Skip to content

Ei-toivottujen lähettäjien estäminen Outlook Expressissä

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Valitse estettävän henkilön viestissä Viesti > Estä lähettäjä > Joo.
  • Suojaa postilaatikkosi roskapostiviesteiltä roskapostisuodattimen avulla.

Outlook Express lopetettiin vuonna 2003, mutta se saattaa silti olla asennettuna vanhempaan Windows-järjestelmään. Se korvattiin Windows Vistassa Windows Maililla. Monet entiset Outlook Express -käyttäjät ovat siirtyneet Outlookiin. Opi lähettäjän estäminen Outlookissa.

Jos käytät Outlook Expressiä vanhemmassa järjestelmässä, voit estää nämä lähettäjät lähettämällä sähköpostia näillä ohjeilla. Tämä toiminto lopettaa kaiken sähköpostin tietystä sähköpostiosoitteesta.

Lähettäjien estäminen Outlook Expressissä

Outlook Expressissä voit estää sähköpostin tietystä sähköpostiosoitteesta:

  1. Korosta estetyn henkilön viesti.
  2. Valitse Viesti > Estä lähettäjä … valikosta.
  3. Klikkaus Joo kaikki estetyn lähettäjän viestit poistetaan nykyisestä kansiosta. Tulevat viestit estetään, vaikka vastaatkin Ei kysymykseen nykyisten viestien säilyttämiseksi.

Lisää lähettäjä estettyjen lähettäjiesi luetteloon

Outlook Express lisää estämiesi henkilöiden sähköpostiosoitteet automaattisesti estettyjen lähettäjiesi luetteloon. Tämä ominaisuus toimii kuitenkin vain POP-tilien kanssa. Jos sinulla on IMAP-tili, estetyn lähettäjän viestejä ei siirretä Roskakori-kansioon automaattisesti.

Älä tuhlaa aikaa roskapostin estämiseen

Koska roskapostia lähettävät ihmiset valitsevat usein uusia sähköpostiosoitteita – joskus jokaiselle lähettämälle roskapostille – roskapostittajan sähköpostiosoitteen estäminen ei ratkaise sitä. Tätä varten tarvitset roskapostisuodattimen, joka suojaa Outlook Express -postilaatikkosi roskapostiviesteiltä, ​​saapuvilta viruksilta ja haittaohjelmilta.