Skip to content

Avaa BlackBerryn lukitus vaihtaaksesi operaattoria tai verkkoa

19 de maaliskuu de 2021

Vaikka matkapuhelimessa on sopimus tietyn operaattorin kanssa, se on lukittu, mikä tarkoittaa, että sitä ei voida käyttää minkään muun kantoaallon kanssa. Jos haluat käyttää puhelinta toisen operaattorin kanssa, sinun on avattava se.

Ennen vuotta 2014 puhelimen lukituksen avaaminen oli riskialtista liiketoimintaa – se voi mitätöidä takuun ja vahingoittaa puhelinta korjaamattomasti. Tämä oli totta, vaikka sopimuksesi operaattorisi kanssa olisi päättynyt. Vuonna 2014 voimaan tuli kuitenkin kuluttajien valintaa ja langatonta kilpailua koskeva laki. Tämä Yhdysvaltain laki edisti kuluttajien valintaa matkapuhelinmarkkinoilla ja pakotti matkapuhelinoperaattorit avaamaan puhelimet pyynnöstä, kun käyttäjän sopimus oli tehty.

Sopimuksen ulkopuolisen BlackBerryn lukituksen avaaminen

Voit avata sopimukseen kuulumattoman BlackBerryn lukituksen soittamalla matkapuhelinoperaattoriin ja pyytämällä sitä. Se siitä. Liikenteenharjoittajan on noudatettava lakia.

Jos BlackBerrysi on edelleen sopimuksessa ja haluat siirtyä toiseen operaattoriin, operaattorisi todennäköisesti veloittaa kova maksu vaihtaa ennen sopimuksen päättymistä.

BlackBerryn lukituksen avaaminen

Voit myös yrittää avata BlackBerryn lukituksen itse avauskoodilla. Tämä prosessi voi olla hyödyllinen, esimerkiksi jos olet matkalla ja haluat ostaa paikallisen SIM-kortin säästääksesi verkkovierailumaksuja, tai haluat vaihtaa SIM-korttia jostain muusta syystä.

BlackBerryn lukituksen avaaminen voi mitätöidä takuun tai aiheuttaa vahinkoja. Monet ihmiset nauttivat lukitsemattomista puhelimista ilman ongelmia, mutta silti on jonkin verran tähän prosessiin liittyvä riski.

Eri toimittajat myyvät lukituskoodeja BlackBerry-laitteille. Esimerkiksi Cellunlocker.net lähettää sinulle maksullisen avauskoodin sähköpostitse ja tukee BlackBerry-laitteita, jotka käyttävät 7.0 ja vanhempia, sekä 10.0 -käyttöisiä. Toinen avauskoodeja tarjoava yritys on Bargain Unlocks. Free My BlackBerry -sivusto väittää tarjoavansa ilmaisia ​​avauskoodeja.

Lukitsemattoman BlackBerryn ostaminen

Lukitsemattoman BlackBerryn ostaminen voi olla helpompi tapa käyttää lukitsematonta laitetta, varsinkin jos laitteella on takuu ostoksesi suojaamiseksi.

Etkö ole varma, onko BlackBerryn lukitus lukittu? Avaa laitteesi Edistynyt SIM-kortti vaihtoehtoja. Tulla sisään MEPD valintaikkunaan. Jos sinulla on SureType-näppäimistö, kirjoita sen sijaan MEPPD. löytö Verkko. Lukitsematon laite tulee näkyviin Liikuntarajoitteinen tai Epäaktiivinen. Jos se näkyy Aktiivinen, se on edelleen lukittu kannattimeen.

Verkkokauppiaat, kuten Amazon, NewEgg tai eBay, myyvät laajan valikoiman mobiililaitteita, mukaan lukien kaikenlaiset lukitsemattomat laitteet, tai löytävät lukitsemattomia puhelimia suoraan BlackBerryn verkkokaupasta.

Kysy ennen ostamista takuu- ja palautuskäytännöistä varmistaaksesi, että laitteesi on suojattu toimintahäiriön sattuessa.

Yhtä tärkeää on, että ostamasi BlackBerry-tyyppi voi toimia sen operaattorin verkossa, jota aiot käyttää. Jotkut operaattorit tukevat GSM-puhelimia, kun taas jotkut tukevat CDMA-verkkoja. GSM-verkossa olevat puhelimet käyttävät SIM-kortteja, kun taas CDMA-puhelimet on ohjelmoitava uudelleen käytettäväksi eri verkoissa. Jotkut mallit (kuten BlackBerry Pearl ja Curve) tulevat malleihin, jotka tukevat joko CDMA: ta tai GSM: ää.