopin vaikutusvaltaisin ryhmä

IMDb-luokitus: 8,2 / 10

Genre: Dokumentti

Pääosissa: Cappadonna, Ghostface Killah, The GZA

Luonut: Sacha Jenkins

Luokitus: TV-MA

Vuodenajat: 1

Tämä neliosainen dokumentaatio kaivaa vaikutusvaltaisen hip-hop-ryhmän, Wu-Tang-klaanin, historiaan ja mytologiaan. Se kertoo heidän alkuaikoistaan ​​New Yorkissa ja heidän ensimmäisen maanalaisen singlensä julkaisemisen, kartoittaa heidän nousunsa hiphop-maailmassa ja päättyy sitten pohdintaan heidän popkulttuuristaan ​​ja musiikkiperinnöistään 25 vuotta myöhemmin. Sarja sisältää paljon arkistomateriaalia ja haastatteluja eloonjääneiden Wu-Tang-jäsenten kanssa, ja heidän kemia on täydessä näytössä.