Skip to content

Ei televisiota? Ei ongelmaa! Suoratoista ilmaista urheilua näistä 7 sivustosta

19 de maaliskuu de 2021

Tässä artikkelissa

Suurin osa kaapeli- ja satelliittitelevisiopalvelujen tarjoajista tarjoaa pääsyn live-suoratoistoon. Johdonleikkauspalveluissa, kuten fuboTV: ssä ja Sling TV: ssä, on myös paljon live-urheilua, mukaan lukien college-jalkapallo. Silti verkkosivustoja, jotka suoratoistavat live-urheilua ilmaiseksi, on hieman vaikeampaa löytää. Tarkastelimme verkkosivustoja, jotka tarjoavat ilmaisia ​​suoria urheilulähetyksiä, ja valitsimme seitsemän suosikkiamme. Tässä sinun on tiedettävä, jotta voit käyttää ilmaisia ​​suoria urheiluvirtoja.

Kun pääset sivustolle, jossa on ilmainen urheilulähetys, ole varovainen huonolaatuisempien suoratoistojen ja häiritsevien, harhaanjohtavien ponnahdusikkunoiden suhteen. Harkitse mainosblokkerin käyttöä vieraillessasi tuntemattomilla sivustoilla ja ole aina varovainen valitsemiesi asioiden suhteen.

Suoratoista ilmaista urheilua ESPN: stä

 • Sivu: WatchESPN.com
 • Urheilu, jota voit katsella: Jalkapallo, koripallo, baseball, korkeakouluurheilu, jääkiekko, golf, tennis, MMA, NASCAR, esports, UFC Fight Nights ja paljon muuta.
 • Huomautuksia: Muutama WatchESPN.com-suoratoisto on täysin ilmaista. Useimmat vaativat joko kelvollisen sisäänkirjautumisen hyväksytystä kaapeli- tai satelliittitilauksesta tai ESPN + -tilauksen.

ESPN on yksi kaapeliurheilun suurimmista nimistä, ja virallisella WatchESPN-verkkosivustolla on paljon suoratoistovideoita. Löydät monia suuria urheilulajeja, kuten jalkapalloa, koripalloa, baseballia ja korkeakouluurheilua, ESPN: n viralliselta sivustolta.

Mitä et kuitenkaan löydä ESPN.com-sivustolta, on jokaisen urheilulajin jokainen peli. ESPN suoratoistaa vain pelejä, joihin sillä on lähetysoikeudet. Jotkut WatchESPN.com-sivuston premium-pelit edellyttävät TV-palveluntarjoajan kirjautumistietojasi, kun taas toiset vaativat ESPN + -tilauksen alkaen 5,99 dollaria kuukaudessa.

WatchESPN.com -sivustolla on myös erilaisia ​​sisältöjä, joita voit katsella kirjautumatta sisään tai maksamatta ylimääräistä tilausta, mukaan lukien uutiset, haastattelut ja uusinnot.

Suoratoista ilmaista urheilua Facebook Watchissa

 • Sivu: Facebook Watch
 • Urheilu, jota voit katsella: Yksi MLB-peli kuukaudessa, jalkapallo, naisten koripallo, surffaus ja laaja valikoima epävirallisia lähetyksiä, jotka kattavat käytännöllisesti katsoen kaikki urheilulajit.
 • Huomautuksia: Facebook Watchilla on rajoitettu määrä virallisia urheilulähetyksiä, mutta Facebookin käyttäjät käyttävät palvelua suorien urheilulähetysten suoratoistoon.

Facebook Watch on Facebookin yritys lihastua videoiden suoratoistomarkkinoilla. Sosiaalisen median jättiläinen on saanut oikeudet suoratoistaa useita urheilulajeja. Yksi suurimmista tarjouksista antaa Facebook Watchille mahdollisuuden suoratoistaa yhden MLB-pelin kuukaudessa runkosarjan aikana, jota voit katsella ilmaiseksi, jos sinulla on Facebook-tili.

Virallisten Facebook Watch -urheilulähetysten lisäksi Facebook-käyttäjät voivat käyttää palvelua suoratoistamaan urheilua ympäri maailmaa.

Näin löydät valtavan määrän suoria urheilulähetyksiä Facebook Watchista:

 1. Siirry osoitteeseen Facebook.com/watch ja kirjaudu sisään Facebook-tilillesi.

 2. Valitse Hae videoita, tyyppi Urheiluja paina Palata tai Tulla sisään näppäimistöllä.

 3. Vaihda päälle Elää. Näet kaikki nykyiset urheilulähetykset.

  Nämä suoratoistot ovat Facebook-käyttäjien tarjoamia, joten saatat löytää huonolaatuisia ja harhaanjohtavia suoratoistoja. Jos etsit tiettyä peliä, etsi joukkueen nimeä.

Kuinka löytää suoria urheilulähetyksiä Redditistä

 • Sivu: Reddit
 • Urheilu, jota voit katsella: Useimmat ammattilaisurheilut, kuten baseball, jalkapallo, jalkapallo, koripallo ja jääkiekko.
 • Huomautuksia: Reddit ei isännöi urheilulähetyksiä, mutta löydät subreddit-yhteisöjä, jotka ovat omistautuneet etsimään ja kuratoimaan linkkejä kaikkien suosittujen urheilulajien suoratoistoihin.

