Skip to content

Ennen kuin ostat PSP: n – PSP-ostajan opas

16 de heinäkuu de 2021

Kun olet päättänyt ostaa PSP: n, on vielä joitain asioita, jotka on tiedettävä ennen ostoksen tekemistä. Valittavana on useita malleja sekä erilaisia ​​nippuja, joihin kuuluu erilaisia ​​lisävarusteita ja pelejä. Haluat ehkä myös selvittää, mitä lisävarusteita sinun pitäisi ostaa ja mitkä pelit ovat hyviä.

Mikä PSP-malli tai paketti on paras?

Erilaisilla PSP-malleilla ja valtava valikoima nippuja voi olla vaikea tietää, mitä saada. Jos haluat ostaa upouuden, vaihtoehtosi ovat rajoitetummat, mutta eBayn kaltaiset paikat tarjoavat käytettyjä ja uusia-vanhoja varastoja moniin aikaisempiin malleihin ja nippuihin. Onneksi, kun olet päättänyt, mihin haluat käyttää PSP: täsi, on helpompi selvittää, mikä on paras malli ostaa. Ja jokaisessa nipussa olevien yksityiskohtien pitäisi myös auttaa tekemään valinnasta helpompaa.

  • Valitse sinulle parhaiten sopiva PSP
  • Eri PSP-mallien vahvuudet ja heikkoudet
  • Mitä tulee PSP-laatikkoon?

Lisävarusteet PSP: lle

Vaikka kaikki, mitä sinun on ehdottomasti käytettävä PSP: n kanssa, tulee sen mukana, on muitakin asioita, jotka tulevat todella, todella käteviksi. Kotelo on hyvä ostos kiiltävän kämmenlaitteen suojaamiseksi, ja suurempi muistitikku on hyvä valinta, jos aiot pelata paljon pelejä kerralla tai haluat ladata pelejä. Entä kuulokkeet? Ulkoiset kaiuttimet? Kaikki lisävarusteet eivät myöskään ole kalliita, joten riippumatta siitä, ostatko itsellesi vai lahjaksi, sinun ei tarvitse rikkoa pankkia.

  • Edulliset lahjat PSP-pelaajille
  • PSP-lisävarusteet, joita käytän todella