Skip to content

Ansaitse Uber-hyvityksiä ja hanki Uber VIP -status

19 de maaliskuu de 2021

Yksi tapa pitää Uber-ratsastuskustannukset alhaisena on käyttää Uberin palkinto-ohjelmia: Uber Rewards, Uber-viittauskoodijärjestelmä ja Uber VIP. Uber Rewards ja sovelluksen viittauskoodijärjestelmä ovat kaikkien Uber-ratsastajien käytettävissä, kunhan ne ovat saatavilla heidän kaupungissaan. Uber VIP on kuitenkin vain ratsastajien käytettävissä, jotka ovat myös tiettyjen luottokorttiyhtiöiden asiakkaita.

Opi, mitä jokaisella palkinto-ohjelmalla on tarjottavanaan, kuinka rekisteröityä Uber Rewards -ohjelmaan ja kuinka käyttää Uber-viittauskoodeja.

Tämän oppaan ohjeet sisältävät vaiheet Uber Rewards -ohjelmaan rekisteröitymiseen sekä Uber-viittauskoodien käyttämisen Uber-mobiilisovelluksessa.

Uber-palkkiot ja Uber-hyvitykset

Uber Rewards on kanta-asiakasohjelma, joka perustuu pistejärjestelmään. Uber Rewards -jäsenet ansaitsevat pisteitä jokaisesta Uber-autokierroksille ja Uber Eats -aterialle kulutetusta dollarista. Uber antaa yhden pisteen jokaisesta dollarista, joka on käytetty UberPool- ja ExpressPool-ratsastuksiin sekä Uber Eatsilta ostettuihin aterioihin.

Jäsenet ansaitsevat myös kaksoispisteitä dollareista, jotka on käytetty UberX: n, UberXL: n ja Selectin matkoihin. Jäsenet ansaitsevat kolminkertaisia ​​pisteitä dollareista, jotka on käytetty Black and Black SUV -matkoihin.

Uber Rewards -pisteet voi lunastaa 5 dollarin Uber Cash -korotuksilla 500 pisteen välein. Jokainen 5 dollarin Uber Cash -palkinto voidaan käyttää Uber-ratsastusten tai Uber Eats -aterioiden maksamiseen.

Uber Cash- ja Uber-luottoja käytetään keskenään. Nämä ovat samat käteisbonukset, joita Uber palkitsee asiakkailleen. Kerran kutsutaan Uber-hyvityksiksi, Uber muutti näiden bonusten nimeksi Uber Cash.

Uber palkitsee jäsenyystasot

Uber Rewards -jäsenet voivat ansaita erilaisia ​​jäsenyystasoja. Jokaisella tasolla on erilaiset edut. Alimmasta korkeimpaan näihin tasoihin kuuluvat sininen, kulta, platina ja timantti.

Jos olet ansainnut alle 500 pistettä, olet sininen jäsen. Sinisillä jäsenillä ei ole muita etuja lukuun ottamatta pisteiden ansaitsemista ja pisteiden lunastamista 5 dollaria Uber Cashilla.

Kultajäsenet ovat ansainneet vähintään 500 pistettä. Etuihin sisältyy Uberin ensisijainen tekninen tuki ja joustavat peruutukset, mikä oikeuttaa heidät hyvityksiin, jos he peruuttavat matkan ja varaavat varauksen 15 minuutin kuluessa.

Uber Rewards -jäsenet saavuttavat Platina-tason, kun he ansaitsevat 2500 pistettä. Platinum-statusjäsenet saavat kaikki sinisen ja kullan jäsenet saamat edut, sekä UberX: n hintasuoja niiden kahden määränpään välillä, jolla he ajavat eniten, ja etusijalla olevat lentokentän noutot. Hintasuojaus suojaa korkeammilta hinnoilta kiireisinä aikoina.

Timanttitason jäsenet saavat kaikki yllä mainitut edut ja neljä lisäetua ansaittuaan 7500 pistettä, jotka ovat tarpeen Diamond-tason jäseneksi tulemiseen. Vain timanttitason edut sisältävät ensiluokkaisen tuen, erittäin arvostetut kuljettajat, ilmaiset päivitykset ja ilmaisen toimituksen kolmelle Uber Eats -aterialle puolen vuoden välein. Ilmaiset päivitykset ovat yllätyspäivityksiä premium-Uber-matkoille (kuten Uber Black), kun varaat UberX-matkan.

Uberin mukaan Uber Rewards -ohjelma on saatavilla kaikissa Yhdysvaltain kaupungeissa. Paras tapa varmistaa, että se on saatavana kaupungissa, on avata Uber-sovellus ja katsoa, ​​onko liittymiskutsu odottamassa sinua. Sen pitäisi näkyä päänäytöllä.

