Skip to content

Comcastin uusi suoratoistopalvelu Peacock saapuu johdinleikkureille

20 de maaliskuu de 2021

Mitä: Peacock on NBCUniversalin uusi suoratoistovideopalvelu (jonka omistaa kaapeliyhtiö Comcast)

Miten: Voit ilmoittautua mainostuettuun katseluun ilmaiseksi ja 5 dollarin tasoilla, ja 10 dollaria kuukaudessa on käytettävissä ilman mainoksia.

Miksi sinä välität: Se on hyvä hinta ja tarjoaa vankkaa sisältöä, mukaan lukien myöhäisillat, uutiset ja urheiluohjelmat.

Comcastin omistama NBCUniversal on valmis aloittamaan oman haasteensa suoratoistosarjoihin Peacockin kautta. Tarjolla on ilmaisia ​​ja 5 dollarin vaihtoehtoja (mainonnan tukema) ja 10 dollaria kuukaudessa mahdollisuus mainosten katseluun. Palvelun on määrä tulla verkkoon 15. heinäkuuta 2020.

Peacock liittyy joukkoihin kilpailijoihin, kuten Netflix, Hulu (omistavat osittain sekä Disney että Comcast / NBCUniversal), Disney +, Apple TV +, Amazon Prime ja CBS All-Access taistelussa johto-leikkureiden silmien ja huomion turvaamiseksi. kaikkialla Yhdysvalloissa.

Siellä on tietysti tasoja, jotka tarjoavat erilaisen pääsyn NBC: n esityksiin ja mainontaan. Ilmainen taso näyttää mainoksia ja antaa käyttäjien katsella klassisia NBC-esityksiä, uutisia ja urheilua (mukaan lukien olympialaiset). 5 dollarin taso, joka tunnetaan nimellä Peacock Premium, tarjoaa enemmän sisältöä, kuten Peacockin alkuperäisiä tuotteita, varhaisen pääsyn myöhäisillan esityksiin ja enemmän urheilua. Se on ilmainen mainosten kanssa Comcast- ja Cox-tilaajille, jotka voivat sitten maksaa 5 dollaria mainoksettomaksi (10 dollarin taso muille kuin tilaajille).

Olipa kyseessä alhainen hinta, alkuperäiset, kuten Alec Baldwinin johtama Tohtori Kuolema (tai tuota Tallentanut Bell uudelleenkäynnistys) tai suuri vakaa vanhempi sisältö, joka houkuttelee käyttäjiä katsomaan Peacockia, on epäselvä. Tärkeintä on, että suoratoistovaihtoehtojen valinta sai vain hieman monimutkaisemman, ellei jopa viihdyttävämmän.