Jos et löydä suoraa urheilulähetystä virallisten lähteiden kautta, Reddit on yksi parhaista paikoista epävirallisten suoratoistojen etsimiseen. Koska Reddit on sivusto, jonka avulla käyttäjät voivat luoda yhteisöjä, nimeltään subreddits, löydät alueita, jotka on omistettu mistä tahansa ajateltavasta urheilulajista.

Reddit ei isännöi suoria urheilulähetyksiä, mutta käyttäjät voivat lähettää linkkejä muilta sivustoilta löytämiinsä virtoihin. Suoratoistosivustojen omistajat lähettävät linkkinsä myös asiaankuuluviin aliasiakirjoihin, joissa käyttäjät voivat tyypillisesti äänestää hyvistä ja huonoista virroista.

Vaikka Redditistä on mahdollista löytää huonoja virtoja ja vaarallisia sivustoja, yhteisölähtöinen näkökulma tekee siitä jonkin verran turvallisempaa kuin satunnaislinkkien napsauttaminen hakukoneesta.

Tässä on joitain parhaita subreddits-ilmaisia ​​urheiluvirtoja:

 • Ilmaiset jääkiekkovirrat: r / kiekkovirrat
 • Ilmaiset baseball-virrat: r / MLBstreams
 • Ilmaiset college-koripallovirrat: r / NCAAbbstreams

Katso suoraa urheilua Stream2Watchilla

 • Sivu: Stream2Watch
 • Urheilu, jota voit katsella: Jalkapallo, baseball, jalkapallo, lentopallo, baseball, rugby ja muut.
 • Huomautuksia: Tällä sivustolla on häiritseviä ponnahdusikkunoita.

Stream2Watch on urheilun suoratoistosivusto, joka kerää virtoja muilta sivustoilta. Siinä on baseball-, jalkapallo-, koripallo-, lentopallo- ja muita urheilulähteitä. Se on melko kattava sivusto, ja on hyvät mahdollisuudet löytää hyvä peli tai ottelu.

Kuten monet sivustot, jotka upottavat striimejä ulkoisista lähteistä, saatat törmätä häiritseviin ja harhaanjohtaviin pop-up-mainoksiin Stream2Watchissa. Hyvän mainosblokkerin käyttäminen auttaa pitämään sinut turvassa. Joissakin videoissa saattaa silti näkyä mainoksia. Paras ratkaisu on sulkea kukin mainos ja valita selain välittömästi Takaisin -painiketta, jos sinut lähetetään toiselle sivulle.

Suoratoista suoraa urheilua SportRAR.TV: llä

 • Sivu: SportRAR.TV
 • Urheilu, jota voit katsella: Jalkapallo, jääkiekko, tennis, koripallo, baseball, golf, pyöräily ja muut.
 • Huomautuksia: Tällä sivustolla on häiritseviä ponnahdusikkunoita.

SportRAR.TV on toinen urheilun suoratoistosivusto, joka kerää live-suoratoistovideoita eri lähteistä ja tarjoaa ne helposti navigoitavaan käyttöliittymään. Löydät kaikki tämän sivuston tärkeimmät urheilulajit, kuten jalkapallo, baseball, koripallo, jääkiekko, tennis ja golf.

Kun napsautat peliä, jonka haluat katsella SportRAR.TV: ssä, pelivideo avautuu. Jos peliä ei pelata, etsi linkki, joka sanoo Lisää linkkejä tältä ottelulta. Jos on muita videolähteitä, tämä linkki vie sinut muihin vaihtoehtoihin.

Jotkut SportRAR.TV: ltä löytyneistä videoista sisältävät tunkeilevia ponnahdusikkunamainoksia, jotka saattavat näkyä, vaikka sinulla olisi asennettuna mainosten esto.

Striimaa online-urheilua Bosscastissa

 • Sivu: Bosscast
 • Urheilu, jota voit katsella: Baseball, jalkapallo, koripallo ja muut.
 • Huomautuksia: Tällä sivustolla on häiritseviä ponnahdusikkunoita.

Bosscast on toinen sivusto, jossa on suoria urheilulähetyksiä eri lähteistä. Kattavuus on melko hyvä, joten voit yleensä odottaa löytävänsä suoratoiston.

Bosscast käyttää joskus Flashia joihinkin virtoihinsa. Kun Flash lopetetaan vuoden 2020 lopussa, jotkut Bosscast-virrat lakkaavat toimimasta.

Katso ilmaisia ​​live-suoratoistoja Cricfree-palvelussa

 • Sivu: Cricfree
 • Urheilu, jota voit katsella: Baseball, jalkapallo, jalkapallo, tennis, rugby, golf, moottoriurheilu, kriketti ja paljon muuta.
 • Huomautuksia: Tällä sivustolla on häiritseviä ponnahdusikkunoita.

Cricfree on krikettiin erikoistunut urheilun suoratoistosivusto. Sillä on kuitenkin myös virtoja muista urheilulajeista, kuten baseball, jalkapallo ja jalkapallo. Se on toinen sivusto, joka tarjoaa upotettuja videoita, joita isännöidään muualla, joten sinun on oltava etsimässä harhaanjohtavia ja häiritseviä ponnahdusikkunoita, vaikka sinulla olisi asennettuna mainosten esto.

Katso artikkeli MLB-pelien suoratoistosta verkossa, jos baseball on suosikkilajisi.