Skip to content

Fitbit Charge 2: n tehdasasetusten palauttaminen ja henkilötietojen poistaminen

19 de maaliskuu de 2021

Fitbit Charge 2: n tehdasasetusten palauttaminen palauttaa seurantasi alkuperäiseen tilaansa. Tämä voi olla kätevää, jos haluat myydä tai luovuttaa Charge 2: n, mutta et halua mitään jälkiä tiedoistasi. Näin voit tehdä sen.

Fitbit-latauksen tehdasasetusten palauttaminen 2

Toisin kuin muut Fitbit-mallit, kuten Charge HR tai Charge 3, Charge 2: lla ei ole laitteistopainiketta, jota voit nollata laitteen. Sen sijaan sinun on suoritettava tehdasasetusten palautus Fitbit-sovelluksen kautta.

Jos sinulla on teknisiä ongelmia Fitbitin kanssa, sinun ei todennäköisesti tarvitse tehdä täydellisiä tehdasasetuksia. Voit pikemminkin yrittää käynnistää seurantasi nopeasti. Tämä voi auttaa, jos Fitbitiä ei synkronoida, näyttö ei käynnisty tai se ei seuraa vaiheitasi tai toimintaasi oikein.

  1. Siirry osoitteeseen fitbit.com ja kirjaudu sisään Fitbit-tilillesi.

  2. Valitse vaihde -kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa laitteen tarkastelemiseksi.

  3. Valitse Lataus 2 avattavasta valikosta siirtyäksesi laitteen asetuksiin.

  4. Kun olet Charge 2 -asetuksissa, vieritä näytön alareunaan ja valitse Poista tämä maksu 2 tililtäsi.

  5. Kun olet poistanut laitteen, sitä ei enää ole paritettu tai synkronoitu Fitbit-sovelluksesi kanssa, ja tämä palauttaa Charge 2: n alkuperäiseen tehdasasetukseen.

    Jos poistat Charge 2 -tilisi tililtäsi, seurantatietosi poistetaan näkymästä. Joissakin tapauksissa kannattaa ehkä pitää toimintasi historia. Jos haluat säilyttää nämä tiedot, muista viedä data, ennen kuin poistat laitteen Fitbit-tililtäsi.

Kuinka lisätä seuranta takaisin Fitbit-tilillesi

Jos haluat lisätä Charge 2: n (tai minkä tahansa Fitbit-laitteen) takaisin tiliisi, sinun tarvitsee vain synkronoida laite Fitbit-tiliisi Fitbit Connect -palvelun avulla -sovellus Macille tai Windowsille tai valitse Laitteen määrittäminen oFitbit-mobiilisovelluksessa.

Kun laite on pariliitetty uudelleen tiliisi, sinun tulisi huomata, että seurantatiedot ja toimintahistoria ovat edelleen käytettävissäsi tarkasteltavaksi tilisi hallintapaneelissa tai mobiilisovelluksessa.