Skip to content

Comcast tekee matalasta Internetistä ilmaisen pienituloisille asiakkaille

20 de maaliskuu de 2021

Miksi tällä on merkitystä

Etätyö edellyttää yleensä hyvää internetiä. Miljoonille pienituloisille ihmisille kustannukset voivat olla kohtuuttomia; tämä on hyvä askel eteenpäin, vaikka se rajoitettaisiin kahteen kuukauteen.

Internet-palveluntarjoaja Comcast vain lisäsi matalan tason Internet-pakettinsa nopeutta 15-25 Mbit / s (3 Mbit / s: n latauksella) ja teki sen ilmaiseksi päteville pienituloisille asiakkaille.

Kokonaiskuva: Koronavirus aiheuttaa edelleen aaltoja yhteiskunnassamme, varsinkin kun monia työntekijöitä pyydetään työskentelemään kotoa. Sitä varten tarvitaan kuitenkin tyypillisesti nopeampi laajakaistayhteys, mikä voi olla kallista. Vaikka jotkut yritykset, kuten AT&T, luopuvat tietorajoista auttaakseen tässä kriisissä, Comcast tekee osansa auttaakseen nopeammalla, ilmaisemmalla Internet-palvelutasolla.

Yksityiskohdat: Comcastin ”Internet Essentials” maksaa tyypillisesti 9,95 dollaria kuukaudessa, mutta uudet ja nykyiset asiakkaat näkevät hinnanlaskun ja saavat palvelun ilmaiseksi 60 päivän ajan. Sen jälkeen asiakkaat voivat peruuttaa palvelun tai pitää sen 9,95 dollaria kuukaudessa. Yritys toimittaa kaapelimodeemin ja Wi-Fi-reitittimen ilmaiseksi ilman määräaikaisia ​​yhteyksiä tai luottotarkistuksia, vaikka sinun on palautettava ne, on epäselvää.

Bottom line: Jos sinun on yhtäkkiä luotettava Internet-palveluun ja luulet täyttäväsi, siirry Internet Essentialsiin ja hae palvelua. Hyväksynnän jälkeen laitteen lähettäminen voi kestää jopa 10 päivää.

Via: WXYZ

Ryhdy etätyön asiantuntijaksi