Skip to content

Etsitkö ilmaisia ​​kirjoja? 14 vaihtoehtoja, joista valita

5 de huhtikuu de 2021

Mikä on parempaa kuin uusi kirja, johon voit sukeltaa, mutta joka on täysin ilmainen! Täältä löydät luettelon siitä, miten voit saada kaikenlaisia ​​ilmaisia ​​kirjoja.

On nimikkeitä, joita saat pitää, lainata, pitää kädessäsi, lukea verkossa, kuunnella MP3-muodossa tai laittaa e-lukijaasi. Jotkut saat postitse ja toiset sinun täytyy mennä ulos hakemaan.

Joitakin näistä vinkeistä olet todennäköisesti kuullut, mutta toivottavasti löydät uusia ideoita siitä, miten voit saada ilmaisia ​​kirjoja itsellesi ja kaikille perheellesi.

Tarkista kirjat julkisesta kirjastostasi

Todennäköisin tapa saada ilmaisia ​​kirjoja on tarkistaa ne paikallisesta julkisesta kirjastosta. Haittapuoli on, että niitä ei pidä sinun pitää, mutta sinulla on mahdollisuus lukea kaikki heillä olevat kirjat ilmaiseksi.

Toinen tapa käyttää kirjastoa ilmaisiin kirjoihin on käydä kirjamyynnin viimeisenä päivänä. Monta kertaa he jakavat ilmaisia ​​tai erittäin edullisia kirjoja sen sijaan, että ne vedäisivät niitä takaisin varastoon.

Etsitkö lähelläsi olevia kirjoja BookCrossingilla

BookCrossing on varmasti ainutlaatuinen tapa saada ilmaisia ​​kirjoja! Osallistujat merkitsevät ja vapauttavat kirjoja luonnossa, jotta muut voivat etsiä, löytää, lukea ja vapauttaa sitten toisen lukemaan.

Valitse Kirjat ja ihmiset > Mennä metsästämään löytää lähelläsi olevien kirjojen sijainti, jotka odottavat vain noutoa.

Hanki ilmaisia ​​Kindle-kirjoja

Jos sinulla on Kindle, olet innoissasi siitä, että saat satoja tuhansia ilmaisia ​​e-kirjoja, jotka voi ladata suoraan Kindleesi.

Ilmaisia ​​e-kirjoja on monenlaisissa aiheissa, mukaan lukien sekä kaunokirjallisuus että tietokirjallisuus. Kindle- ja romantiikkakirjoissasi on jopa lastenkirjoja.

Voit myös lainata ja lainata Kindle-kirjoja ystävien ja perheen kanssa.

Sinun ei tarvitse olla Kindle saadaksesi ilmaisia ​​Kindle-kirjoja! Lataa vain ilmainen Kindle-lukusovellus puhelimeesi, tietokoneellesi tai muulle laitteellesi ja nauti kaikista siellä olevista ilmaisista e-kirjoista.

Löydä ilmainen kirja nookillesi

Emme voi jättää sinua Nook-omistajille! On myös tonnia ilmaisia ​​kirjoja, jotka voit ladata ja laittaa Nookiin.

Siellä on melko kourallinen verkkosivustoja, jotka tarjoavat näitä kirjoja, ja voit viettää vuosia ja vuosia lukemalla niitä kaikkia.

Mukana on myös ilmainen Nook-lukusovellus, joten Nookia ei tarvita näiden nimikkeiden nauttimiseen.

Lainaa tai vaihda kirjoja ystävän kanssa

Ystävät ja perhe voivat olla hyvä lähde saada ilmaisia ​​kirjoja. Voit lainata tai vaihtaa kirjoja tai saatat vain olla onni saada joitain kirjoja pysyvästi, joiden kanssa he ovat tehneet.

Muista palauttaa suosikki lukemiesi kirjojen kanssa ja saat todennäköisemmin uusia kirjoja tulevaisuudessa.

Lataa ilmainen äänikirja

Äänikirjoja on hyvä kuunnella autossa tai tien päällä, mutta niiden ostaminen voi olla todella kallista.

Tämä alla oleva linkki johtaa sinut ilmaisiin äänikirjoihin, jotka voit ladata ja kuunnella sitten puhelimesta, tietokoneelta tai MP3-soittimesta tai vaihtoehtoisesti polttaa CD-levylle.

Rekisteröidy lapsesi Dolly Partonin mielikuvituskirjastoon

Lapset voivat saada ilmaisia ​​kirjoja postitettavaksi heille kuukausittain Dolly Partonin Imagination Library -kirjaston kautta.

Rekisteröinti on ilmaista ja se on suunnattu lapsille syntymästä enintään viiden vuoden ikäisiin. Se toimii Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Kanadassa ja Australiassa.

Lunasta ilmaisia ​​kirjoja Freecycle-palvelun kautta

Freecycle on verkkosivusto, joka yhdistää ihmisiä, jotka haluavat luovuttaa tavaraa, ihmisten kanssa, jotka haluavat tavaraa.

Sinun on liityttävä paikalliseen Freecycle-ryhmääsi verkossa ja tarkkailtava, kun ihmiset julkaisevat ilmaisia ​​juttuja, kuten kirjoja tai muuta. Sitten lunastat nämä ilmaiset tuotteet ja haet ne ilman merkkijonoja.

Ansaitse ilmaisia ​​kirjoja kesän lukemisohjelmien kautta

Kesäiset lukuohjelmat kannustavat lapsia lukemaan kesällä, ja suosittu palkinto, jonka he jakavat, ovat ilmaisia ​​kirjoja.

Lue ilmainen kirja Google Playn kautta

Google Playn avulla voit lukea tonnia ilmaisia ​​kirjoja suoraan tietokoneellasi tai Android-puhelimellasi.

Löydä ilmaisia ​​kirjoja Craigslistista

Craigslist voi olla hyödyllinen resurssi melkein mihin tahansa, mutta se ei ehkä tule mieleen, kun ajattelet ilmaisia ​​juttuja.

Siellä Vapaa -osio, jossa luetellaan ihmisten antamat maksuttomat asiat, joten sinulla saattaa olla onnea myös kirjoissa. Jos ilmaiset kirjat eivät näy heti, etsi haluamasi kirja tai kirjoita se kirja hakukenttään löytääksesi kaikki kirjat, joita käyttäjät myyvät alueellasi.

Kysy ilmaisia ​​kirjoja osoitteesta Garage Sales

Käy joissakin paikallisissa autotallien myyntioikeuksissa, kun he ovat päättymässä päivälle, ja yllätyt, kuinka moni ihminen vain antaisi tavaransa, mukaan lukien ilmaiset kirjat, sen sijaan, että veisi ne takaisin autotalliin.

Lue verkossa osoitteessa Bibliomania

Bibliomaniassa on satoja ilmaista klassista kirjallisuutta ja tietokirjoja, jotka voidaan lukea kokonaisuudessaan verkossa.

Nämä ovat kaikenlaisia ​​aiheita, ja kaiken ikäisille on hienoja valintoja.

Vaihda kirjoja verkossa PaperBack Swap -sivustolla

PaperBack Swap ei ole aivan ilmainen, mutta meidän piti sisällyttää se luetteloon, koska kustannukset ovat hyvin alhaiset saadaksesi kirjan, jonka voit pitää.

Ensin sinun on lähetettävä oma kirjasi jollekin, joka sitä pyytää (sinun on maksettava lähetys), ja sitten saat hyvityksen, joka voidaan lunastaa valitsemallesi kirjalle, jonka joku muuten lähetetään sinulle.

BookMooch on samanlainen vaihtoehto.