Skip to content

Emojin käyttäminen iPhonessa

30 de huhtikuu de 2021

Jos haluat käyttää emojia iPhonessa, sinun tarvitsee vain aktivoida sisäänrakennettu emoji-näppäimistö iOS-käyttöjärjestelmässäsi. Apple on tehnyt emoji-näppäimistöt saataville ilmaiseksi kaikille iPhonille, koska se otti käyttöön iOS 5.0 -käyttöjärjestelmän. Kun toiminto on aktivoitu, sisäänrakennettu emoji-näppäimistö ilmestyy älypuhelimen näytön alareunaan, jossa tavallinen näppäimistö näkyy, kun kirjoitat viestejä – vain kirjainten sijaan emoji-näppäimistö näyttää rivit pienistä sarjakuvamaista kuvasta, joka tunnetaan nimellä “emoji” ”Tai hymiöt.

Kuinka aktivoida emoji-näppäimet

Emoji-näppäinten aktivointi iPhonessa:

  1. Avaa Asetukset-sovellus ja napauta Kenraali.

  2. Näpäytä Näppäimistöt nähdäksesi näppäimistöasetuksesi.

  3. Napauta Lisää uusi näppäimistö.

  4. Sinun pitäisi nyt nähdä luettelo käytettävissä olevista näppäimistöistä useilla kielillä. Vieritä alaspäin ja etsi Emoji-niminen. Kyllä, Apple pitää ”emojia” tietyntyyppisenä kielenä ja luetteloi sen kaikkien muiden kanssa!

  5. Näpäytä Emoji ja se asentaa kuvanäppäimistön ja asettaa sen saataville aina, kun kirjoitat mitään.

Kuinka käyttää emojia

Jos haluat käyttää emoji-näppäimistöä sen aktivoitumisen jälkeen, soita tavallinen näppäimistö ja etsi pieni maapallokuvake alareunassa, kaikkien kirjainten alapuolella, aivan mikrofonikuvakkeen vieressä. Maapallon napauttaminen tuo emoji-näppäimistön esiin tavallisten näppäimistökirjainten sijaan. Pyyhkäise oikealle, jos haluat nähdä lisää emojiryhmiä. Napauta mitä tahansa kuvaa valitaksesi sen ja lisää se viestiin tai viestiin. Kun haluat palata tavalliseen näppäimistöön, napauta vain pientä maapalloa uudelleen, ja se vie sinut takaisin aakkosnumeeriselle näppäimistölle.

Mitä ’Emoji’ tarkoittaa?

Saatat miettiä, mitä hymiöt ovat ja miten ne eroavat esimerkiksi hymiöistä. Emoji ovat kuvahahmoja. Itse sana on johdettu japanista, joka viittaa graafiseen symboliin, jota käytetään käsitteen tai idean edustamiseen. Ne ovat samanlaisia ​​kuin hymiöt, vain laajempia, koska ne eivät vain ilmaise tunteita, kuten hymiöt ja muut hymiöt. Emoji on kielellinen mashup, joka kirjaimellisesti tulee japaninkielisistä sanoista ”kuva” ja ”merkit”. Hymiöt saivat alkunsa Japanissa ja ovat erittäin suosittuja japanilaisissa matkapuhelinympäristöissä; ne ovat sittemmin levinneet maailmanlaajuisesti ja niitä käytetään useissa sosiaalisen median sovelluksissa ja viestintäjärjestelmissä. Monet emoji-kuvista on otettu käyttöön maailmanlaajuisessa tietokoneen tekstikoodausstandardissa, joka tunnetaan nimellä Unicode. Unicode-konsortio, Unicode-standardia ylläpitävä ryhmä, otti käyttöön kokonaan uuden hymiöt osana päivitettyä Unicode-standardia vuonna 2014. Näet esimerkkejä suosituista hymiöistä EmojiTracker-verkkosivustolla.

Emoji-näppäimistöohjelmat

Jos haluat tehdä enemmän kuin vain lisätä emoji-tarra tai hymiökuva viestiin, on paljon ilmaisia ​​ja edullisia sovelluksia, joiden avulla voit olla luovempi. IPhonen emoji-sovellukset tarjoavat tyypillisesti visuaalisen näppäimistön, joka näyttää pienet kuvat tai hymiöt, jotka tunnetaan nimellä emoji. Kuvanäppäimistön avulla voit napauttaa mitä tahansa kuvaa lisätäksesi sen kaikkiin lähettämiisi tekstiviesteihin ja viesteihin myös useissa sosiaalisen median sovelluksissa. Tässä on muutama suosituimmista emoji-sovelluksista iOS-laitteille:

  • Emoji-näppäimistö 2: Tämä ilmainen emoji-sovellus tarjoaa animoituja hymiöitä ja tarroja, jotka heiluttavat ja tanssivat, sekä työkaluja oman emoji-taiteen luomiseen. Se toimii Facebookille, Twitterille, WhatsAppille, Instagramille, Google Hangoutsille ja muille luotujen viestien kanssa.
  • Emoji Emoticons Pro: Tämän sovelluksen lataaminen maksaa 99 senttiä ja se on sen arvoista. Sovellus tarjoaa hymiönäppäimistön, jonka avulla voit napauttaa lisätäksesi erilaisia ​​emoji-tarroja, sanataidetta emojilla ja erityisiä tekstitehosteita SMS-tekstiviesteihisi, Facebook-päivityksiisi ja Twitter-twiitteihisi. Se luo kaikenlaista taidetta emoji-kuvilla, jos haluat.