Skip to content

Haluatko ladata Apple TV: si Kodilla? Näytämme sinulle miten

21 de maaliskuu de 2021

Onko Kodin, ilmaisen ja avoimen lähdekoodin mediasoittinsovelluksen, asentaminen Apple TV: hen mahdollista vai ei? Joissakin tapauksissa kyllä. Tässä on tiedot, jotka sinun on päätettävä, kannattaako Kodin asentaminen Apple TV: hen työtä.

Tämän artikkelin tiedot sisältävät Apple TV 4K: n, Apple TV HD: n (4. sukupolvi), Apple TV: n (3. sukupolvi), Apple TV: n (2. sukupolvi) ja alkuperäisen Apple TV: n (1. sukupolvi).

Voinko ladata Kodin Apple TV: hen?

Kodi on monitasoinen työkalu kaikenlaisen digitaalisen sisällön etsimiseen, hallintaan ja suoratoistoon. Niin hämmästyttävää kuin se onkin, Kodin tuominen Apple TV: n digisovittimeen ei ole helppoa vetää ja pudottaa.

Pian sen jälkeen, kun internetin huijaajat ja digitaalisen median harrastajat ovat todenneet, että Kodin lataaminen Apple TV: hen on mahdollista, Apple esittelee uuden sukupolven Apple TV: n. Vaikka uusi Apple TV -laatikko on loistava, se luo uusia haasteita Kodin käyttäjille.

Menestys Kodin lataamisessa Apple TV: lle on toiminto, minkä sukupolven Apple TV omistat.

Asenna Kodi Apple TV 4K: een

Apple TV 4K: n avulla Apple poisti USB-C-portin, jota käytettiin Kodin asentamiseen Apple TV HD: hen. Kodin asentaminen Apple TV 4K: lle vaatii Macin, maksetun Apple Developer -tilin ja XCode-version, joka on ladattava ilmaiseksi Mac App Storesta. Jopa silloin Kodi-sovellus on allekirjoitettu vain vuodeksi.

Asenna Kodi Apple TV HD: lle

Kodin lataaminen Apple TV HD: een (aiemmin nimetty 4. sukupolven Apple TV: ksi) edellyttää, että lataat Cydia Impactor -sovelluksen ja viimeisimmän Kodin version.

Impactor on avoimen lähdekoodin sovellus Macille, Windowsille, Linuxille, Androidille ja iOS: lle. Sen avulla voit työskennellä tiedostorakenteiden kanssa matkapuhelimissa, tableteissa ja muissa laitteissa, kuten Apple TV: ssä. Se muodostaa yhteyden Apple TV -käyttöjärjestelmään USB-A – USB-C-kaapelilla ja antaa sinun ladata Kodi-ohjelmiston.

Prosessi on suhteellisen yksinkertainen. Kun se on valmis, voit käyttää kaikkea Kodin tarjontaa.

Näin se tehdään.

  1. Lataa ja asenna Cydia Impactor tietokoneellesi.

  2. Lataa viimeisin Kodi-versio tvOS: lle, joka on saatavana Kodi.tv-sivustolta, jotta voit hyödyntää Kodin tunnusmerkkejä.

  3. Liitä Apple TV HD tietokoneeseen USB-A – USB-C-kaapelilla.

  4. Avaa Cydia Impactor ja vedä Kodi Impactor-ikkunaan.

  5. Valitse Apple TV Cydia-valikosta ja napsauta alkaa.

  6. Anna Apple ID. Applen palvelinten on allekirjoitettava Kodi-sovellus toimiakseen.

    Harkitse toisen Apple ID: n asettamista. Ottaen huomioon Apple ID: siisi liittyvän sisällön määrän, mukaan lukien maksulähteet, sinun kannattaa määrittää erillinen Apple ID tämän vaiheen suorittamiseksi.

  7. Kun Impactor on suorittanut asennuksen loppuun, irrota Apple TV ja liitä se televisioon.

  8. Käynnistä Apple TV. Kodi on lueteltu muiden sovellusten rinnalla.

Jos Kodin asennuksessa menee pieleen tai haluat palata tuttuun Apple TV -käyttöliittymään, palauta Apple TV tehdasasetuksiin, mikä palauttaa sen aivan uuteen tilaan.

Asenna Kodi 3. sukupolven Apple TV: hen

Kodin virallinen verkkosivusto, Kodi.tv: n wiki on selvä.

Tähän mennessä Apple TV 3: ta (1080-versio) ei ole vielä vangittu.

On kuitenkin kiertotapa, jos sinulla on Mac. Voit asentaa Kodin Maciin ja peilata sitten sisältöä Apple TV: hen AirPlayn avulla.

Varo verkkosivustoja, jotka lupaavat vangita kolmannen sukupolven Apple TV: n maksua vastaan. Mahdollisuudet ovat hyvät, että maksat rahaa, lähetät Apple TV: n, eikä sivusto pysty suorittamaan prosessia loppuun.

Asenna Kodi toisen sukupolven Apple TV: hen

Kodin lisääminen Apple TV: hen on mahdollista toisen sukupolven digisovittimessa, mutta Apple TV on vangittava. Kodi ei enää tue toisen sukupolven Apple TV: tä. Jos löydät Kodi 14.2 Helixin, viimeisen Kodin version, joka toimii toisen sukupolven Apple TV: ssä, voit käyttää sitä.

Jailbreaking tarkoittaa uuden käyttöjärjestelmän asettamista Apple TV: lle, joka joko korvaa olemassa olevan järjestelmän tai toimii sen rinnalla. Jailbreakin etuna on, että voit ladata ja käyttää muita sovelluksia kuin rajoitettu määrä, joka on sallittu toisen sukupolven Apple TV: ssä.

2. sukupolven Apple TV: n vangitseminen on melko yksinkertainen prosessi.

Asenna Kodi alkuperäiseen Apple TV: hen

Teoriassa voit ladata Kodin edeltäjän XBMC: n alkuperäiseen pizza-box-tyyliseen Apple TV: hen. Prosessi voi olla enemmän vaivaa kuin sen arvoinen, koska muita helpompia vaihtoehtoja on käytettävissä.

Saat parhaat tulokset korvaamalla Apple TV: n langaton kortti nopeammalla PCI Express -minikortilla, jotta voit käsitellä teräväpiirtovideoita ja päivittää sisäänrakennetun kiintolevyn. Kun teet tämän, käsittelet pysyviä virheilmoituksia.

Vaihtoehtoja Kodin käytölle Apple TV: n kanssa

Kun Apple TV -alusta on kypsynyt ja TVOS-sovellusten käyttöönoton myötä on tullut esiin uusia sovelluksia, jotka pystyvät käsittelemään monia Kodin vastuualueeseen kuuluvia tehtäviä. Esimerkiksi sovellukset, kuten Plex ja Infuse, ovat vakaita ja täysin kehittyneitä vaihtoehtoja Kodin organisaatiolle ja tiedostopalvelimellasi tai tietokoneellasi olevan median toistolle.

Jos olet innokas kokeilemaan Apple TV: täsi, Kodi voi avata laajan maailman uusia mediamahdollisuuksia Apple TV: n ekosysteemin ulkopuolella.