Skip to content

Ei Instagram-mobiilisovellusta? Näin sitä käytetään verkkoselaimessa

19 de maaliskuu de 2021

Instagram on yksi suosituimmista sosiaalisista verkostoista. Virallisten iOS- ja Android-mobiilisovellusten avulla käyttäjät voivat kaapata tai ladata valokuvia ja videoita sekä olla vuorovaikutuksessa kaikkien seuraajiensa ja seurattavien ihmisten kanssa. Se on tarkoitettu ensisijaisesti käytettäväksi mobiililaitteesta, mutta sitä voidaan käyttää ja käyttää myös millä tahansa verkkoselaimella. Joten jos haluat tarkistaa Instagramin verkossa kannettavalta tietokoneelta, pöytätietokoneelta tai jopa mobiililaitteen verkkoselaimelta, tee se näin.

Kuinka käyttää Instagramin verkkoversiota

Tässä on yleiskatsaus Instagramista verkossa ja kuinka sinun pitäisi käyttää sitä.

  1. Käy Instagram.comissa millä tahansa verkkoselaimella ja kirjaudu tilillesi tai luo uusi. Kun kirjaudut sisään, näet uutissyötteesi-välilehden, jolla on samanlainen asettelu kuin mitä näet mobiilisovelluksessa.

  2. Kun selaat uutissyötteesi viestejä alaspäin, voit olla vuorovaikutuksessa niiden kanssa melkein samalla tavalla kuin mobiilisovellus. Etsi sydänpainike, kommentti-painike, tai jakopainike jokaisessa viestissä tykkää siitä, jätä kommentti tai lähetä se ystävällesi. Voit myös napsauttaa kirjanmerkki-painike oikealla ja tallenna se kirjanmerkkeihisi. Valitse kolme pistettä oikeassa yläkulmassa upottaa viesti Web-sivulle, ilmoita sopimattomaksi sisällöksi ja paljon muuta.

  3. Näet lisää kuvakkeita näytön oikeassa yläkulmassa. Yksi näyttää pieneltä kompassilta. Valitse se, niin näet Tutki-välilehden yksinkertaisemman version, joka sisältää käyttäjille ehdotettuja seuraamiset ja muutaman pikkukuvan viimeisimmistä viesteistä.

  4. Napsauttamalla sydänpainike ruudun yläosassa avautuu pieni ikkuna, jossa on yhteenveto kaikista viimeisimmistä vuorovaikutuksistasi. Vieritä alas nähdäksesi ne kaikki.

  5. Valitse käyttäjän kuvake nähdäksesi Instagram-profiilisi. Tämän sivun muut käyttäjät näkevät napsauttaessaan tai napauttamalla nimeäsi.

    Klikkaus Muokkaa profiilia käyttäjänimesi vieressä voit muuttaa henkilökohtaisia ​​tietojasi ja muita tilitietojasi, kuten salasanasi, valtuutetut sovellukset, kommentit, sähköposti- ja tekstiviestiasetukset.

  6. Valitse mikä tahansa valokuva profiilissasi nähdäksesi sen täysikokoisena. Se näkyy samalla tavalla kuin yksittäinen postisivu, mutta vuorovaikutukset näkyvät viestin oikealla puolella eikä sen alapuolella.

    Instagramilla on erilliset URL-osoitteet jokaiselle profiilille. Voit vierailla omassa Instagram-profiilissasi tai kenenkään muussa, voit yksinkertaisesti vierailla https://instagram.com/username. Vaihda vain ”käyttäjänimi” mihin tahansa.

Instagram-tietosuojaongelmat

Niin kauan kuin profiilisi on julkinen, kuka tahansa verkossa voi käyttää sitä ja nähdä valokuvasi. Jos et halua vieraiden katsovan viestejä, aseta profiilisi yksityiseksi. Näin vain hyväksymät käyttäjät voivat nähdä sinut – kunhan he ovat kirjautuneet tileille, jotka olet hyväksynyt seuraamaan sinua.

Rajoitukset Instagramin kanssa verkon kautta

Voit tehdä paljon Instagramin kanssa tavallisella verkkoselaimella – paitsi lähettää uutta sisältöä. Instagramissa ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta ladata, muokata ja lähettää valokuvia tai videoita tilillesi verkosta. Jos haluat tehdä sen, sinun on ladattava Instagram-sovellus yhteensopivaan mobiililaitteeseen.

Et myöskään voi muodostaa yhteyttä Facebook-ystäviin, nähdä tykättyjä viestejä, hallita estettyjä käyttäjiä, tyhjentää hakuhistoriaasi tai tehdä muutamia muita asioita, joita voit tehdä vain sovelluksen kautta. Voit kuitenkin tilapäisesti poistaa Instagram-tilisi käytöstä verkon kautta eikä sovelluksen kautta.

Joistakin näistä rajoituksista huolimatta on silti hienoa tietää, että voit selata syötteesi helposti, löytää uutta sisältöä, määrittää käyttäjän asetukset ja olla vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa samalla tavalla kuin sinäkin sovelluksen kautta. Se on hyödyllinen vaihtoehto, kun pienet näytöt ja kosketusnäppäimistöt alkavat tuntea enemmän vaivaa kuin apua.