Skip to content

Dual Sight -sovelluksen käyttö Nokia 8: ssa

17 de heinäkuu de 2021

Nykyaikaisilla Nokian älypuhelimilla, kuten Nokia 8, on hieno ominaisuus nimeltä Dual Sight. Tämän avulla voit käyttää laitteen etu- ja takakameroita ottaaksesi jaetun kuvan kahdesta kohteesta. Tai, kuten Nokia kutsuu, molemmat. Tässä on mitä sinun on tiedettävä ominaisuudesta ja kuinka sitä käytetään.

Mikä on Nokia Dual Sight -tila?

Jotkut sanovat, että Dual Sight on temppu. Toisten mukaan se on jännittävä lisäys jo hyvään lippulaivapuhelimeen. Nokia 8: ssa on kaksi 13MP + 13MP: n pääkameraa Zeissiltä 13MP: n itsekameran rinnalla. Dual Sight -toiminnon avulla voit käyttää kaikkia kolmea kameraa samanaikaisesti jaetun kuvan kuvien ja videoiden sieppaamiseen kuvasi ja kohteen kanssa samanaikaisesti.

Nokia ei ole ensimmäinen älypuhelinyritys, joka tekee tämän. Silti he ovat ensimmäisiä, jotka yhdistävät Dual Sight -tilan täysin toimivaan suoratoistojärjestelmään, joka yhdistää Facebook Liveen ja YouTubeen. Ajatus reaaliaikaisen videotuen integroimisesta älypuhelinkamerasovellukseen on iso juttu sosiaalisen median harrastajille, vaikka termi Bothie ei koskaan saisi kiinni.

Milloin sinun pitäisi käyttää Dual Sight -tilaa?

Dual Sightilla on etuja. Se helpottaa kapealla reaktiovideoiden kaappaamista urheilutapahtumien ja konserttien suorien televisioesitysten rinnalla. Lisäksi se on hauska ominaisuus, kun haluat kuvan yhdessä kaukaisen rakkaasi kanssa, tai voit tallentaa vauvan ensimmäiset askeleet vierekkäin reaktiosi kanssa yhdellä leikkeellä.

Kaksoisnäkymän käyttäminen Nokia 8: ssa

Kuinka käyttää kaksoisnäköä

Näin molemmat nauhoitetaan Nokia 8: een:

  1. Avaa Kamera -sovellus Nokia 8: ssa.

  2. Pidä puhelinta pystyasennossa, jotta valikko näkyy yläosassa. Napauta kuvaketta, joka näyttää henkilöltä.

  3. Sinulle tarjotaan kolme vaihtoehtoa: Single, Dual ja PIP. Napauta Dual.

  4. Sinun pitäisi nähdä näkymä molemmista kameroista. Kehystä ja tarkenna kuva ja napauta sitten Sulkija -painiketta sen kaappaamiseksi.

  5. Jos haluat kaapata videota, napauta video- -kuvaketta. Napauta sitten Ennätys kaapata videota tai napauta Elää jos haluat suoratoistaa.

  6. Jos valitset suoratoiston, valitse jompikumpi Facebook Live tai YouTube. Seuraa tilisi linkittämistä koskevia ohjeita tarvittaessa.

  7. Palaa kameranäkymään. Tarkista, että olet videotilassa, ja napauta Ennätys. Voit halutessasi antaa suoratoistolle nimen tai ohittaa sen ja napauttaa OK.

  8. Poistu Dual Sight -tilasta napauttamalla Yksittäinen avattavasta valikosta tai sulje Kamera-sovellus.