Skip to content

Ennakkomaksetut kansainväliset mobiililaajakaistapalvelut

19 de heinäkuu de 2021

Kansainväliset mobiililaajakaistavuokrauspalvelut tarjoavat kannettavan tietokoneen ennakkomaksullisen ja maksullisen Internet-yhteyden ympäri maailmaa (yli 150 maassa ympäri maailmaa). Tyypillisesti nämä palvelut tarjoavat USB-modeemin tai mobiilin hotspot-laitteen, jonka avulla kannettava tietokone voi muodostaa yhteyden määränpääsi paikalliseen dataverkkoon: ei tarvitse tehdä pitkäaikaisia ​​sopimuksia tai kiertää kalliita datan verkkovierailumaksuja.

Mobiililaajakaistan vuokraamisen edut matkoilla

Nopean internetyhteyden saaminen suoraan kannettavalta tietokoneelta on erittäin kätevää – se antaa liikematkailijoille kriittisen Internet-yhteyden ”missä ja milloin tahansa”. Se on myös paljon kalliimpaa kuin mennä Wi-Fi-hotspotille, ilmoittautua maailmanlaajuiseen Wi-Fi-palveluun tai vuokrata työasema Internet-kahvilasta.

Kansainväliset mobiililaajakaistan tarjoajat

Alla on muutamia yrityksiä, joilta voit vuokrata Internet-yhteyden kansainvälisesti. Kun valitset palvelua, varmista, että tarkistat niiden kattavuuskartat ja peitteen kattavuudesta / lisämaksuista. Vaikka en ole henkilökohtaisesti käyttänyt näitä palveluja, sain vaikutelman asiakaspalvelusta useilta yrityksiltä, ​​jotka vastasivat tiedusteluihini, ja olen huomannut ne alla auttamaan sinua tekemään tietoisempaa päätöstä suunnitellessasi matka.

Planetfone

Planetfone on tarjonnut kansainvälisiä matkapuhelinpalveluja (esim. GSM-puhelinten vuokraus) vuodesta 1997 lähtien, ja ne ovat suosituin myyjä AAA-klubeille, CitiBankille, Target Corp: lle ja muille, joten he tietävät mitä tekevät. Yhtiön edustaja vastasi nopeasti tiedusteluihimme hyvin yksityiskohtaisesti matkapuhelinten vuokrauspalvelusta, joka on saatavana missä tahansa 150 maassa ympäri maailmaa. Mobiililaajakaistaisen USB-modeemin vuokraus on äskettäin käyttöön otettu palvelu, jota tämän kirjoitushetkellä vielä otetaan käyttöön, joten sinun on otettava yhteyttä Planetfoneen vahvistaaksesi määränpääsi hinnoittelun ja kattavuuden. Matkapuhelimen laajakaistamodeemin vuokraus saa kuitenkin myös ilmaisen GSM-matkapuhelimen ulkomaille soittamiseen – hieno bonus, jonka avulla voit tappaa kaksi lintua yhdellä kivellä.

 • Palvelu: 24/7, 365 päivää vuodessa; sinulle osoitetaan henkilökohtainen tilivastaava
 • Hinnoittelu: 39 dollaria 10 Mt (3,9 dollaria / Mt) ja 599 dollaria 1000 Mt (0,60 dollaria / Mt) kanssa 4,99 dollaria / Mt ylitys; vähintään 2 viikon vuokra
 • Luotettavuus: Planetfone ilmoitti, että palvelu on erittäin luotettavaa ja peitto on erinomaista, koska GSM: ää käyttävissä maissa merentakaisissa maissa on keskimäärin 4 verkkoa maan sisällä.

XCom Global

Kuten Planetfone, XCom Global vastasi nopeasti tietopyyntöni ja puhuneet edustajat olivat erittäin hyödyllisiä. XCom on erikoistunut kansainväliseen tiedonsiirtoon (matkapuhelinvuokrauksen odotetaan alkavan vuoden 2011 alussa), joten ne tarjoavat laajemman valikoiman datavuokraussuunnitelmia, mukaan lukien päivittäinen kiinteähintainen rajattomalle datalle (26 maassa) sekä yhdistettyjen tietojen hinnoittelu (130 + maat). USB-laajakaistamodeemin vuokraamisen lisäksi voit myös vuokrata MiFi-matkapuhelimen kiinteällä päivähinnalla tietyissä maissa. Matkapuhelin on hieno vaihtoehto, jos matkustat ryhmässä ja / tai tarvitset Internet-yhteyden useilla laitteilla.

