Skip to content

Gmail-tilin avaaminen

20 de maaliskuu de 2021

Ilmainen Gmail-sähköpostitilin luominen on helppoa, haluatko uuden sähköpostiosoitteen eri käyttäjänimellä vai enemmän tallennustilaa viesteillesi.

Gmail-tili tarjoaa nämä ja vankan roskapostisuodattimen. Voit käyttää sitä nykyisten sähköpostitiliesi käyttämiseen ja Gmailin hyödyntämiseen poistamalla roskapostin. Voit käyttää sitä myös vanhojen postien arkistointiin tai varmuuskopiona.

Nämä ohjeet koskevat minkä tahansa käyttöjärjestelmän verkkoselaimia.

Gmail-tilin luominen

1:07

Ilmaisen Gmail-tilin luominen on nopea ja helppo prosessi, jonka suorittaminen vie vähän aikaa. Alla on vaiheittaiset ohjeet, jotka sinun on luotava tili ja aloitettava Gmailin käyttäminen hetkessä.

 1. Siirry kohtaan Luo Google-tilisi Gmailille.

 2. Kirjoita etu- ja sukunimesi.

 3. Kirjoita haluamasi käyttäjänimi.

  Gmail-sähköpostiosoitteesi on käyttäjänimesi ja sen jälkeen @ gmail.com. Jos Gmail-käyttäjänimesi on esimerkiksi ”esimerkki”, Gmail-osoitteesi on ”[email protected]”.

 4. Anna sähköpostiosoite, jota on vaikea arvata.

  Turvallisuuden parantamiseksi sinun on myöhemmin otettava käyttöön kaksivaiheinen todennus Gmail-tilillesi.

 5. Valitse Seuraava.

 6. Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa matkapuhelimeesi puhelinnumero ja / tai vaihtoehtoinen sähköpostiosoite tilin vahvistamiseksi ja valtuuttamiseksi. Google antaa näiden tietojen avulla mahdollisuuden palauttaa kadonnut salasana.

 7. Syötä sinun syntymäpäivä ja sukupuoli (Kaikki kentät ovat pakollisia).

 8. Valitse Seuraava.

 9. Sinua pyydetään vahvistamaan puhelinnumerosi tai vaihtoehtoinen sähköpostiosoitteesi. Klikkaus Lähettää tai ohita tämä napsauttamalla Ei nyt.

 10. Lue ja Tietosuoja ja ehdot ja valitse sitten Olen samaa mieltä jatkaa.

  Jos sinä Älä Hyväksy yksityisyys ja ehdot, et voi jatkaa Gmail-tilin luomista.

 11. Sinut ohjataan juuri luomasi sähköpostiosoitteen Oma tili -sivulle. Sieltä voit kirjautua tilillesi, hallita henkilökohtaisia ​​tietojasi ja määrittää tiliasetuksesi.

Käytä Gmail-tiliä ja muuta olemassa olevaa sähköpostia

Voit käyttää Gmailia verkossa ja määrittää sen myös työpöytä- ja mobiili-sähköpostiohjelmissa. On Gmail-sovelluksia Windows 10-, iOS- ja Android-mobiililaitteille. Lataa vain laitteesi kanssa yhteensopiva sovellus ja kirjaudu sisään. Gmailin avulla voit käyttää muita olemassa olevia POP-sähköpostitilejäsi sekä sähköpostin lähettämistä että vastaanottamista varten.