Skip to content

Grubhub ja saumaton hämmentää asiakkaita paikoista, joista he voivat tilata

20 de maaliskuu de 2021

Mitä: Ruuanjakelusovellus Seamless (Grubhub) kutsuttiin tarjoamaan toimituksia San Franciscon ravintolasta, joka ei tarjoa toimitusta

Miten: Ravintolan omistaja valitti Twitterissä

Miksi sinä välität: On parasta käyttää näitä palveluja ravintoloissa, jotka suostuvat tekemään yhteistyötä heidän kanssaan

Seuraavan kerran, kun käytät saumatonta tai Grubhubia, haluat ehkä kirjautua sisään valitsemasi ravintolan kanssa.

Mukaan San Franciscon aikakauslehti, yksi thaimaalaisen ravintolan omistaja soitti tyytymättömältä asiakkaalta, joka ihmetteli tilauksensa sijaintia. Ongelma oli, sanoi omistaja Pim Techamuanvivit, he eivät toimi Seamlessin kanssa (toinen toimitusohjelma on nyt Grubhubin omistuksessa).

Ilmeisesti sekä saumattomilla että Grubhub-sovelluksilla oli luettelo Techamuanvivitin ravintolasta, mukaan lukien valikko, jossa oli tuotteita, joita hän ei palvellut. Hän selitti, mitä tapahtui Twitterissä muutama päivä sitten.

”Se on törkeää”, hän kertoi Kronikka. ”He eivät voi päästä eroon tästä. He eivät voi täysin väärentää ravintolaa, joka ei toimita toimituksia, ja mennä noutamaan ruokaa jostakin rottien saastuttamasta varastosta jonnekin ja toimittamaan vierailleni. ”

Mukaan Raja, tämä ei ole yksittäinen tapaus tai edes käytäntö. Muut jakelusovellukset, kuten Doordash ja Postmates, tekevät saman, luetellen ravintoloita, jotka eivät ole kumppaneita sovellusten kanssa itse tai tarjoavat jopa toimitusta.

Se on tietysti harmaa alue, kuten Postmates totesi haastattelussa Syöjä vuonna 2015. Toimitussovellus pitää itseään välittäjänä tilaavien ihmisten ja noutopalveluja tarjoavien ravintoloiden välillä, ei itse ravintolan edustajina. Silti monet ravintolan omistajat eivät luota näihin sovellusyrityksiin hallinnoimaan tilauksia tai ruokaa oikein; virheet heijastuvat ruokapaikkaan, ei toimituspalveluun.

Bottom line, se on luultavasti parasta, jos tarkistat itse ravintolasta, jos ja kun käytät jotakin näistä sovelluksista saadaksesi ruokaa kotiisi. Se voi olla ylimääräinen askel, mutta ainakin tiedät kenen syyttää, jos asiat menevät pieleen.

Kautta: Raja