 • Palvelu: Tekninen tuki maanantaista perjantaihin klo 6–18 PST
 • Hinnoittelu: Datapaketit alkavat 59 dollarista 10 Mt 5 päivän aikana (5,9 dollaria / Mt) 199,95 dollariin 100 Mt 30 päivän aikana (2,0 dollaria / Mt); Rajoittamaton langaton vuokraus USB-modeemille on 14,95 dollaria / päivä ja mobiilille hotspotille 17,95 dollaria / päivä.
 • Luotettavuus: XCom totesi, että heillä on vahva kokemus luotettavuudesta, koska ne ovat linjassa suurimpien solujen tarjoajien kanssa alueilla, joilla ne tarjoavat kattavuutta.

Cellhire

Cellhire on toinen palvelu, joka tarjoaa kansainvälisiä matkapuhelinvuokrauksia sekä ennakkoon maksettuja mobiililaajakaistoja (USB-modeemivuokrauksia); Lopulliselle tien soturille he tarjoavat myös Iridium-satelliittipuhelimien vuokrausta. Cellhire ei palannut meille ajoissa tätä artikkelia varten, joten tässä olevat tiedot perustuvat heidän verkkosivustoonsa: he tarjoavat pay-as-you-go-vaihtoehdon sekä 200 Mt nipun yli 70 maassa; emme kuitenkaan löytäneet kattavuuskarttaa tai luetteloa maista, joissa heidän ratkaisujaan tarjotaan, joten jos olet kiinnostunut heidän palvelustaan, on tärkeää ottaa heihin yhteyttä ennen matkaa varmistaaksesi, että sinulla on riittävä kattavuus ja tuki määränpäässäsi .

 • Palvelu: ”24 tunnin globaali tuki”
 • Hinnoittelu: 200 Mt: n tietopaketti 199 dollaria kuukaudessa (1,01 dollaria / Mt) plus 19,99 dollarin perustamismaksu, joka sisältää edestakaisen kuljetuksen – 8 dollaria megatavua kohden ylikuormituksille; tai pay-as-you-go -käyttöhinta, jonka hinta on 9 dollaria / MB plus 59 dollaria kuukaudessa vuokra ja 19, 99 dollaria.

MobilityPass

Vuonna 2000 perustettu MobilityPass tarjoaa yhdistelmän mobiililaajakaistaa, Wi-Fi-hotspotia ja puhelinverkkoyhteyttä sekä kannettaville tietokoneille että älypuhelimille 120 maassa ympäri maailmaa (kaikki palvelut eivät ole saatavilla kaikissa maissa – löytääksesi tarvitsemasi hinnat ja kattavuuden). käy heidän kansainvälisissä hinnoissaan ja kattavuussivulla). MobilityPass-palvelussa on kaksi ainutlaatuista ominaisuutta:

 1. Et vuokraa datakortteja ja ohjelmistoja (USB-modeemit tietokoneille ja Mac-tietokoneille, SIM-kortit iPadille ja älypuhelimille ja wi-fi-yhteyssovellukset), vaan ostat niitä suoraan (eikä sinun tarvitse siksi palauttaa niitä). Kun sinun on käytettävä palvelua, maksat vain minuutti / kt. Tämä on kätevää usein kansainvälisille matkustajille, mutta vaatii enemmän ennakkolaitteistoinvestointeja ja on kalliimpaa per MB.
 2. ”SECURE-avain” salaa todennuspyynnöt automaattisesti suojaamalla tietosi paikallisesti.
 • Palvelu: Kansainvälinen 24/7 tuki
 • Hinnoittelu: laitteistokustannukset: 3G-USB-modeemi on 299 dollaria, SIM-kortti (älypuhelimesi on oltava lukitsematon GSM-puhelin) 149 dollaria ja Wi-Fi-yhteysohjelmisto 69 dollaria; datan käyttöasteet: 0,189 dollaria per 100Kb (noin 1,89 dollaria / MB) Yhdysvalloissa, Euroopassa, Kiinassa ja Intiassa; näiden alueiden ulkopuolella se on 1,89 dollaria / 100 kt. Wi-Fi-yhteyspisteissä laskutus on 0,32 dollaria minuutissa ja 0,87 dollarin yhteysmaksu.
 • Luotettavuus: MobilityPass tarjoaa tuotteilleen 7 päivän takuun.

Kaikki yllä olevat hinnat Yhdysvaltain dollareina.