Kuinka rekisteröityä Uber-palkintoihin

Liity Uber Rewards -ohjelmaan:

 1. Avaa Uber-sovellus mobiililaitteellasi.

 2. Valitse kartan päänäytössä Hampurilainen valikossa -kuvake näytön vasemmassa yläkulmassa.

 3. Valitse Uber-palkinnot.

 4. Näkyviin tulee näyttö, joka sisältää perustiedot palkinto-ohjelmasta. Valitse tämän ruudun alaosasta Liity ilmaiseksi.

 5. Seuraava näyttö näyttää Uber Rewards -ohjelman ehdot. Tarkista tiedot ja valitse sitten Hyväksyä.

Mitä ovat Uber-viitteet?

Uber-viittauskoodien käyttäminen on tapa ansaita alennuksia Uber-matkoista kutsumalla ystäväsi rekisteröitymään Uber-sovellukseen.

Jokaiselle Uber-käyttäjälle annetaan erityinen kutsukoodi, jonka he voivat jakaa ystäviensä kanssa. Jos jaat erikoiskutsukoodisi ystävällesi ja tämä ystävä kirjautuu Uberiin käyttämällä koodiasi, Uber palkitsee molemmat alennuksilla Uber-matkoista.

Sovelluksen mukaan ystävät, jotka käyttävät koodiasi Uber-ilmoittautumiseen, saavat 2 dollarin alennuksen kolmelta ensimmäiseltä matkaltaan. Henkilö, joka jakoi koodinsa, saa 5 dollarin alennuksen seuraavasta kyydistään, kun vasta rekisteröitynyt ystävä ottaa ensimmäisen Uber-matkansa.

Alennuksia voidaan käyttää vain maassasi, ja ne vanhenevat 60 päivän kuluessa, ellei niitä käytetä.

Kuinka käyttää Uber-viittauskoodeja

Voit hyödyntää Uber Referral -koodialennuksia hyödyntämällä ja jakamalla kutsukoodisi ystävillesi. Tämä voidaan tehdä Uber-mobiilisovelluksella.

 1. Valitse Hampurilainen valikossa -kuvake pääruudun vasemmassa yläkulmassa.

 2. Valitse Ilmaiset ratsastukset.

 3. Erityinen kutsukoodisi näkyy ruudun alaosassa valkoisessa tekstiruudussa. Voit jakaa koodisi kahdella tavalla:

  • Valitse Kutsua ystäviä ruudun alaosassa ja valitse sitten luettelosta yhteystieto, jonka kanssa koodi jaetaan.
  • Valitse Jaa -kuvaketta (kolme yhdistettyä pistettä erikoiskooditekstikentässä) ja valitse sitten jokin viestisovelluksen vaihtoehdoista. Siellä on ennalta tehty viesti, joka sisältää erikoiskoodisi. Lähetä täältä koodisi samalla tavalla kuin mikä tahansa muu viesti haluamastasi sovelluksesta.

Uber VIP: Erityinen palkitsemisohjelma tietyille luottokortin haltijoille

Uber VIP on yksinomainen palkinto-ohjelma American Express -kortinhaltijoille. Uber VIP oli saatavilla rajoitetulle määrälle uskollisia Uber-asiakkaita riippumatta siitä, olivatko he Amex-kortinhaltijoita. Uber Rewards -ohjelman noustessa Uber kuitenkin sulki muut kuin Amex-kortinhaltijat käyttämään Uber VIP: tä.

Ei ole paljon etuja, jotka tulevat Uber VIP -jäseneksi. Silti muutamat sen edut ovat hyödyllisiä. Pienemmät, vähemmän tunnetut Uber VIP -jäsenyyden edut sisältävät vain ottelun Uber-kuljettajien kanssa, joilla on vähintään 4,8 tähden luokitus, ja Uber VIP -kuljettajien ajamilla korkealaatuisilla autoilla.

Uber VIP: n suurin hyöty on vuotuinen 200 dollarin Uber Cash -bonus, jonka VIP-jäsenet saavat jäsenyydestään American Express Consumer Platinum -kortilla tai Centurion-kortilla. Uberin mukaan nämä kortinhaltijat voivat olla Uber VIP -jäseniä ja saada 200 dollarin Uber Cash (krediitti) -bonuksen. Bonus on 200 dollaria Uber-hyvityksissä, jotka maksetaan kuukausittain kerralla joka vuosi, kun olet Amex-kortin jäsen.

Joka kuukausi Uber VIP -jäsenille annetaan 15 dollaria Uber Cashia. Tämä Uber Cash myönnetään kuukausittain paitsi joulukuussa, jolloin Uber VIP -jäsenet saavat 20 dollarin bonuksen normaalin saamansa 15 dollarin Uber Cashin lisäksi.

200 dollarin Uber Cash -palkintoa voidaan käyttää kaikissa Uber-palveluissa Yhdysvalloissa. Kuukausipalkinnot vanhenevat jokaisen kuukauden lopussa, ellei niitä käytetä. Luotot eivät kaadu.

Uber pitää Uber VIP -ohjelmaa ja Uber Rewards -ohjelmaa täysin erillään toisistaan. Joten Uberin käyttäjät voivat vaatia palkkioita molemmilta palkinto-ohjelmilta.