Skip to content

Ensimmäisen XML-asiakirjan kirjoittaminen

27 de kesäkuu de 2021

XML-muodossa kirjoittaminen ei ole vaikeaa. XML-kieli on taito, jonka kuka tahansa voi oppia. Uuden oppimisen vaikein osa on aloittaminen. Asiakirjan luominen tietokonekielellä on parasta tehdä askel askeleelta. XML-kirjoituksen perusteiden tutkiminen auttaa kehittämään rutiinin. Kun kirjoitat ensimmäisen XML-tiedoston, huomaat, että järjestelmä on helppo ja joustava. XML: n ensisijainen tarkoitus on sisältää tietoja, joihin prosessori voi päästä. Katso tätä pientä myymäläluetteloa:

Varasto

Polkupyörät

  • 24-tuumainen poikien maastopyörä 200 dollaria
  • 24-tuumainen poikien risteilijäpyörä 150 dollaria

Skeittilaudat

  • Acme Sportsmen Skeittilauta 75 dollaria
  • Deluxe Boys Skateboard 35 dollaria

Kirjoita vakuutuslausuma

Vakuutukset tarjoavat tietoja selaimelle, kuten kielen. Barebones XML -lauseke vaatii vain kielen ja version. Tämä riittää luomaan sivun XML-dokumenttina. Lisävaihtoehtoja ovat koodaus ja itsenäinen tila.

Luo juurielementti

Juurielementti on säilö, johon mahtuu kaikki muut elementit. Se on ensimmäinen elementtitagi XML-tiedostollesi. Saa tapasi sulkea elementit kirjoittaessasi niitä. XML vaatii kaikkien elementtien sulkemistunnisteet. Molempien tunnisteiden kirjoittaminen samanaikaisesti varmistaa hyvin muotoillun koodin ja auttaa hallitsemaan XML: n rakennetta.

Perustaa lapsielementit

Lapsielementit pesivät juurielementin sisällä. Varastoluettelossa voit luoda osioita eri mainosjakaumaluokille. Esimerkissä meillä on polkupyöriä ja rullalautoja.

Lisää alilapsen elementtejä tietojen säilyttämiseksi

Alalasten elementit pesivät lapsielementtien sisällä tallentamaan tietoja, jotka haluat tallentaa. Tässä esimerkissä on kaksi polkupyörämallia ja kaksi rullalauta. Yksi suoraviivainen muoto tälle luettelolle sisältää lisäelementtien sijoittamisen alilasten sisään, jotta saadaan lisätietoja jokaisesta mallista, kuten hinta.

24-tuumainen poikien maastopyörä
200,00 dollaria

24-tuumainen poikien risteilijäpyörä
150,00 dollaria

Acme Sportsmen Skeittilauta
75,00 dollaria

Deluxe Boys Skeittilauta
35,00 dollaria

Tämä on vain yksi tapa käyttää tämän tiedoston XML-koodia. Toinen menetelmä käsittäisi attribuuttien käytön elementtien kanssa kunkin osan tunnistamiseksi. Attribuuttien etuna on, kun luot muotoilun XML-koodille.

Alusta mla apa chicago Sinun viitteesi

Ferrara, Darla. ”Kuinka kirjoittaa ensimmäinen XML-asiakirjasi.” ThoughtCo, toukokuu. 24, 2021, thinkco.com/write-first-xml-document-3466592.
Ferrara, Darla. (2021, 24. toukokuuta). Ensimmäisen XML-asiakirjan kirjoittaminen. Haettu osoitteesta https://www.thoughtco.com/write-first-xml-document-3466592
Ferrara, Darla. ”Kuinka kirjoittaa ensimmäinen XML-asiakirjasi.” ThoughtCo. https://www.thoughtco.com/write-first-xml-document-3466592 (käytetty 27. kesäkuuta 2021).