Skip to content

COMCAST käsittää 4K, eräänlainen

20 de maaliskuu de 2021

Teknologian väistämättömän nousun myötä Comcastin Xfinity-kaapelipalvelun 4K-tarjonta 4K Ultra HD -televisioosi kasvaa edelleen, ja ne ovat saatavilla kaikilla markkinoilla, joilla Comcastilla on toimilupa.

Mitä tarvitset 4K-kuvan katseluun Comcast Infinity -kaapelilla

Jos haluat katsella 4K: ta Comcastin kautta, sinun on ensin määritettävä muutama asia:

 • Tilaus Xfinity-kaapeli- ja Internet-palveluun
 • Comcast Xfinity XG1v4 (tai uudempi) 4K-yhteensopiva kaapelilaatikko (vuokrattu / vuokrattu Comcastilta)
 • Yhteensopiva 4K Ultra HD -TV – Viime aikoihin asti 4K-yhteys oli käytettävissä vain tietyissä LG- ja Samsung 4K Ultra HD -televisioissa UHD-näytteenottosovelluksen kautta, mutta Comcast on sittemmin poistanut sovelluksen käytöstä. Jos tilaajilla on vaadittu XG1v4 (tai uudempi) kaapelirasia, melkein kaikki 4K Ultra HD -televisiot ovat yhteensopivia. Jos sinulla on kysyttävää television yhteensopivuudesta, ota yhteyttä Comcast-tukeen.

Mistä löytää sisältöä

Kun olet sitoutunut tilaamaan Xfinityn ja vuokraamaan laatikon, sinulla on mahdollisuus käyttää Comcastin tarjoamaa 4K-sisältöä kahdesta sisältölähteestä:

 • Netflix: Netflix 4K -sisältö toimitetaan Internetin kautta suoratoistona samalla tavalla kuin se olisi saatavana erillisenä tai plug-in-mediastreamerina tai yhteensopivan 4K Ultra HD -television kautta: nopea internetyhteys. Ohjelmointivalinta on sama kuin näiden vaihtoehtojen kautta. Tämän sisällön katselemiseksi sinulla on oltava myös nykyinen maksettu Netflix-tili ilman Comcast-suunnitelmastasi maksettavia maksuja.
 • Comcast Xfinityn sisäinen on-demand-palvelu: Tilaajat voivat tilata tilauksesta rajoitetun määrän elokuvia ja TV-ohjelmia, joiden valinta vaihtelee ajoittain. Saatavilla on myös erikoistapahtumia, jotka voidaan esittää myöhässä suoran lähetyksen sijaan – esimerkiksi olympialaiset ja muut korkean tason urheilutapahtumat. 4K-ohjelmointia kierretään sisään ja ulos ajoittain, joten jos huomaat jotain, jota haluat katsella, tee se ASAP; se ei ehkä ole käytettävissä pitkään aikaan.

XG1v4-laatikko

XG1v4 ei ole saatavana itse asennettavaksi; vaaditaan asentajan sisäpuhelu.

Tässä ovat vaaditun XG1v4 Boxin ydinominaisuudet:

 • 4K- ja HDR (HDR10) -yhteensopivuus: Yhteensopiva myös SD- ja HD-ohjelmointien kanssa
 • Kuusi viritintä: Sisäänrakennettu joustaviin katselu- ja tallennusvaihtoehtoihin
 • 500 Gt: n kiintolevy: Tarjoaa tallennettujen videoiden väliaikaisen tallennuksen (4K-tallennus tuettu)
 • Yksi HDMI-lähtö video- / ääniliitäntään televisioihin ja kotiteatterivastaanottimiin (mutta ei komponentti- tai komposiittivideolähtöjä tai muita digitaalisen optisen / koaksiaalisen tai analogisen RCA-äänilähdön vaihtoehtoja)
 • Yksi RF-kaapelitulo ja yksi RF-kaapelilähtö: 4K: ta ei voida käyttää RF-lähdön kautta. Katso esimerkkejä RF-kaapeleista kotiteatteriliitäntägallerian dioista 9 ja 10.
 • Ethernet-portti: Sallii yhteyden verkkoreitittimeen, joka tarjoaa pääsyn Netflixiin ja muihin käytettävissä oleviin tai vaadittaviin Internet-pohjaisiin ominaisuuksiin
 • Bluetooth-tuki: Antaa käyttäjien suoratoistaa ääntä laatikon kautta yhteensopivista laitteista (kuten älypuhelimesta). Lisäksi käyttäjät voivat suoratoistaa musiikkia yhteensopiviin Bluetooth-kuulokkeisiin ja kaiuttimiin (yksi laite kerrallaan)

XG1v4: ssä on myös yksi HDMI-tulo; se ei kuitenkaan ole aktiivinen, joten et voi käyttää sitä muiden HDMI-laitteiden läpivientiliitäntänä. Tämä on aiheuttanut sekä hämmennystä että vihaa joidenkin Comcast-tilaajien keskuudessa, jotka haluaisivat, että tämä ominaisuus otetaan käyttöön sen suunniteltuun tarkoitukseen.

Bottom Line

Siitä lähtien, kun 4K Ultra HD -televisiot otettiin käyttöön, saatavuus ja myynti ovat kasvaneet tasaisesti, ja vastaava suuntaus kohti edullista hinnoittelua. Tämä on johtanut siihen, että miljoonilla kuluttajilla on ja käyttää näitä sarjoja. Vaikka sarjat ovat runsaat ja edulliset, 4K-sisällön toimittamisen vauhti katseluun on jäänyt jälkeen kysynnästä.

Samoin vaikka 4K-sisältö Ultra HD Blu-ray -levyllä ja suoratoistopalveluissa, kuten Amazon, Netflix, Vudu ja muut, on kasvanut tasaisesti, 4K-televisiolähetykset ovat edelleen kaukana. DirecTV ja Dish Network tarjoavat rajoitettua 4K-sisältöä satelliitin kautta, mutta 4K-kaapelia ei ole lainkaan. Comcast / Infinity on ainoa merkittävä kaapelitoimittaja, joka tarjoaa rajoitetun 4K-sisällön pääsyn.