Skip to content

Eläinten ylitys: uudet horisontit – rakenna täydellinen lumipoika

19 de maaliskuu de 2021

Kun talvi lähestyy Eläinten ylitys: uudet horisontit, saatavana on useita muita aktiviteetteja, joista vähiten on kyky käyttää kahta saarellasi päivittäin ilmestyvää lumipalloa lumipojan tekemiseen. Voit saavuttaa tämän pienillä lisäohjeilla, mutta jotta saat kaiken irti lumimiehistäsi, sinun on käännettävä lumimiehesi pään ja vartalon ihanteelliset mittasuhteet.

Valitettavasti jäätyneet ystävät eivät kerro sinulle, mikä suhde on, mutta voit rakentaa täydellisen lumipojan yksinkertaisen menettelyn mukaisesti.

Kuinka rakentaa täydellinen lumipoika eläinten ylityksessä: uudet horisontit

Olipa Snowboysi täydellinen tai ei, prosessin rakentaminen on periaatteessa sama. Noudata alla olevia ohjeita onnistua joka kerta.

Voit rakentaa lumipoikia vain joulukuun puolivälistä helmikuun puoliväliin pohjoisella pallonpuoliskolla tai kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin eteläisellä pallonpuoliskolla.

 1. Etsi kaksi lumipalloa saareltasi. Uudet kutevat joka päivä kello 5. Ne ilmestyvät aina lähellä toisiaan, mutta eivät välttämättä ole samalla alueella joka päivä.

 2. Aseta maahan rivin esineitä, jotka eivät häiritse lumipalloja. Tässä esimerkissä käytetään kuutta hedelmää (viisi persikkaa ja kookospähkinä), mutta voit käyttää myös käsityömateriaaleja, kuten puiden oksat; huonekalujen lehdet; ja kukkia. Mitä tahansa päätätkin, se auttaa sinua vierittämään tiettyjä matkoja (kukin merkitsee ”laatta” maassa) häiritsemättä tai rikkomatta lumipalloa.

 3. Kun aloitat lumipallojen liikkumisen, potkaiset heitä noin 13 kertaa, ennen kuin ne ovat riittävän suuria rullalle. Yritä ajoittaa ja sijoittaa potkut laittaa pallo rivisi ensimmäisen kohteen päälle, kun aloitat rullan.

 4. Vieritä lumipalloa, kunnes se on rivin viimeisen kohteen päällä.

  Lumipallon vierittäminen puuhun, kiveen tai koristeeseen, kallion yli tai veteen tuhoaa sen. Mene rakennukseen ja palaa sitten ulos saadaksesi heidät uudelleen näkyviin.

 5. Vieritä lumipalloa takaisin toisella tavalla, kunnes se palaa aloituspisteeseen (rivin ensimmäisen osan päälle).

 6. Vie lumipallo vielä kerran toiselle puolelle.

 7. Potkaise toinen lumipallo, kunnes se on tarpeeksi suuri rullalle. Jälleen kerran yritä tehdä se niin, että se on ensimmäisen kohteen päällä, kun siitä tulee rullattava.

 8. Vieritä toista palloa (josta tulee pää), alas riviä ja ensimmäiseen palloon. Pää hyppää automaattisesti ruumiin päälle. Ilmestyvän lumipojan on onniteltava sinua ja annettava sinulle DIY-resepti ja iso lumihiutale, jos olet onnistunut.

Mikä tekee täydellisestä lumipojasta?

Eri tekniikoiden (mukaan lukien yllä olevan) tutkimisen perusteella mikä tekee Snowboysta ”täydellisen”, on tekemistä sen kanssa, kuinka pitkälle kehoa vierität ja kuinka päätä. Yleensä näyttää siltä, ​​että onnistut rakentamaan, kun olet pyörittänyt runkoa kahdesta kolmeen päähän asti. Tämän tiedon perusteella voit mukauttaa tämän prosessin tuottamaan erikokoisia lumipoikia.

Tämä suhde koskee etäisyyttä eikä lumipallojen kokoja. Toisin sanoen kehon ei tulisi olla kaksi tai kolme kertaa päätä suurempi; sen olisi pitänyt matkustaa paljon kauemmas, ennen kuin teet pinoasi.

Voit tehdä niin joko lisäämällä lisää esineitä kentällä olevaan linjaan tai pyörittämällä lumipalloja edestakaisin. Lisäksi, jos lumipallosi näkyvät paikassa, jossa ei ole niin paljon tilaa liikkumiseen, voit käyttää vähemmän esineiden ja useamman rullan yhdistelmää hyödyntämään mahdollisimman paljon tilaa. Niin kauan kuin ylläpidät suhdetta, saat täydellisen lumipojan joka kerta.

Lumipalloilla on yläkokoraja, joten tämä tekniikka ei toimi tietyn koon ohi.

Miksi rakentaa täydellinen lumipoika?

Sen lisäksi, että epätäydelliset lumipojat eivät muistuta heitä heidän huonommasta laadustaan ​​joka päivä, kunnes ne sulavat, täydellisen rakentaminen tuo etuja. Perfect Snowboys tarjoaa sinulle Frozen-sarjan reseptin, ja ne antavat sinulle suuret lumihiutaleet, jotka sinun tarvitsee rakentaa suurin osa niistä. Voit kerätä suuren lumihiutaleen niin kauan kuin lumipoika on noin (neljä päivää), joten muista tarkistaa heidän kanssaan joka päivä, jotta voit tehdä kaiken mahdollisen.

Mitä Frozen-sarjassa on?

Talvi-aiheisen Frozen-sarjan kokoaminen ja rakentaminen on täydellinen piste täydellisten lumipoikien rakentamisessa. Tässä ovat kaikki saatavilla olevat esineet, koristeet, lattiat ja taustakuvat, joita voit tehdä talvella, ja mitä tarvitset niiden tekemiseen. Luomuksistasi saamiesi suurten lumihiutaleiden lisäksi tarvitset myös säännöllisiä lumihiutaleita, jotka löydät kelluvan ulkona ja kiinni verkostasi.

Vaikka sinulla olisi tarvittavat ainesosat, et voi käsitellä näitä esineitä ilman, että saat reseptin Lumipojalta.

Lisää Lifewirelta

 • Kuinka saada kirves eläinten ylityksessä: uudet horisontit
 • Kuinka kalastaa eläinten ylityksessä: uudet horisontit
 • Kuinka saada bambu eläinten ylityksessä: uudet horisontit
 • Kuinka saada tähtiosia eläinten risteyksessä
 • Eläinten ylitys: Uudet Horizons-huijaukset ja koodit
 • Milloin uusi päivä alkaa eläinten ylityksessä?
 • Kuinka päästä tikkaisiin eläinten ylittäessä uusia horisontteja
 • Kuinka aloittaa uudet horisontit ylittävä eläin uudelleen
 • Kuinka saada kelloja eläinten ylityksessä
 • Hain kiinni saaminen eläinten ylityksessä: uudet horisontit
 • Kuinka saada lehtipuuta eläinten risteyksessä
 • Kuinka käyttää QR-koodeja eläinten ylityksessä: uudet horisontit
 • Kuinka saada rautaa eläinten ylityksessä: uudet horisontit
 • Kuinka saada rintakuva eläinten ylityksessä
 • Kuinka saada helmiä eläinten ylityksessä
 • Kuinka saada lapio eläinten ylityksessä: uudet horisontit

Lifewire